Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(L'amour @ 2009 04 18, 23:24)
čia man kažkaip parūpo irgi nes kelis kartus nesigavo tai numečiau tą stiklą. Aš tokį didelį stiklinį butelį dekupažinau. Tai nudažiau akriliniais dažais, paskui kai lakavau, tai man tie dažai sudrėko ir tirsiog nuslinko nuo to butelio  doh.gif

Stiklas visad reikalauja gero išdžiovinimo, nes jis ne taip kaip medis, kuris sugeria dalį priemonėse esančios drėgmės, viską turi išgarinti. Taigi, kiek patyriau, stiklą dekoruojant negali būti skubos. Šiuo atveju, manau, taip ir galėjo nutikti - pirmam sluoksniui gerai neišdžiūvus, lakas jį atitirpino. Beje, o kuo lakuota? teptuku? kokiu?

Atsakyti
tai kur man skaityti apie beica verysad.gif noriu daryti arbatine, bet nenoriu dazyti, eisiu ieskot info statybiniu prekliu pardej doh.gif
Atsakyti

QUOTE(bulkute @ 2009 04 19, 11:00)
tai kur man skaityti apie beica verysad.gif  noriu daryti arbatine, bet nenoriu dazyti, eisiu ieskot info statybiniu prekliu pardej doh.gif

Tai matyt nelabai kas žino, kaip ten su tuo beicu ir sąlyčiu su maistu...todėl ir neatsako.. smile.gif ..Aš pvz nežinau...nors daugiau linkstu prie tos minties, kad visgi beicas ir maistas nelabai tinkamas derinys.. g.gif ..Jai jau bus salytis su maistu geriau ką nors natūralaus.. g.gif
Atsakyti
Kiek teko susidurti su beicu ir skaityt apie jį, tai nebent specialus yra...Jis negalimas sąlytyje su maistu...Šitą tikrai žinau...
Atsakyti
kaip tik darau arbatinę kurią beicuosiu, bet aš ją gerai išdžiovinsiu ir dar vidų lakuosiu smile.gif ir manau puikiausia bus galima dėti arbatytę smile.gif o kas kaip daro nežinau..
Atsakyti
Man irgi buvo tokia mintis apie laką...Juk arbata pokeliuose...
Panaudojau vienkomponentį sendintoją iš Artmanijos...Suskilo smulkiai smulkiai...Ar gana džiovinti (jaua virš dvylikos valandų)? Ar dar laukti? Lakas iš Ferrario "Vernice Screpolante".
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 19, 12:12)
Panaudojau vienkomponentį sendintoją iš Artmanijos...Suskilo smulkiai smulkiai...Ar gana džiovinti (jaua virš dvylikos valandų)? Ar dar laukti? Lakas iš Ferrario "Vernice Screpolante".

Artmanijos vienkomponentis skyla labai greit.12 val tikrai uztenka. ax.gif
Atsakyti
as galvoju gal vietoje beico nulakuoti tamsiu laku medziui g.gif noriu kad liktu mediz naturalus bet tamsesnis g.gif
Atsakyti
galima net į paprastą laką dėti pigmento ir gaunasi kaip beicas.
Atsakyti
Ar pavyktų taip gauti kažką panašaus į raudonmedį? Aš vis dar prisibijau savo dėžę iš liulaly sugadint...
Atsakyti
Pas mus namie daug beicuotų baldų, yra ir tokių ala raudonmedžio, būtent tos spalvos beicas mano mylimiausias wub.gif bet visi jie po to dar lakuoti. Tai dėl sąlyčio su maistu manau viskas nuo lako priklauso. aš taip manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 19 balandžio 2009 - 14:21
O tai tas raudonmedžio biecas kaip vadinasi? Ir kur pirktas?
Atsakyti