Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(pavonija @ 2009 04 10, 13:09)
Laccanticante , galima pirkti jei pinigų nėra kur dėti  wink.gif , esu nusipirkus antri metai stovi tas gėris nors dirbus tikrai nemažai , šiaip jis suteikia tik gelsvą atspalvį ir visas monas + kvapas kažkoks keistas kuris laikosi gana ilgai. O Lacca Scurente -beicas gan gera priemonė jau 2 didelius ir vieną mažą buteliuką sunaudojau  thumbup.gif

Dėkui...Del pirkimo dar nežinau..tik šiaip sudomino..Bet kodėl lietuviai rašo, kad jie yra lakai, kai vienas jų yra beicas.. doh.gif ..Jei nebūčiau pasiskaičiusi info kituose puslapiuose, tai ir galvočiau, kad čia paprasti lakai su atspalviu.. smile.gif
Atsakyti
Laccanticante, gal ir primena laką galima naudoti kaip paskutinį sluoksnį, o Scurente grynas beicas, nežinau kodėl taip mandrai išvertė rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir as noriu moketi ta ka darote Jus blush2.gif Kazkaip grazu pasidare, tokia romantika tas dekupazas. Ar lengva? Na ta prasme ar imanoma ismokti? Tiesiog noriu ismokti, bet nezinau nuo ko pradeti :-)
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 04 10, 11:08)

man sita laka senukuose rekomendavo, dabar gailiuosi kad pirkau verysad.gif

gal galit koki paprasta, bet gera laka parekomenduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 04 10, 14:46)
Sveikos. Ir as noriu moketi ta ka darote Jus  blush2.gif Kazkaip grazu pasidare, tokia romantika tas dekupazas. Ar lengva? Na ta prasme ar imanoma ismokti? Tiesiog noriu ismokti, bet nezinau nuo ko pradeti :-)

Mano asmenine nuomone, tai pradžioje reikėtų į kokius kursus nueiti..Aišku galima ir savarankiškai bandyti mokytis..bet kursai kažkokią pradžią duodą..o paskui jau bet kokiu atveju dar daug mokytis reikės..bet kažkokia pradžia, supratimas kursuose duodami..taip tada daugiau supranti, kas per daiktas tas dekupažas.. smile.gif
Atsakyti
Darau bandyma su arabiska guma ant lentutes. sakykit pagal senas naunas instrukcija: kai jau gaunasi tie itrukimai, juios itrini aliejiniais ir vel reiketu lakuoti alkoholiniu laku. tai tuo paciu laku kur buvo tepami tie 3sluosniai?? ar cia dar kitas lakas. susimakalavau juodai jau. ir per kiek laiko jums isryskejo itrukimai? 4u.gif
Atsakyti
Pasimečiau unsure.gif Tai kokį sluoksnį to RETRO reik tept g.gif Laukiu nuo pietų, bet skylimo rezultatas toks nežymus nežymus verysad.gif
Atsakyti
Lacca Scurente su situo laku maciau padaryta darbeli, tai jis buvo uzteptas ant dekupazuoto darbo virsaus ir suteike tokio senovinio murzinumo (kai paklausiau, kas cia per sendinamasis lakas(nes buvo lietuviskai salia parasyta, kad tai sendinamasis) tai man pasake, kad duoda senovini efekta). ir kuo daugiau jo tepi, tuo murzinesnis darbas, na, pasenes wink.gif tai nusprendziau, kad ir su aliejiniais dazais galima isgauti kazka panasaus, kaip pvz paminesiu Lacheses padekliuka su kaciukais wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu jungtis i Jusu saunu buri, tik pradejau dekupazinti, esu visai zalia, bet meginu, cia mano darbeliai - nesu labai kurybinga, bet gal bent nesugadinau daiktu hihihi.gif
user posted image
Tuo paciu noriu paklausti - kokiu laku tureciau lakuoti lentele pjaustymui? Ar ant jos tebebus galima pjaustyti? Jei gali tureti salycio su maistu - koks lakas butu tinkamas? Turiu akrilinio. Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
TEks pjaustyt ant kitos lentutės pusės....
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 12, 22:29)
TEks pjaustyt ant kitos lentutės pusės....

Dekui, dar klausimelis - sumaisiau pigmenta su dazais, bet kai dazau tai viskas eina tokiais mazais burbuliukais - ka negerai padariau? Pigmentas toks koks turi buti (bent konsultantas taip sake) g.gif
Atsakyti
nes nuo pigemto prasiskiedzia dazai..jie tampa ne tokie tirsti...ir kuo dazas skystesnis, tuo labiau burbuliukais meta...nieko isdzius, nebeliks:)
Atsakyti