Bandžiau ir aš Retro skaldimo priemonę.
Patiko, jos skeldėjimas.
Draugauja su Nitro laku
Kad ir kiek bandžiau ploninti smulkiu įtrukimų nesigavo.
Antras komponentas skystojas, su polinkiu nubėginėti ,arba subėginėti.
Kas truputi sudaro prolemų, jeigu paviršius nėra visai lygus ir plokščias.
Čia, kaip sakant mano pirmas patyrimas
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 09:31)
Kazkaip sunku patiket, kad dar ir tokiu personu buna Man jeigu kokia nors siukslele prie dar neisdziuvusio daikto apacios prilimpa, jau erzina, pasalinu ja ir dar karta numalevoju apacia dazais, o minties , kad is viso jos nedazyt, net galva nepriima
oi sobieska yra zinok....))ir dar net ne viena:)))tai tau nesuprantama po bites isejus...o kitom gal ten nesimato:)))
Papildyta:
QUOTE(Suoka @ 2009 04 16, 09:57)
Bandžiau ir aš Retro skaldimo priemonę.
Patiko, jos skeldėjimas.
Draugauja su Nitro laku
Patiko, jos skeldėjimas.
Draugauja su Nitro laku
taip jis subegineja...geriausia pasimate darant ant stiklo..bet tas subegimas netrukdo ir rezultato nesugadina..jis toks yra.
o kodel tau plonu itrukimu nesigavo?kiek kokio sluoksnio dengei?
QUOTE(Suoka @ 2009 04 16, 09:57)
Subegineja, bet galutiniame rezultate viska nulakavus keliais sluoksniais lako, to nesimato.
SVEIKOS MERGINOS,AS TAI VAZONUS DARAUSI,TAI NUSIPIRKAU IS SENUKU SENDINTOJO KAZKAIP JIS MAN NEGRAZIAI SUSKYLA,O ANT DAZU ,KAI UZTEPI NET NESKYLA,REIKIA NUDAZYT VAZONA KAI NUDZIUVA UZLAKUOT SENDINTOJU PO TO VEL NUDAZYT IR TIK TADA SKYLA IR TAIP NEGRAZIAI,NESUPRANTU KAS NE TAIP
sveikutes,
as cia ilindau i jusu temele.nuostabus jusu darbeliai susizavejau parupo pabanyt.
neturiu laiko skaityt dabar,zinau,kad pyksit i t.t.,bet lekiu i sostine ir noreciau nusipirkt priemoniu dekupazui.ko reik pradedanciai nemoksai ir kokia kaina.bus labai didelis aciu
as cia ilindau i jusu temele.nuostabus jusu darbeliai susizavejau parupo pabanyt.
neturiu laiko skaityt dabar,zinau,kad pyksit i t.t.,bet lekiu i sostine ir noreciau nusipirkt priemoniu dekupazui.ko reik pradedanciai nemoksai ir kokia kaina.bus labai didelis aciu
QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 16, 11:55)
SVEIKOS MERGINOS,AS TAI VAZONUS DARAUSI,TAI NUSIPIRKAU IS SENUKU SENDINTOJO KAZKAIP JIS MAN NEGRAZIAI SUSKYLA,O ANT DAZU ,KAI UZTEPI NET NESKYLA,REIKIA NUDAZYT VAZONA KAI NUDZIUVA UZLAKUOT SENDINTOJU PO TO VEL NUDAZYT IR TIK TADA SKYLA IR TAIP NEGRAZIAI,NESUPRANTU KAS NE TAIP
..Nu nesusilaikiau nenusijuokusi..
Taigi taip ir reikia daryti...Dažas - sendintojas - dažas..
QUOTE(liusinda @ 2009 04 16, 12:46)
sveikutes,
Pats pirmas postas..pati pradžia tau atsakymas..
QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 16, 11:55)
Sendintojas iš senukų tai spėju, kad Sadolino vienkomponentis.
Ant nenudažyto vazono jis neskaldo greičiausiai todėl, kad vazonas molinis sugeria visą tą laką į save per daug ir nebelieka kam skaldyti tuos viršutinius dažus. Pabandyk nugruntuoti prieš tepant sendintoją (jei nori išsaugoti molio spalvą kaip pagrindą)
O dėl pačio skilimo grožio tai irgi atskira tema Skirtingai skyla jei tepi teptuku, voleliu ar kempinėle tapšnoji. Pabandyk įvairius variantus ir išsirinksi sau tinkamiausią
Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 12:49)
..Nu nesusilaikiau nenusijuokusi..
Ne visada naudojant vienkomponentį reikia padengti dažais pirmą sluoksnį
QUOTE(driftas @ 2009 04 16, 12:54)
Ne visada naudojant vienkomponentį reikia padengti dažais pirmą sluoksnį
Na jei spalva tinka, kuri nori, kad išlystu pro įtrukimus..tai aišku galima ir nedažyti.. ..
Sveikos visos Atsiprašau jei klausiu, o atsakymas jau buvo, bet kiek skaičiau tai nepastebėjau Norėjau paklausti ar Vilniaus Artmanijoj jau yra Retro dvikomponentis, nes kai skaičiau, buvo rašyta, kad yra tik Klaipėdoj Tai jei kuri žino ir būtų nesunku atsakyti, būčiau labai dėkinga
praeitą savaitę buvo, o šiaip galima paskambinti tiesiai ir paklausti.
Lachesė, dėkui o apie paskambinimą visai nepagalvojau taip ir padarysiu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 16, 09:10)
oi sobieska yra zinok....))ir dar net ne viena:)))tai tau nesuprantama po bites isejus...o kitom gal ten nesimato:)))
Papildyta:
taip jis subegineja...geriausia pasimate darant ant stiklo..bet tas subegimas netrukdo ir rezultato nesugadina..jis toks yra.
Papildyta:
Pirma vidutinį dariau, antrą ploną.
Hmm man subego vietomis, suskilo, tada tepiau ten iš kur subėgo, tada daugiau mažiau suskilo visas vaizdas.
Šiaip jums dar nebuvo tokio momento, jog vietomis buvo tokių pabalimu, lyg iš vidinės pusės būną nuo paviršiaus atšokę. Nes ant tamsaus paviršiaus pasimetė.
Ant šviesaus viskas gerai buvo.