Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 12:30)
balte, kad nereiktu ugdyti kantrybes laukiant kol isdzius dazai..pasirink gerus dazus, kuriuos per pirma karta graziai galima padengti:)
jei dazai pirku kartu graziai nepasidengia, ir reikia antro..jei nera labai geri.

Vistiek bent porą kartelių tai visada dengiu. Viskas priklauso nuo daikto, va, juodas batų dėžutes dažiau net keturiskart, nes norėjosi balto batumo. Bet sutinku, kad dažų kokybė labai padeda smile.gif Gal paminėtum kokius pati naudoji? smile.gif

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 21, 13:30)
Sveikos  smile.gif

norėčiau sužinoti, kokį laką dažniausiai naudojate - blizgų, ar matinį, kodėl?

Aš naudojų statybinį laką, pusiau matinį. Visas kibiras pas mane jo (iš Senukų), bet kai pamirštu uždarinėt, tai apžiūna doh.gif , nera labai patogu irgi dairausi kito...

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 13:35)
Balte raides rasau tik konrutiuku arba nusipirkus turiu sidabrini ir auksini markeri kuris tipo kaip lakas uzrasai juo, nudziuva ir paskui gali daryti ka nori lakuot at virsaus ar siaip ka (pedutes ir raides rasytos)

Dėkui... 4u.gif Kai markerių / kontūrų tokia galybė, gal gali konkretų kokį paminėt? smile.gif O tai kol paskui išmėginsi kelis, gaila bus mėtyt...

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 13:38)
dazus rekomenduociau baltus akrilinius viva color MELODY

Aš būtent pastaruosius dabar nusipirkau ir iš tiesų esu laaabai patenkinta. Senukų konsultantas man juos parodė rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 21 balandžio 2009 - 14:09
Apacios nesendink o tepk uzdaro....

o sendint kiekvieną šoną atskirai, palaipsniui? vieną nutepi lauki kol suskyla, tada kita... ar kaip ? g.gif nu aš čia taip galvoju, kad kitaip nubėgt gali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 21 balandžio 2009 - 14:24
as tepu visus atsargiai bet tik tada kai nereik stambiu sottiles skilimu ir tepu mazai. Jei nori dideliu skilimu tada tepu atskirai po viena sienute.
Atsakyti
aš bandžiau ant plaukų šepečio sottile tepti, tai tokie maži negilūs skilimai gavos, gal per skūpai tepiau g.gif
Atsakyti
BALTE as naudoju spalvotus tekstilei skirtus konturiukus (tubele su smailiu galiuku kuria reikia rasant istisai vis spaust reguliuojant kieki)arba rankdarbiu parduotuvese perku sidarbrinius ar auksinius markerius-rasiklius-flomasterius (jie kartais pagal storuma buna kaip flamikai(storas galas) arba jei ypac ploni tai atrodo kaip geliniai rasikliai (smailiu galiuku metaliniu) skirtus gal stiklui (atrodo), bet patikek jei laiko ant medziagos ir stiklo ant medzio tikrai tikrai laikys biggrin.gif.
Papildyta:
QUOTE(MamaKa @ 2009 04 21, 15:29)
aš bandžiau ant plaukų šepečio sottile tepti, tai tokie maži negilūs skilimai gavos, gal per skūpai tepiau  g.gif

Sottile gali tepti kokiom tik nori balom visada skils graziai, tik kuo daugiau tepsi tuo stambiau skils bet niekada nebus grioviu IR NEPAMIRSK DUOTI SOTTILEI LAIKO APIE 8 VALANDAS nes pirmi trukiai pasirodo po 1 valandos bet buna ypac smulkus ir negilus
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 04 21, 13:51)
Įsiterpsiu ir aš šitoj vietoj...
O kokius dažus rekomenduotum kaip gerus  ax.gif ?
Aš naudoju mano manymu gerus (Royal Talens, Menų mūzoj pirktus), bet visgi dažau bent du kartus - lygiau ir gražiau gaunas...

as naudoju vivacolor dazus baltus - dengiu riebiai..prie naudojant banke, visada palaikau kelias diena staidaryta...niekad nereikejo dazyt antra karta, pirmu labai gerai pasidengia..o siiap nedaug darbu, kurie paskui neuztapomi, tad padengimas baltos ar taip ar taip man geras..bet kiek buvo palikta baltu - visada uzteenka..esu kiek bandzius kitokiu...sitie geriausi...esu turejus ir lenkiskus kazkokius, tai ten dengiant net 10 kartu nepasidengia:)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 15:07)
Apacios nesendink o tepk uzdaro o paskui prapjausi graziai, skilimai buna tada vienodi ir grazus (va pridedu fotke tai paziurek beveik nesimato sonuose jungimosi linijos o to ir yra siekiama)
http://public.fotki....picture023.html

Dėkui labai vertinga informacija, bet man nuotraukytė neatsidaro pasižiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 14:32)
BALTE as naudoju spalvotus tekstilei skirtus konturiukus (tubele su smailiu galiuku kuria reikia rasant istisai vis spaust reguliuojant kieki)arba rankdarbiu parduotuvese perku sidarbrinius ar auksinius markerius-rasiklius-flomasterius (jie kartais pagal storuma buna kaip flamikai(storas  galas) arba jei ypac ploni tai atrodo kaip geliniai rasikliai (smailiu galiuku metaliniu) skirtus gal stiklui (atrodo), bet patikek jei laiko ant medziagos ir stiklo ant medzio tikrai tikrai laikys biggrin.gif.

Ačiū 4u.gif , gal mano vargai pasibaigs, nes, oi, kaip atsibodo, po paros vis dar tepa, tai reikės dabar pasiieškot tokių, kur parašei smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus apie lakus 4u.gif reikės važiuoti nusipirkti Becker laką, tikiuosi rasiu Senukuose. Stamperia firmos man būtų per brangu, nes tektų dažnai pirkti smile.gif
Atsakyti
oi oi oi..su tuo bekerio laku...sakiau nieko nei vienam daiktui neatsitiko...bet ant vieno daikto, pagaminto seniausiai, pradejo atsilupimas lyg kazkoks darytis....panasu i tai ka sake Bite....kazkaip jis man itarimu pradejo kelti visgi...tad bukit atsargios...
nors as tai kita sau megstama atradau:))))bet cia aisku kaip kam:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 16:18)
nors as tai kita sau megstama atradau:))))bet cia aisku kaip kam:)

Prašom plačiu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 21, 17:15)
Ačiū visoms už atsakymus apie lakus 4u.gif reikės važiuoti nusipirkti Becker laką, tikiuosi rasiu Senukuose. Stamperia firmos man būtų per brangu, nes tektų dažnai pirkti  smile.gif

Na žinok ir man brangu.. doh.gif ..Bet kadangi aš dar nedarau labai daug tų darbelių..tik karts nuo karto..į savaitę po vieną darbelį..tai dar normaliai..nors tepu po kelis sluoksnius, bet užtenka ilgam.. g.gif ..
Aišku labai didelio daikto (kokios komodos ar kėdės) tikrai nelakuočiau su Stamperia..nes daiktas pasidarytų aukso vertės.. biggrin.gif
Atsakyti