Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

Labas, mergaites 4u.gif

Gal galetumet parekomenduot gerus dekupazo kursus Vilniuje? Buciau labai dekinga 4u.gif Labai noriu ismokti sito meno, bet kursu pasirinkimas toks didelis, kad sunku issirinkt. Jau vien SM kiek daug mergaiciu siulanciu savo paslaugas doh.gif I kuria cia geriau butu kreiptis? Gal galit is savo patirties ka patart? Labai aciu is anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 17, 11:27)
Mergaitės, o kaip jūs paruošiat plastmasinius vazonus  g.gif  ar galima juos išvis dekupuoti  blush2.gif ? Gavau šią savaitę siuntinuką su savo išsvajotom servetėlėm, tai dabar labai noriu plastmasinius gėlių vazonus pagrąžinti  smile.gif

as dedu grunta ant plastmasiniu vazonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 18 balandžio 2009 - 14:06
dabar ziebsiu labai gudra klausima blush2.gif
akrilinis lakas ( is Senuku, skirtas mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pusiau blizgus) jis toks yra kaip pieno spalvos? g.gif , nudziuves patampa skaidriu?
radau namie netycia, nes nusipirkt neprisiruosiu doh.gif pamirstu, tai jis tinkamas ane?
labai laukiu atsakymo 4u.gif iskart aciu
Atsakyti
bent jau pas mane tai akrilinis toks (pieno spalvos, ir skaidrus buna isdziuves)
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 04 18, 15:43)
bent jau pas mane tai akrilinis toks (pieno spalvos, ir skaidrus buna isdziuves)

viskas aisku 4u.gif
vadinasi turetu but tinkamas mano turimas, raitojuos rankoves ir einu terlintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvei @ 2009 04 18, 15:10)
dabar ziebsiu labai gudra klausima blush2.gif
akrilinis lakas ( is Senuku, skirtas mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pusiau blizgus) jis toks yra kaip pieno spalvos? g.gif , nudziuves patampa skaidriu?
radau namie netycia, nes nusipirkt neprisiruosiu doh.gif pamirstu, tai jis tinkamas ane?
labai laukiu atsakymo 4u.gif  iskart aciu

Taip, aš tokį naudoju...Nuskaidrėja...
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2009 04 18, 13:21)
Labas, mergaites 4u.gif

Gal galetumet parekomenduot gerus dekupazo kursus Vilniuje? Buciau labai dekinga 4u.gif  Labai noriu ismokti sito meno, bet kursu pasirinkimas toks didelis, kad sunku issirinkt. Jau vien SM kiek daug mergaiciu siulanciu savo paslaugas doh.gif  I kuria cia geriau butu kreiptis? Gal galit is savo patirties ka patart? Labai aciu is anksto 4u.gif  4u.gif

Drasiai galeciau rekomenduoti Lachese is SM bet tikrai nerekomenduociau kitos is SM bet sita gal geriau i az parasysiu 4u.gif Pas Lachese pati lankiaus ir siaip zmogus su tos srities issilavinimu ir tikras specas.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 18, 19:49)
Drasiai galeciau rekomenduoti Lachese is SM bet tikrai nerekomenduociau kitos is SM bet sita gal geriau i az parasysiu  4u.gif Pas Lachese pati lankiaus ir siaip zmogus su tos srities issilavinimu ir tikras specas.

o kaune ka parekomenduotum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 18, 19:49)
Drasiai galeciau rekomenduoti Lachese is SM bet tikrai nerekomenduociau kitos is SM bet sita gal geriau i az parasysiu  4u.gif Pas Lachese pati lankiaus ir siaip zmogus su tos srities issilavinimu ir tikras specas.

Lachesė super... drinks_cheers.gif ..Ir žmogus super..ir viską taip aiškiai ir paprastai suprantamai išaiškina, kad viskas aišku aišku pasidaro.. ax.gif ..O ir patirtis, ir patarimai..žinių bagažas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 04 18, 21:02)
o kaune ka parekomenduotum?  ax.gif

kaune tai vienareiksmiskai bite rekomenduociau...nzn kur dar veda taip kursus... cool.gif (ir cia simpatijos , antipatijos ne prie ko...)
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 18, 20:16)
Lachesė super... drinks_cheers.gif ..Ir žmogus super..ir viską taip aiškiai ir paprastai suprantamai išaiškina, kad viskas aišku aišku pasidaro.. ax.gif ..O ir patirtis, ir patarimai..žinių bagažas... thumbup.gif
...ir...nestovėjimas vietoj, nuolatiniai ieškojimai, kūrybiškumas, įdomūs sprendimai, idėjos...įdomu būtų dabar pas ją į kursus...nes neabejoju, kad ir kursai kinta kartu su jos ieškojimais, nes kūrybingas žmogus kitaip ir negalėtų...
O va įdomu būtų jos pačios paklausti, kaip pakito dabartinis mokymas, lyginant su pradžioje vykusiais?
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 17, 11:13)
Svarbiausia yra gerai nuplauti...Su kokiu Fairy nuplauti..Aš dar su alkoholiniu stiklų valikliu (na tie purškiami,kur langams valyti ir kitiems stikliniams paviršiams) nuvalau..ir daugiau nieko spec nedarau.. g.gif ..
Įdomu, kaip kitos daro.. g.gif

čia man kažkaip parūpo irgi nes kelis kartus nesigavo tai numečiau tą stiklą. Aš tokį didelį stiklinį butelį dekupažinau. Tai nudažiau akriliniais dažais, paskui kai lakavau, tai man tie dažai sudrėko ir tirsiog nuslinko nuo to butelio doh.gif
Atsakyti