Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 13, 18:31)
nes nuo pigemto prasiskiedzia dazai..jie tampa ne tokie tirsti...ir kuo dazas skystesnis, tuo labiau burbuliukais meta...nieko isdzius, nebeliks:)

Dekui - jau maniau sugadinus kazka 4u.gif
Atsakyti
as net kartais kai reikia labai sodrios spalvos...dediliam plotui..nesilaikau taisykles, kiek ant kiek pigmento deti...pilu kiek reikia man paciai..ir palieku per nakti dziuti...ir viskas super:)
Atsakyti
Tai vis dėlto, nuo kurio lako (1 ar 2) sluoksnio storio priklauso RETRO skilimas ax.gif Nu aš taip užtepiau, bet suskilo kone siūliukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 13, 20:18)
Tai vis dėlto, nuo kurio lako (1 ar 2) sluoksnio storio priklauso RETRO skilimas ax.gif Nu aš taip užtepiau, bet suskilo kone siūliukais unsure.gif

kuo storesnis step1, tuo trūkis gilesnis, kuo storesnis step2, tuo trūkis retesnis

Atsakyti
Na bet Retro tai man thumbup.gif . Labai patiko skaldytojas, dar nei vienas tokio ispudzio nepaliko biggrin.gif

Tik jau vandens bijo - nerealiai!
Jei nepurksciau po itrynimo su purskiamais sintetiniais klijais - suveltu zaibiskai.
Atsakyti
Aš su klausimu apie tą patį Retro.
Tenais parašyta, kad tepti reikia su sipritiniais ,arba terpantininiais lakais.
Pas mane ant lako parašyta Nitrolakas.
Tai klausimas iškilo ar tai dar trečia lako rūšis, ar tik kitas pavadinimas to paties spiritinio, arba terpantininio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 04 14, 11:21)
Aš su klausimu apie tą patį Retro.
Tenais parašyta, kad tepti reikia su sipritiniais ,arba terpantininiais lakais.
Pas mane ant lako parašyta Nitrolakas.
Tai klausimas iškilo ar tai dar trečia lako rūšis, ar tik kitas pavadinimas to paties spiritinio, arba terpantininio.  g.gif

Nesuk sau galvos-nupursk sintetiniu ir toliau lakuok kokiu tik nori, svarbiausia gerai padengt pirmuoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 04 14, 00:06)
Na bet Retro tai man  thumbup.gif . Labai patiko skaldytojas, dar nei vienas tokio ispudzio nepaliko  biggrin.gif

Parodyk kaip gavosi, kaaaaa bigsmile.gif As savo deze purskiau sintetiniu, puse nupurskiau ir kamstukas uzsiklynino, taip ir norisi daryt meginimus, kas butu jeigu butu, bet tik dezute tokiems bandymams per grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 13, 19:26)
kuo storesnis step1, tuo trūkis gilesnis, kuo storesnis step2, tuo trūkis retesnis

Širdingai ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Spėju aš pirmą užtepiau per plonai, o antrą per storai, nes gavosi negilūs reti įtrūkimai hihihi.gif
Atsakyti
Nitro trecia rusis, jo skiediklis yra acetonas. Tik nesu garantuota ar jis tiks retro, nors aplikraftui tinka.
Atsakyti
Dėkui už atsakymus.
Reiks pasibandyti, žiūrėsim ,kas gausis.

Esu talentas, kad man vis kitaip gaunas negu kitiems.
Vienos purskia joms viskas gerai, ar purskiu pas mane burbuliukais-puslelem isheina. Plius nemegstu matinių, o iš purškiamų tik matinį esu radus sad.gif
Atsakyti
purskiamas blizgantis tikrai yra, firma "craft sray".
o del burbuliuku, tai gal is labai arti purski? arba labai gausiai? as purskiu is toliau ir daugiau sluoksniu.
Atsakyti
Sweikos smile.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti 4u.gif rodausi su savo pirmais dekupazo darbeliais ax.gif
http://public.fotki....neva/dekupazas/
Atsakyti