na ir as pasisakysiu je labai nori, tai gali ir be kursu apsieiti tik reikia siek tiek kantrybes juk yra ir tokiu, kurios nejo i jokius kursus, o daro visai neblogus darbelius manau, kad reikia pirmiau pasedeti, kad ir prie kompo, paanalizuoti darbelius, pvz: youtube pasiziureti kas ir kaip daroma, pasimeginti ant kokiu lentuciu ar siaip ant kokio nedidelio ir patogaus daiktelio.. juk nera labai sunku imerkti teptuka i klijus ir su svelniais judesiais perbtaukt per servetele.. jei yra baime del susiraukslejimo, juk galima pradeti nuo stipresnio popieriaus.. pvz: dekupazo ar ryzinio popieriuku.. kad jie susirauksles, labai maza tikimybe(na nepaisant kitu aplinkybiu)... reikia nebijoti viska daryti pacioms manau, kad vienaip ar kitaip, po kursu vistiek kils visokiausiu klausimu, kuriu merginos jau nebeeina klausti i kursus, o klausia forumuose.. ir visoms visa laika kas nors padeda as cia nepasisakineju pries kursus, o tiesiog noriu paskatinti merginas pacias imtis iniciatyvos ir labiau pasitiketi savimi na tai kas, kad pirmieji darbeliai tikriausiai bus dazomi ir vel nuplaunami.. na tai kas, kad jie gal ir neatrodys tobulai uzbaigti.. juk tereikia ideti laiko, kantrybes ir noro ir po kurio laiko nebebus nei rauksleliu, nei nesuderintu motyvu ar nepavykusio sendinimo
is dalies pritariu...pritariu tuo, kad pries einant gerai buti pradejus kazka daryti..tada buna konkretus klausimai..aisku kas neiseina..kas domina ir tt...tada kursai buna daug naudingesni, nes viska gali issiaiskinti...
siaip mazai cia musu palyginus...dauguma net nezino tu forumu..ypac vyresni zmones...mum tik atrodo, kad visi tupi cia ir mokosi...zmoniu jau nezinau kiek turejau, bet tokiu kurie butu zinoje apie forumus ir tt... - mazai...
o siaip...ir laiko reikia...kursai gerai tiem, kurie to laiko neturi..cia kaip ir su kitais dalykais...
siaip mazai cia musu palyginus...dauguma net nezino tu forumu..ypac vyresni zmones...mum tik atrodo, kad visi tupi cia ir mokosi...zmoniu jau nezinau kiek turejau, bet tokiu kurie butu zinoje apie forumus ir tt... - mazai...
o siaip...ir laiko reikia...kursai gerai tiem, kurie to laiko neturi..cia kaip ir su kitais dalykais...
aisku gerai tie kursai, sakiau, kad nepasisakau pries kursus man siaip idomu, o is kur suzino zmones apie dekupaza? na, be tu kurie suzino is interneto ir tv as tai nebepamenu, kaip apie ji suzinojau
Idomi tema ir nuomones vienoje ir kitoje puseje teisingos, man klausimelis pasitojo kaip pradedanciajai kur Klaipedoje normalus kursai? Artmanijos vedamu atsiliepimu nekokiu girdejau....
kadangi pradejau dekupazuoti savarankiskai turiu daug klausimeliu kuriuos noreciau uzduoti zmogui tai ismananciam ir galinciam man parodyt kaip tas vyksta
kadangi pradejau dekupazuoti savarankiskai turiu daug klausimeliu kuriuos noreciau uzduoti zmogui tai ismananciam ir galinciam man parodyt kaip tas vyksta
QUOTE(Salne @ 2009 04 20, 21:09)
Na Big'e nebuvau...Buvau Banginio Silver Cityje..tai ką aš galiu pasakyti...į kursus pas juos neičiau.. ..Na čia daugiau subjektyvi mano nuomonė..bet man visų pirma nepatiko jų padaryti darbeliai..taip atbula ranka..Ir dar teko pasiklausyti kaip apie priemones pasakoja vienai parduotuvės klientei..nu tai, kai ji nežinojo kaip tiksliai veikia vienkomponentis..mane šiek tiek nustebino.. ..Ir dar Silver City visiškai nedirba su servetėlėmis..Šiaip priemonių visokių tikrai daug, ko kitose parduotuvėse nėra...bet dėl kursų aš gerai pagalvočiau..Bet čia mano subjektyvi nuomonė..
kaune buvau SAVE "silver cityje" (naujai atsidare) as vaikstineju , prekes ziurineju o maniskis rekia is kito parduotuves galo "paziurek kaip su...ai padaryta, cia kas irgi dekupazas? ir rodo man baisu baisiausia dezute kokia tik esu macius pasaulyje aptepliota dekupazu (dezute buvo su issuktais vyriukais ir dangtelis tik taip uzmestas o jis tik terks ir pamete visa deze is ranku)
galvojau kad pardaveja sprogs is raudonumo nes kaip tik tuo metu aiskino "susizavejusiai klientei koks grozis yra tas dekupazas ir kad nereik cia but gabiai menui ir t.t. ir kad kiekviena gali taip "nuostabiai" kurti . Net supykino mane, as jau labiau toleruoju gejus nei tokias mokytojas dekupazininkes
Zodziu del prekiu tai nieko naujo tik kainos didesnes nei bet kur kitur ir prastos medines kokybes daiktai.
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 20, 21:50)
dar galetu ingusia31 apie Kauno Savam esancia silver sity savo ispudzius smagius appasakot:))))man patiko:)))
Oi gabyte dar nepaskaiciau tavo sitos zinutes ir jau prasiau savo nuomone
sveikos,
aš noriu paklausti (čia dėl to vakarykščio padėklo su obelų žiedais) užtepiau visus šuorus, tik deja pats padėklo dugnas labai nelygus kaip ir nebenoriu kraštų tept-sendint, o galima nulakuot ir po to pabandyt nutapšnot kraštelius? suprantu, kad chaltūra būtų, bet nebenoriu dar labiau sugadint o kažkur skaičiau, ka taip šešėliuoja... tai gal galiu taip pasibandyt
aš noriu paklausti (čia dėl to vakarykščio padėklo su obelų žiedais) užtepiau visus šuorus, tik deja pats padėklo dugnas labai nelygus kaip ir nebenoriu kraštų tept-sendint, o galima nulakuot ir po to pabandyt nutapšnot kraštelius? suprantu, kad chaltūra būtų, bet nebenoriu dar labiau sugadint o kažkur skaičiau, ka taip šešėliuoja... tai gal galiu taip pasibandyt
mama ka o tu pasvitrinai padeklo dugna po to kai nudazei pirma karta? Nes realiai neturety buti nelygumu jokiu, nebent pats medis nekokybiskas su lysiais tada pries dazant reiekjo uzspakliuoti ir tada pasvitrinus dazyti. Po dazymo naturali mediena pasiausia savo "serius" norint kokybisko pavirsiaus servetelei ir siaip darbo kokybes reikia su svitriniu pereiti nudazyta isdziuvusi pavirsiu ir tik tada klijuoti servetele ar ka ten norisi.
Dabar tavo vietoje daryciau taip: seseliuot gali ir ne ant lako ir ant lako (kaip nori ar kaip tau patogiau, bet paskui nulakuok kokius tris kartus ir pasvitrink gerokai kol nelygumai liks minimalus. Jei dugnas vistiek labai nelygus reiktu tokia procedura po 32 lako sluoksnius pakartoti kelis kartus (man teko gal 10 sluoksniu sutepti kad vienas pavirsius virstu "ledu")
Dabar tavo vietoje daryciau taip: seseliuot gali ir ne ant lako ir ant lako (kaip nori ar kaip tau patogiau, bet paskui nulakuok kokius tris kartus ir pasvitrink gerokai kol nelygumai liks minimalus. Jei dugnas vistiek labai nelygus reiktu tokia procedura po 32 lako sluoksnius pakartoti kelis kartus (man teko gal 10 sluoksniu sutepti kad vienas pavirsius virstu "ledu")
švitrinau ir nedažytą ir dažytą... matyt per mažai...reiktų nulupt viską ir iš naujo daryt bet bandysiu išspaust ir taip kas įmanoma visvien jau super duper nesigaus. Prisidariau sau darbo su tais trynimais, sakiau daugiau nebetrinsiu, ypač didelių daiktų
dar kai ką priklijuosiu ir lakuosiu švitrinsiu lakuosi švitrinsiu... ir vešiu į kaimą kur niekas nieko apie dekupažą nesupranta nors gal klystu ir imsiuos naujo darbo su šituo jau gavau gerų pamokų , už ką labai dėkinga
galiu pasakyti tik tiek, nieko nedarysi nieko nemokėsi
dar kai ką priklijuosiu ir lakuosiu švitrinsiu lakuosi švitrinsiu... ir vešiu į kaimą kur niekas nieko apie dekupažą nesupranta nors gal klystu ir imsiuos naujo darbo su šituo jau gavau gerų pamokų , už ką labai dėkinga
galiu pasakyti tik tiek, nieko nedarysi nieko nemokėsi
Čia gal aš ne į temą paklausiu, nes vis apie kursus bendraujate, bet kas žinote atsakykite, patarkite.
Kas bandė didelį servetėlės motyvą klijuoti su "Klijai - lakas dekupažui, universalus, matinis." atseit jei klijuoji su šiais klijais, tai servetėlė nesusiraukšlėja. Ar tai teisybė? Nes noriu klijuoti didesnį motyvą ir kelias servetėles sugadinu, vis susiraukšlėja patarkite
Kas bandė didelį servetėlės motyvą klijuoti su "Klijai - lakas dekupažui, universalus, matinis." atseit jei klijuoji su šiais klijais, tai servetėlė nesusiraukšlėja. Ar tai teisybė? Nes noriu klijuoti didesnį motyvą ir kelias servetėles sugadinu, vis susiraukšlėja patarkite
nu jau patikek jei servetele klijuosi su dviem kairem rankom jokie klijai tau nepades isvengti rauksliu, tiesiog kai kurie klijai tikrai maziau brinkina ir rauksleja servetele bet tik tiek o vistiek ja reik moket uzklijuot graziai be defektu paciai o nelaukt kol klijai ja istiesins
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 12:51)
nu jau patikek jei servetele klijuosi su dviem kairem rankom jokie klijai tau nepades isvengti rauksliu, tiesiog kai kurie klijai tikrai maziau brinkina ir rauksleja servetele bet tik tiek o vistiek ja reik moket uzklijuot graziai be defektu paciai o nelaukt kol klijai ja istiesins
Tai aš ir nelaukiu kad klijai ją man ištiesintų, girdėjau tik kad mažiau ji išbrinksta. Ir dar ant lygių paviršių gaunasi viskas gerai su tom kairėm rankom, sunkiau gaunasi jei yra lenktas paviršius
blogi atgarsiai..aisku su vienu kliju ar kitu yra lengviau ...bet cia kiekvienam vel individualiai...stebuklu nedaro:)