QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 12:30)
balte, kad nereiktu ugdyti kantrybes laukiant kol isdzius dazai..pasirink gerus dazus, kuriuos per pirma karta graziai galima padengti:)
jei dazai pirku kartu graziai nepasidengia, ir reikia antro..jei nera labai geri.
jei dazai pirku kartu graziai nepasidengia, ir reikia antro..jei nera labai geri.
Vistiek bent porą kartelių tai visada dengiu. Viskas priklauso nuo daikto, va, juodas batų dėžutes dažiau net keturiskart, nes norėjosi balto batumo. Bet sutinku, kad dažų kokybė labai padeda Gal paminėtum kokius pati naudoji?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 21, 13:30)
Sveikos
norėčiau sužinoti, kokį laką dažniausiai naudojate - blizgų, ar matinį, kodėl?
norėčiau sužinoti, kokį laką dažniausiai naudojate - blizgų, ar matinį, kodėl?
Aš naudojų statybinį laką, pusiau matinį. Visas kibiras pas mane jo (iš Senukų), bet kai pamirštu uždarinėt, tai apžiūna , nera labai patogu irgi dairausi kito...
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 13:35)
Balte raides rasau tik konrutiuku arba nusipirkus turiu sidabrini ir auksini markeri kuris tipo kaip lakas uzrasai juo, nudziuva ir paskui gali daryti ka nori lakuot at virsaus ar siaip ka (pedutes ir raides rasytos)
Dėkui... Kai markerių / kontūrų tokia galybė, gal gali konkretų kokį paminėt? O tai kol paskui išmėginsi kelis, gaila bus mėtyt...
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 13:38)
dazus rekomenduociau baltus akrilinius viva color MELODY
Aš būtent pastaruosius dabar nusipirkau ir iš tiesų esu laaabai patenkinta. Senukų konsultantas man juos parodė