Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(daite @ 2009 04 09, 20:59)
O su kempinėle iš tiesų dailiai gaunas  bigsmile.gif Man net gražiau nei su teptuku  mirksiukas.gif

O ka as sakiau...vadinasi manim tiketi galima wink.gif
Atsakyti
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Ar kas nors toki laka bandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 09, 22:23)

labai puikus lakas:) ir manau dauguma bande:)tik jie buna su skaidriu kamsteliu dazniausiai, pasirinkus juodu, gali netycia but nusipirkus ir juodus purskiamus dazus:)
Atsakyti
matau jau bitė kažką rašo biggrin.gif kažin kuri greičiau? biggrin.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 19:36)
Kiek pamenu Bite yra minejusi, kad daiktra tepe daaaaug kartu, tai lako sluoksnis toks nemenkas turejo susidaryt, gal tas kiek prie "zaibo" prisidejo, o gal kokie X failai nutiko...bet man jis dabar numero uno, iki kol atrasiu kita biggrin.gif

o kiek kartų tu tepi? rolleyes.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 09, 20:14)
as irgi bekeri tepu daug kartu..ir daiktai kur sakiau nieko neatsitiko, tepti tikrai daug kartu....bet butu idomu suzinoti kodel taip Bitei atsitiko.

manau išbandysiu ir aš jį biggrin.gif o tada beliks tik žaibus įtrint jei jie atsiras biggrin.gif 4u.gif

tai kaip jūs manot jei kaip klijus ant medžio panaudosiu hobby hall mediumą porcelianui? rolleyes.gif
Papildyta:
aš pirma lotuliukas.gif bite vis dar rašo cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau pasitikslinti ar po ryžiniu reiktų baltai dažyti, jei jis klijuojamas ant tamsaus paviršiaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2009 04 09, 22:55)
Norėjau pasitikslinti ar po ryžiniu reiktų baltai dažyti, jei jis klijuojamas ant tamsaus paviršiaus? blush2.gif

Ziurint kokio rezultato tu nori, siaip, kad motyvas ant tamsaus pavirsiaus issiryskintu ir po servetele ir po ryziniu reikiaq tepti sviesiu tonu spalvomis, isimtis tik deco popieriui
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 22:49)
o kiek kartų tu tepi? rolleyes.gif
:

Kadangi mano apdirbamas daiktas nebus daznai lieciamas, varstomas, trinamas...o kabes tik ant sienos, tai manau 3 kartu tikrai pakaks biggrin.gif
Atsakyti
Bitė rašytų, jei tiksliai žinotų, ką... mirksiukas.gif
Vaje, vaje...kaip ilgai griaudi tie žaibai mirksiukas.gif...Kodėl taip atsitiko, vis dar nežinia...Gaila to Beckerio, lengva su juo dirbt. Vieną priežastį įtariu jau...Ogi dvikomponentis įtrintas aliejiniais. Šiaip gal niekuo ir nesuabejočiau, jei ne toliau vykstančios permainos po Beckeriu...Keistai virš didesnių įtrūkimų lakas bąla ir tarsi atkimba...Dvikomponentis - applicraft, bet čia vis tik kaltas bus aliejus... g.gif
Matau, diskutuojat, kiek sluoksnių reikia...Nelakuočiau daug sluoksnių apsaugos tikslais...Man daug sluoksnių diktuoja briaunos slėpimas, daugiau niekas. Ir čia nenurungiamas vaitspiritinis lakas, o ne akrilinis.

Dėl padažymo po ryžiniu šviesiai. Mano skoniu dažyti po ryžiniu nėra gražu (žinoma, su išimtimis)...
Sprendimą čia lemia tai, koks piešinys ant ryžinio: jei jis nors tonu tamsesnis už foną, nedažyčiau...Tarkim, klijuojam kaligrafiniu raštu margintą ryžinį ant pakankamai tamsaus fono. Tačiau, jei tas raštas tamsesnis nors truputį už fono spalvą, tai ir bus puikus rezultatas - raštas išryškės tik truputį...Patikrinti galima labai paprastai - imam ryžinį ir vandenuku "priklijuojam" ant norimos fono spalvos...paskui tą ryžinį išsidžiovinam ir turim kaip naują tolesniam naudojimui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Bite už "blitz" šešėliavimo pamoką.. 4u.gif Ryte kibsiu bandyti.. O užrašiuką taškučių būdu - jau išbandžiau, ko gero ties šiuo variantu ir apsistosiu.. Juolab, kad aptarnavimas meno mūzoj nustebino nemaloniai ir rapidografo nepirkau..
Atsakyti
Noriu paklausti..gal kas esat susidurę su šiom priemonėm - lakais: Laccanticante ir Lacca Scurente..Čia rašo, kad tai lakai suteikiantys atspalvį..Bet paskaičius kituose užsienietiškuose puslapiuose, jie naudojami pagrinde ne visai kaip lakai... g.gif ..Gal kas žino apie juos ką nors..ar bandė ką nors daryti.. g.gif
Atsakyti
Baigiau savo pakabas - "tepliones"... Nupurškiau sintetiniu laku ir paliksiu džiūti... Ryt žiūrėsiu kaip dienos šviesoj atrodys...

Ačiū sobieskai už operatyvią konsultaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 09, 14:47)
oho, eina sau kiek darbeliu, negaliu atsigrozeti smile.gif
ar senei uzsiimi dekupazu? gal ir parduodi? smile.gif

blush2.gif
aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Neparduodu ,tiek kiek Kaziuke parsidaviau ir tiek .Dariau keleta uzsakymu ,o siaip viskas dovanu iskeliauja doh.gif
Uzsiimu beveik metai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 10 balandžio 2009 - 05:57
QUOTE(88888888 @ 2009 04 09, 13:58)
'Senukuose"  mirksiukas.gif Jis buna blizgus arba pusiau matinis .As turiu blizgu ,bet drauge turi pusiau matini ,tai sake labai mazas skirtumas .Tik jei pirksit ,atkreipkit demesi -jis buna sintetinis ir buna vandens pagrindu .
Stai toks
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Sveiki,
noreciau pirkti pas jus serveteliu. Siandien kai tik busiu visai salia jusu.Gal galeciau uzsukti ir pirkti? Man reiketu 12 Nr 3 vnt, 63 - 3, 67 - 1, 99 - 3, 112 - 1, 145 - 3, 179 - 3, 185 - 3, 193 - 1, 198 - 2, 197 - 8, 212 - 1, 214 - 2, 219 - 2, 225 - 1, 243 - 2, 269 - 1, 267 - 1, 292 - 1, 294 - 1, 296 - 1, 321 - 1vnt.
Atsakyti