ups
o man niekas nepadės?... Prašau....
QUOTE(venita @ 2009 04 03, 18:10)
Noriu ant medinės dežutės perkelti pačios išsirinktą paveikslėlį. Kažkada jau skaičiau, kad atsispausdinti ant ryžinio popieriaus reikia. Nuėjau į dekupažo reikmenų parduotuvę pažiūrėt kaip tas ryžinis popierius atrodo, o jis kažkoks ne vientisas Ar nesimato po to tų pluoštų ant dėžutės užklijavus? Nes taip tai nenoriu Gal kas žinot kitaip?
Tarkim nesimato.... Kaip tada į spausdintuvą tokį daiktą įgrūsti, kad šis nepastrigtų Ar rašaliniu spausdintuvu spausdinti galima? Nesigauna paveiksliukas išsiliejęs? Arba po to klijus tepant neišsilieja?.. Tiesa, dar ir pamirkyti turbūt reikia.. Nenubėga viskas?
Jei sendinimų jokių neketinu naudoti, ar tinka paprastas skiestas lipalas ir eilinis lakas medžiui (pvz. iš senukų kokių, vidaus durims skirtas)?
Atleiskit, jei kvaili klausimai pasirodė.. Naujokė esu... Ta prasme paskaitinėju, pasidomėju, kažkada kursuose buvau, bet po jų per darbus ir mokslus taip ir neradau laiko paeksperimentuoti O dabar dovanėlę brangiam žmogiu noriu paruošti, tai paklausinėsiu truputį
Tarkim nesimato.... Kaip tada į spausdintuvą tokį daiktą įgrūsti, kad šis nepastrigtų Ar rašaliniu spausdintuvu spausdinti galima? Nesigauna paveiksliukas išsiliejęs? Arba po to klijus tepant neišsilieja?.. Tiesa, dar ir pamirkyti turbūt reikia.. Nenubėga viskas?
Jei sendinimų jokių neketinu naudoti, ar tinka paprastas skiestas lipalas ir eilinis lakas medžiui (pvz. iš senukų kokių, vidaus durims skirtas)?
Atleiskit, jei kvaili klausimai pasirodė.. Naujokė esu... Ta prasme paskaitinėju, pasidomėju, kažkada kursuose buvau, bet po jų per darbus ir mokslus taip ir neradau laiko paeksperimentuoti O dabar dovanėlę brangiam žmogiu noriu paruošti, tai paklausinėsiu truputį
na, bandysiu padeti
spauzdinti gali nebutinai ant ryzinio popieriaus galima ir ant sumustiniu, jis panasus i sviestini, tik minkstesnis. ant jo motyvas gausis vientisas spauzdinant rasaliniu(pati taip darau). jei rosiesi spauzdinti ant sio, sumustiniu popieriaus, tai, paimk balta paprasta lapa, ir ant jo su dvipuse lipnia juosta priklijuok ta popieriu(aisku, jei reikia apkirpk, as apkerpu gal pora milimetru mazesni sviestini popieriu). na atspausdini, paskiau nulupi ta motyva nuo lapo ir nupurski piesineli su purskamais sintetiniais dazais (senukuose ju yra, pavadinimas arba "dupli color spray" arba "crafts spray"). kai nudzius tas lakas galesi klijuoti piesineli. aisku, pries tai dezute nudazius baltais akriliniais dazais, bus ir kaip gruntas ir paveiksliukas aiskiai matysis speju, kad piesinelis bus tik ant dezutes dangtelio, tai apatine dezutes dali ir vidu nudazyk deranciais akriliniais dazais. jei nesiruosi sendinti, tai visa dezute lakuok akriliniu laku, siaip tas kur rasei vidaus durim turetu tikti na kai pirmas lako sluoksnis nudzius, tada siek tiek paslifuok dezute, kad nebutu jokiu nelygumu, teptuku tepto lako ruozeliu ir vel lakuok. siaip, patartina lakuoti kokiu 3-4 kartus. ir aisku, palauk kol visiskai nudzius. manau, kad nors kiek padejau sekmes
Neziurejau anos temos, bet gal kam bus naudinga mano info
Siandien RIMI aptikau - 6 skyriu arbatines su stikleliu uz 13 lt, medini buteliu laikikli uz 7 lt, medini padekla uz 16 lt, ir nemaza grafina uz 6 lt ir paskritai visom lekstems ir puodeliams 40 proc. nuolaida. Beje ir stalo zaidimams 40 proc. nuolaida (cia ne i tema)
Siandien RIMI aptikau - 6 skyriu arbatines su stikleliu uz 13 lt, medini buteliu laikikli uz 7 lt, medini padekla uz 16 lt, ir nemaza grafina uz 6 lt ir paskritai visom lekstems ir puodeliams 40 proc. nuolaida. Beje ir stalo zaidimams 40 proc. nuolaida (cia ne i tema)
efauto, labai padėjai! Dėkui
O sakot labai negražu būtų, jei palikčiau natūralią medžio spalvą? Gruntuočiau paprastu bespalviu gruntu. Paveiksliukai bus kažkas iš šitų komponuojama.. Dar pasiieškosiu.. Apklijuot ruošiuosi dangtį ir šonus. Pagal tematiką tai tiktų tamsus fonas, bet kadangi eksperimentams nelabai laiko bėra, tai nerizikuosiu sugadinti. (prisiskaičiau, kad ant tamsaus klijuojant dar patš popierių padažyt reikia, tai gal jau tiek to, dar sugadinsiu netyčiom... ) O vidų noriu išklijuot filcu. Iš čia seka kitas klausimas:
Kur Kaune yra pirkt filco (pageidautinas ir spalvų pasirinkimas). Mačiau online galima, bet man kažkaip gyvai smagiau... Nelabai numanau kur ieškot. Medžiagų parduotuvėj nesu mačius, dekupažo parduotuvėj irgi nepastebėjau... Senukuose gal? Kas žinot?
Dėkui
O sakot labai negražu būtų, jei palikčiau natūralią medžio spalvą? Gruntuočiau paprastu bespalviu gruntu. Paveiksliukai bus kažkas iš šitų komponuojama.. Dar pasiieškosiu.. Apklijuot ruošiuosi dangtį ir šonus. Pagal tematiką tai tiktų tamsus fonas, bet kadangi eksperimentams nelabai laiko bėra, tai nerizikuosiu sugadinti. (prisiskaičiau, kad ant tamsaus klijuojant dar patš popierių padažyt reikia, tai gal jau tiek to, dar sugadinsiu netyčiom... ) O vidų noriu išklijuot filcu. Iš čia seka kitas klausimas:
Kur Kaune yra pirkt filco (pageidautinas ir spalvų pasirinkimas). Mačiau online galima, bet man kažkaip gyvai smagiau... Nelabai numanau kur ieškot. Medžiagų parduotuvėj nesu mačius, dekupažo parduotuvėj irgi nepastebėjau... Senukuose gal? Kas žinot?
Dėkui
QUOTE(venita @ 2009 04 03, 23:02)
yra ir creativoj (kiek pastebėjau pigiausias), hobby centre, deco, ornamentuose
turiu ir aš tokį klausimėlį
pasendinau su Sotille, trūko, viskas tvarkoj. įtryniau skilimus, užpuškiau laku - dingo įtrinimas net nesimato trūkio kažin antrą kartą sendinima turbūt nelabai galima
QUOTE(venita @ 2009 04 03, 22:02)
efauto, labai padėjai! Dėkui
nz, megink gruntuoti jei nori klijuoti paveiksliuka ant tamsaus fono, tai ta spausdinta paveiksliuka nupursk is abieju pusiu, o kai nudzius is blogosios puses nudazyk baltais akriliniais dazais filco Kaune gak senamiesty ieskok.. senukuose nemanau, kad bus.. na palauk, gal kas is kauniskiu pasakys. siaip galetum Ingusia31 paklausti per az. ji man atrodo daznai naudoja
Papildyta:
del sotilles tai nezinau..
IRR - labai aciu uz info:) kaip tik ryt kaune bus galimybe prasinest pro SAVA:)
ir bytent zaidimai lekstes domina:))nors ir ne i tema:)))
ir bytent zaidimai lekstes domina:))nors ir ne i tema:)))
QUOTE(bulbul @ 2009 04 03, 18:03)
Bite, as cia truputi ne i tema, bet pastebejau , kad as su jusu dukra esam gimusios tu paciu metu ta pati menesi ir ta pacia diena, ir net musu vardai vienodi
QUOTE(Salne @ 2009 04 03, 18:11)
O gal tu ir esi ta dukra...
QUOTE(bulbul @ 2009 04 03, 18:13)
tai kad neturiu 2 broliu
Gerai čia, sekliai morkikės Kadais pagrandukas sakė: "brolis turi brolį ir sesę, aš irgi turiu brolį ir sesę, tik sesė turi du brolius ir nė vienos sesės...dar reiktų..."
Štai, ima ir atsiranda dvynė, tik va su vardais netvarka...
Atsiprašau, kad ne į temą, jauna , pasitaisysiu
QUOTE(irisas @ 2009 04 03, 22:10)
yra ir creativoj (kiek pastebėjau pigiausias), hobby centre, deco, ornamentuose
čia apie filcą buvo kalbama...aišku, patogiau yra pirkti gyvai, nes kaina daugumoj priklauso nuo filco storumo, o on-line parduotuvėse ne visur tuos storio mm parašo. Taigi, mano patarimas - pirmiausiai pirkti gyvai, o jei patiks, tai tuomet jau galima drąsiai ir internetu užsisakinėti čia truputį ne į temą
QUOTE(vikvei @ 2009 04 03, 17:48)
pasiziuriu i jusu darbus , padusauju ir visiskai zalias agurkas pasijauciu
issiklausinejau kur dezuciu rast , savaime suprantama ir nusipirkau, ir iskart klausimas kuo jus uztepat tuos griovelius(uzlyginat) pvz kur raide E
issiklausinejau kur dezuciu rast , savaime suprantama ir nusipirkau, ir iskart klausimas kuo jus uztepat tuos griovelius(uzlyginat) pvz kur raide E
yra Senukuose ar kitame statybinių prekių PC pirkti glaistas medienai, kuris naudojamas medienai glaistyti
Daugiau info
QUOTE(irmulia @ 2009 04 04, 11:06)
yra Senukuose ar kitame statybinių prekių PC pirkti glaistas medienai, kuris naudojamas medienai glaistyti
Daugiau info
Daugiau info
labai aciu
kaip faina kad ten ir po 200g yra pripakuota , maziau svorio reiks tempt , nes kai viskas i kruva