Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(aggnyte @ 2009 04 17, 11:55)
Turiu klausimą, mačiau dekoruojat stiklinius indus ir pan., kaip prieš darbą paruošiat stiklinį paviršių, tepat kokiu gruntu? labai norėčiau ir sau kažką pasidaryti  ax.gif

Svarbiausia yra gerai nuplauti...Su kokiu Fairy nuplauti..Aš dar su alkoholiniu stiklų valikliu (na tie purškiami,kur langams valyti ir kitiems stikliniams paviršiams) nuvalau..ir daugiau nieko spec nedarau.. g.gif ..
Įdomu, kaip kitos daro.. g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs paruošiat plastmasinius vazonus g.gif ar galima juos išvis dekupuoti blush2.gif ? Gavau šią savaitę siuntinuką su savo išsvajotom servetėlėm, tai dabar labai noriu plastmasinius gėlių vazonus pagrąžinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 17, 12:27)
Mergaitės, o kaip jūs paruošiat plastmasinius vazonus  g.gif  ar galima juos išvis dekupuoti  blush2.gif ? Gavau šią savaitę siuntinuką su savo išsvajotom servetėlėm, tai dabar labai noriu plastmasinius gėlių vazonus pagrąžinti  smile.gif

Manau viskas vyksta lygiai taip pat...Gerai nuplauni..gali pašiaušti paviršių šiek tiek..ir prie darbo..Na čia mano tokia nuomonė..ir kiek teko skaityti ir domėtis, tai daugiau mažiau visos taip ir daro.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 17, 12:35)
Manau viskas vyksta lygiai taip pat...Gerai nuplauni..gali pašiaušti paviršių šiek tiek..ir prie darbo..Na čia mano tokia nuomonė..ir kiek teko skaityti ir domėtis, tai daugiau mažiau visos taip ir daro.. g.gif

Šiandien kaip tik dar einu į kursus dekupažo, tai reikės užklausti prie progos kaip ten reiktų daryti, kad neatsiluptų viskas bigsmile.gif

O kaip jūs ruošiat paviršius g.gif nusivalai, pašiauši, tepi tamsius dažus, tada vienkomponentį sendinantį laką, tada kitus dažus ir klijuoji servetėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 17, 13:45)
Šiandien kaip tik dar einu į kursus dekupažo, tai reikės užklausti prie progos kaip ten reiktų daryti, kad neatsiluptų viskas bigsmile.gif

O kaip jūs ruošiat paviršius  g.gif  nusivalai, pašiauši, tepi tamsius dažus, tada vienkomponentį sendinantį laką, tada kitus dažus ir klijuoji servetėlę  smile.gif

Na jei darbas su vienkomponenčiu, taip būtent taip ir viskas vyksta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 17, 13:46)
Na jei darbas su vienkomponenčiu, taip būtent taip ir viskas vyksta.. mirksiukas.gif

Kažką dar viena ausim girdėjau apie gruntavimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 17, 13:49)
Kažką dar viena ausim girdėjau apie gruntavimą  g.gif

Gruntuoti patariama molinius vazonus, kuriuose bus sodinamas augalas.. mirksiukas.gif ..O dėl plastikinių..tai bijau ką ir pasakyti..Gal reikėtų, jei tiesiai į jį bus sodinama.. g.gif ..Man kažkaip atrodo, kad per plastiką dregmė nepersigeria...nors gal ir klystu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 17, 14:03)
Gruntuoti patariama molinius vazonus, kuriuose bus sodinamas augalas.. mirksiukas.gif ..O dėl plastikinių..tai bijau ką ir pasakyti..Gal reikėtų, jei tiesiai į jį bus sodinama.. g.gif ..Man kažkaip atrodo, kad per plastiką dregmė nepersigeria...nors gal ir klystu.. g.gif

Tai va man irgi įdomu kaip čia iš tikrųjų yra g.gif O koks čia gruntas yra naudojamas ax.gif ?
Atsakyti
As noriu patarimo, kol dar nesugadinau 4u.gif
Turiu va toki laikrodi, ir neisivaizduoji kaip ji dekupazint ax.gif Ar tik apatine ta lentele, ar visa g.gif

user posted image
Atsakyti
Deciau prabangu tapyta motyva ant lentyneles ir krastus viso laikrodzio perbegciau aukso pudra ar dazu potepiais

Del stiklo gruntavimo. As visada jei slidu nepasiausiama pavirsiu dekoruoju tai turiu tam atvejui klijus-laka ivairiems pavirsiams ir tiesiog jais nutepu visa pavirsiu su kuriuo dirbu (bet cia kalbama tik alie dekupaza kai nenorima sigaut jokio atsparumo dregmei, kad tai buna ne indai nes jiems geriau tinkamas yra kepami orkaiteje klijai, yra kazko panasaus ir nekepamu bet uz juos negarantuociau). Zodziu reiktu zinoti ka nori su stikliniu dekoruotu pavirsium daryti paskui, nuo to ir renkies kaip paruost pavirsiu.
Atsakyti
Gabi_ dekui uz foto.
Pas mane panašiai gavos, vadinas tikėjaus dar smulkesniu doh.gif
Atsakyti
o tai apie beica niekas nezinot, ar galima dezute beicuota naudoti maistui? ax.gif
Atsakyti