Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

Bandžiau ir aš Retro skaldimo priemonę.
Patiko, jos skeldėjimas.
Draugauja su Nitro laku thumbup.gif

Kad ir kiek bandžiau ploninti smulkiu įtrukimų nesigavo. g.gif
Antras komponentas skystojas, su polinkiu nubėginėti ,arba subėginėti.
Kas truputi sudaro prolemų, jeigu paviršius nėra visai lygus ir plokščias.

Čia, kaip sakant mano pirmas patyrimas 4u.gif

Atsakyti

QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 09:31)
Kazkaip sunku patiket, kad dar ir tokiu personu buna biggrin.gif Man jeigu kokia nors siukslele prie dar neisdziuvusio daikto apacios prilimpa, jau erzina, pasalinu ja ir dar karta numalevoju apacia dazais, o minties , kad is viso jos nedazyt, net galva nepriima doh.gif

oi sobieska yra zinok....smile.gif))ir dar net ne viena:)))tai tau nesuprantama po bites isejus...o kitom gal ten nesimato:)))
Papildyta:
QUOTE(Suoka @ 2009 04 16, 09:57)
Bandžiau ir aš Retro skaldimo priemonę.
Patiko, jos skeldėjimas.
Draugauja su Nitro laku  thumbup.gif

Kad ir kiek bandžiau ploninti smulkiu įtrukimų nesigavo.  g.gif

Čia, kaip sakant mano pirmas patyrimas  4u.gif

taip jis subegineja...geriausia pasimate darant ant stiklo..bet tas subegimas netrukdo ir rezultato nesugadina..jis toks yra.
o kodel tau plonu itrukimu nesigavo?kiek kokio sluoksnio dengei?
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 04 16, 09:57)

Subegineja, bet galutiniame rezultate viska nulakavus keliais sluoksniais lako, to nesimato.
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS,AS TAI VAZONUS DARAUSI,TAI NUSIPIRKAU IS SENUKU SENDINTOJO KAZKAIP JIS MAN NEGRAZIAI SUSKYLA,O ANT DAZU ,KAI UZTEPI NET NESKYLA,REIKIA NUDAZYT VAZONA KAI NUDZIUVA UZLAKUOT SENDINTOJU PO TO VEL NUDAZYT IR TIK TADA SKYLA IR TAIP NEGRAZIAI,NESUPRANTU KAS NE TAIP schmoll.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrule777: 16 balandžio 2009 - 10:56
sveikutes,

as cia ilindau i jusu temele.nuostabus jusu darbeliai thumbup.gif susizavejau blush2.gif parupo pabanyt.
neturiu laiko skaityt dabar,zinau,kad pyksit i t.t.,bet lekiu i sostine ir noreciau nusipirkt priemoniu dekupazui.ko reik pradedanciai nemoksai ir kokia kaina.bus labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 16, 11:55)
SVEIKOS MERGINOS,AS TAI VAZONUS DARAUSI,TAI NUSIPIRKAU IS SENUKU SENDINTOJO KAZKAIP JIS MAN NEGRAZIAI SUSKYLA,O ANT DAZU ,KAI UZTEPI NET NESKYLA,REIKIA NUDAZYT VAZONA  KAI NUDZIUVA UZLAKUOT SENDINTOJU PO TO VEL NUDAZYT IR TIK TADA SKYLA IR TAIP NEGRAZIAI,NESUPRANTU KAS NE TAIP  schmoll.gif  g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif ..Nu nesusilaikiau nenusijuokusi..
Taigi taip ir reikia daryti...Dažas - sendintojas - dažas.. biggrin.gif

QUOTE(liusinda @ 2009 04 16, 12:46)
sveikutes,

as cia ilindau i jusu temele.nuostabus jusu darbeliai thumbup.gif susizavejau blush2.gif parupo pabanyt.
neturiu laiko skaityt dabar,zinau,kad pyksit i t.t.,bet lekiu i sostine ir noreciau nusipirkt priemoniu dekupazui.ko reik pradedanciai nemoksai ir kokia kaina.bus labai didelis aciu  4u.gif

Pats pirmas postas..pati pradžia tau atsakymas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 16, 11:55)
SVEIKOS MERGINOS,AS TAI VAZONUS DARAUSI,TAI NUSIPIRKAU IS SENUKU SENDINTOJO KAZKAIP JIS MAN NEGRAZIAI SUSKYLA,O ANT DAZU ,KAI UZTEPI NET NESKYLA,REIKIA NUDAZYT VAZONA  KAI NUDZIUVA UZLAKUOT SENDINTOJU PO TO VEL NUDAZYT IR TIK TADA SKYLA IR TAIP NEGRAZIAI,NESUPRANTU KAS NE TAIP  schmoll.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Sendintojas iš senukų tai spėju, kad Sadolino vienkomponentis.
Ant nenudažyto vazono jis neskaldo greičiausiai todėl, kad vazonas molinis sugeria visą tą laką į save per daug ir nebelieka kam skaldyti tuos viršutinius dažus. Pabandyk nugruntuoti prieš tepant sendintoją (jei nori išsaugoti molio spalvą kaip pagrindą)
O dėl pačio skilimo grožio tai irgi atskira tema smile.gif Skirtingai skyla jei tepi teptuku, voleliu ar kempinėle tapšnoji. Pabandyk įvairius variantus ir išsirinksi sau tinkamiausią mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 12:49)
biggrin.gif ..Nu nesusilaikiau nenusijuokusi..
Taigi taip ir reikia daryti...Dažas - sendintojas - dažas.. biggrin.gif
Pats pirmas postas..pati pradžia tau atsakymas.. 4u.gif

Ne visada naudojant vienkomponentį reikia padengti dažais pirmą sluoksnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 04 16, 12:54)
Ne visada naudojant vienkomponentį reikia padengti dažais pirmą sluoksnį  mirksiukas.gif

Na jei spalva tinka, kuri nori, kad išlystu pro įtrukimus..tai aišku galima ir nedažyti.. ax.gif ..
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Atsiprašau jei klausiu, o atsakymas jau buvo, bet kiek skaičiau tai nepastebėjau smile.gif Norėjau paklausti ar Vilniaus Artmanijoj jau yra Retro dvikomponentis, nes kai skaičiau, buvo rašyta, kad yra tik Klaipėdoj smile.gif Tai jei kuri žino ir būtų nesunku atsakyti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

praeitą savaitę buvo, o šiaip galima paskambinti tiesiai ir paklausti.
Atsakyti
Lachesė, dėkui 4u.gif o apie paskambinimą visai nepagalvojau blush2.gif taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 16, 09:10)
oi sobieska yra zinok....smile.gif))ir dar net ne viena:)))tai tau nesuprantama po bites isejus...o kitom gal ten nesimato:)))
Papildyta:

taip jis subegineja...geriausia pasimate darant ant stiklo..bet tas subegimas netrukdo ir rezultato nesugadina..jis toks yra.
o kodel tau plonu itrukimu nesigavo?kiek kokio sluoksnio dengei?

Pirma vidutinį dariau, antrą ploną.

Hmm man subego vietomis, suskilo, tada tepiau ten iš kur subėgo, tada daugiau mažiau suskilo visas vaizdas.

Šiaip jums dar nebuvo tokio momento, jog vietomis buvo tokių pabalimu, lyg iš vidinės pusės būną nuo paviršiaus atšokę. Nes ant tamsaus paviršiaus pasimetė.
Ant šviesaus viskas gerai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suoka: 16 balandžio 2009 - 15:29