Sveikos visos mergaičiukės
Jūsų darbeliai labai gražūs aš taip pat neseniai susirgau šia liga galvoju prisijungti į jūsų pašnekesius
QUOTE(Suoka @ 2009 04 16, 16:27)
Pirma vidutinį dariau, antrą ploną.
Hmm man subego vietomis, suskilo, tada tepiau ten iš kur subėgo, tada daugiau mažiau suskilo visas vaizdas.
Šiaip jums dar nebuvo tokio momento, jog vietomis buvo tokių pabalimu, lyg iš vidinės pusės būną nuo paviršiaus atšokę. Nes ant tamsaus paviršiaus pasimetė.
Ant šviesaus viskas gerai buvo.
Hmm man subego vietomis, suskilo, tada tepiau ten iš kur subėgo, tada daugiau mažiau suskilo visas vaizdas.
Šiaip jums dar nebuvo tokio momento, jog vietomis buvo tokių pabalimu, lyg iš vidinės pusės būną nuo paviršiaus atšokę. Nes ant tamsaus paviršiaus pasimetė.
Ant šviesaus viskas gerai buvo.
va mano bandymas retro ant stiklo...irgi tepta ne storai...labiau subegimas buvo sonuose...ten kur subegimas didesnis, ten gavosi smulkiau...bet tas pats ir ant medzio buvo...
http://picasaweb.goo...289667400952690
norejau paklausti, jus pritapyma darot jau nulakavusios viena sluoksni, ar is karto po to kai isdziuna priklijuotos serveteles?
as asmeniskai iskart...bet galima ir nulakavus..nulakavu lengviau nuvalyti jei kas nesigauna...o siaip didelio skirtumo nera...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 16, 17:05)
va mano bandymas retro ant stiklo...irgi tepta ne storai...
Nu fain cia tau gavosi,bet sakyciau gan smulkokai kaip i sottiles trukius gaunasi panasu,ar todel kad cia stiklas, pasikartoju-nemeginau pati
viduryje tai nesmulkiai visai..cia gana didele lekste...30x30:)panasiai..kazkas, nes pradzioje norejau deti istisine, buvo per servetka visa...bet paskui krastai negraziai lenkesi tai visa isplesiau...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 16, 18:56)
viduryje tai nesmulkiai visai..cia gana didele lekste...30x30:)panasiai..kazkas, nes pradzioje norejau deti istisine, buvo per servetka visa...bet paskui krastai negraziai lenkesi tai visa isplesiau...
o kai matmenis parasei iskart kitomis akimis paziurejau maniau, kad cia tos sprindines lekstutes
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 09:31)
Kazkaip sunku patiket, kad dar ir tokiu personu buna Man jeigu kokia nors siukslele prie dar neisdziuvusio daikto apacios prilimpa, jau erzina, pasalinu ja ir dar karta numalevoju apacia dazais, o minties , kad is viso jos nedazyt, net galva nepriima
hm as vakar padekla dekoravau ir nedaziau apacios paskaiciau dabar ir turbut reiks dazyt atai busiu viena is tokiu sunkiai itikinamu personu kadangi tai tik trecias darbas, tai dar ismoksiu
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2009 04 14, 19:59)
ashypsena, beicas tai priemonė skaidriai nuspalvinti medienai. Matosi medžio rievės, faktūra, tačiau beico pagalba medžiui suteikiamas norimas atspalvis. Taigi, negali ir kilti klausimas, ar tai būtina...Nori, - beicuoji, nori, - dažai, nori, - palieki medį natūralų...
o beicuoti daiktai tinka salyciui su maistu, maciau kazkuri beicavo arbatai dezute, bet ar jis nenuodingas?
neburbekit, kad klausineju to paties jei ka
QUOTE(bulkute @ 2009 04 16, 21:47)
hm as vakar padekla dekoravau ir nedaziau apacios paskaiciau dabar ir turbut reiks dazyt atai busiu viena is tokiu sunkiai itikinamu personu kadangi tai tik trecias darbas, tai dar ismoksiu
Saunuole, kad priimi teisingus sprendimus
del beico ir man butu idomu isgirsti atsakyma
dekui Gabii uz ats
dekui Gabii uz ats
vazineja savininke is creativos (parduotuve Kaune), tik nzn kiek daznai ir ar dar vazineja:))))