Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(giedre2005 @ 2009 04 10, 09:44)
Sveiki,
noreciau pirkti pas jus serveteliu. Siandien kai tik busiu visai salia jusu.Gal galeciau uzsukti ir pirkti? Man reiketu 12 Nr 3 vnt, 63 - 3, 67 - 1, 99 - 3, 112 - 1, 145 - 3, 179 - 3, 185 - 3, 193 - 1, 198 - 2, 197 - 8, 212 - 1, 214 - 2, 219 - 2, 225 - 1, 243 - 2, 269 - 1, 267 - 1, 292 - 1, 294 - 1, 296 - 1, 321 - 1vnt.

Tu gal geriau tiesiai į AŽ kreipkis pas 8888888 .. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Matau ,galit nerasyti i az. Prasom iki 14:30 .
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 04 10, 10:36)
Matau ,galit nerasyti i az. Prasom iki 14:30 .

Aciu labai. Jus man sudekit, prasau jas visas ir paskaiciuokit is karto.
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 09, 23:35)
Noriu paklausti..gal kas esat susidurę su šiom priemonėm - lakais: Laccanticante ir Lacca Scurente..Čia rašo, kad tai lakai suteikiantys atspalvį..Bet paskaičius kituose užsienietiškuose puslapiuose, jie naudojami pagrinde ne visai kaip lakai... g.gif ..Gal kas žino apie juos ką nors..ar bandė ką nors daryti.. g.gif

Lacca Scurente yra beicas - gan sodrios tamsios rudos spalvos. O apie kitą produktą nieko negaliu pasakyt, nes nebandžius.

Vakar netyčia užsukau Kaune MOLE į Silvercity parduotuvę - pasirodo ir ten jau pilna medinukų dekupažui, įvairių mediumų ir t.t. Yra ir akrilinių dažų, ir dažų porcelianui, kontūriukų įvairių ir net dekupažinio popieriaus 4u.gif Tai vat tiek informacijos...gal kam nors tai nebe naujiena, bet aš kažkaip anksčiau nebuvau užmačius, kad ir ten dekupažas jau užvaldęs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 balandžio 2009 - 10:03
justess22, silver city kaip tarė taip padarė... g.gif Tuo geriau dekoruojančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios nuomones paie si laka?

http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
man gal galetumet paaiskinti,nes as visai susimaisiau. kaip reikia tepti klijus ant serveteles. ar ant nugareles ar ant serveteles virsaus,bandziau ir taip ir taip ant mazo ploto tai gerau ant virsaus (bent jau man ) o kaip dirbant su dideliais plotais? info tiek daug kad jau pasiklydau,nes vienur pvz vienaip rodoma o kitur kitaip g.gif tai man ir neaisku . o jei tepsiu ant serveteles virsaus tai sendinant nepakis? turiu omeny gal tai kenkia?
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 04 10, 10:48)
man gal galetumet paaiskinti,nes as visai susimaisiau. kaip reikia tepti klijus ant serveteles. ar ant nugareles ar ant serveteles virsaus,bandziau ir taip ir taip ant mazo ploto tai gerau ant virsaus (bent jau man ) o kaip dirbant su dideliais plotais? info tiek daug kad jau pasiklydau,nes vienur pvz vienaip rodoma o kitur kitaip  g.gif  tai man ir neaisku . o jei tepsiu ant serveteles virsaus tai sendinant nepakis? turiu omeny gal tai kenkia?

Labai gražiai viskas parodyta čia: decoartelė
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 04 10, 11:48)
man gal galetumet paaiskinti,nes as visai susimaisiau. kaip reikia tepti klijus ant serveteles. ar ant nugareles ar ant serveteles virsaus,bandziau ir taip ir taip ant mazo ploto tai gerau ant virsaus (bent jau man ) o kaip dirbant su dideliais plotais? info tiek daug kad jau pasiklydau,nes vienur pvz vienaip rodoma o kitur kitaip  g.gif  tai man ir neaisku . o jei tepsiu ant serveteles virsaus tai sendinant nepakis? turiu omeny gal tai kenkia?

Klijuojant servetėlę užtenka tik ant viršaus tepti..nes ji plona, ir klijai gerai persigeria..o ir priklijuoti, bent jau man paprasčiau, kai klijai tepami ant viršaus..Nes aš nesugebėčiau gražiai servetėlės priklijuoti klijais apačią patepusi..gautusi raukšlė ant raukšlės ir su klijais jau sunku ką pataisyti..bet čia mano nuomonė..Kiekvienas turi savo klijavimo patirtį.. smile.gif ..
O sendinimui tikrai įtakos neturi klijai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 04 10, 11:03)
Lacca Scurente yra beicas - gan sodrios tamsios rudos spalvos. O apie kitą produktą nieko negaliu pasakyt, nes nebandžius.

Vakar netyčia užsukau Kaune MOLE į Silvercity parduotuvę - pasirodo ir ten jau pilna medinukų dekupažui, įvairių mediumų ir t.t. Yra ir akrilinių dažų, ir dažų porcelianui, kontūriukų įvairių ir net dekupažinio popieriaus 4u.gif Tai vat tiek informacijos...gal kam nors tai nebe naujiena, bet aš kažkaip anksčiau nebuvau užmačius, kad ir ten dekupažas jau užvaldęs ax.gif

oi kaip gerai...Tik įdomu ar ir Vilniuj...
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 04 10, 11:08)

Tikrai nepirkit schmoll.gif Jis net po savaites ir ilgiau visvien yra lipnus siektiek.Tenka paskutini sluoksni su kitu laku lakuot doh.gif
Atsakyti
Laccanticante , galima pirkti jei pinigų nėra kur dėti wink.gif , esu nusipirkus antri metai stovi tas gėris nors dirbus tikrai nemažai , šiaip jis suteikia tik gelsvą atspalvį ir visas monas + kvapas kažkoks keistas kuris laikosi gana ilgai. O Lacca Scurente -beicas gan gera priemonė jau 2 didelius ir vieną mažą buteliuką sunaudojau thumbup.gif
Atsakyti