Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(Globusyte @ 2009 04 09, 09:59)
JOHNSTONES - kur tokį laką pirkti...

'Senukuose" mirksiukas.gif Jis buna blizgus arba pusiau matinis .As turiu blizgu ,bet drauge turi pusiau matini ,tai sake labai mazas skirtumas .Tik jei pirksit ,atkreipkit demesi -jis buna sintetinis ir buna vandens pagrindu .
Stai toks
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 04 09, 13:58)
'Senukuose"  mirksiukas.gif Jis buna blizgus arba pusiau matinis .As turiu blizgu ,bet drauge turi pusiau matini ,tai sake labai mazas skirtumas .Tik jei pirksit ,atkreipkit demesi -jis buna sintetinis ir buna vandens pagrindu .
Stai toks
http://www.senukai.l...st_tab=articles

oho, eina sau kiek darbeliu, negaliu atsigrozeti smile.gif
ar senei uzsiimi dekupazu? gal ir parduodi? smile.gif
Atsakyti
Aš irgis nusipirkau RETRO rolleyes.gif Tai vat noriu jūsų patarimo ax.gif
1. Medinį daiktą nudažau, užklijuoju servetėlę.
2. Tepu 1 Retro sluoksnį. Ar prieš tepant reikia nupurkšti laku ar ne? Kiek laiko džiūna 1 sluoksnis?
3. Palaukus kol nudžius 1 sluoksnis, tepu Retro 2 sluoksnį. O kiek jį džiovint?
4. Atsiradusius įtrūkimus (viliuosi jie atsiras) įtepu sendinamaja pasta.
5. O čia ir nežinau. Akriliniu laku negalima lakuot. Ar galiu tiesiog purškiamu užpurkšti kelis sluoksnius? g.gif

Ačiū visoms, kad nepatingės, ras laiko, noro ir jėgų pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 09, 15:53)
Aš irgis nusipirkau RETRO rolleyes.gif Tai vat noriu jūsų patarimo ax.gif
1. Medinį daiktą nudažau, užklijuoju servetėlę.
2. Tepu 1 Retro sluoksnį. Ar prieš tepant reikia nupurkšti laku ar ne? Kiek laiko džiūna 1 sluoksnis?
3. Palaukus kol nudžius 1 sluoksnis, tepu Retro 2 sluoksnį. O kiek jį džiovint?
4. Atsiradusius įtrūkimus (viliuosi jie atsiras) įtepu sendinamaja pasta.
5. O čia ir nežinau. Akriliniu laku negalima lakuot. Ar galiu tiesiog purškiamu užpurkšti kelis sluoksnius? g.gif

Ačiū visoms, kad nepatingės, ras laiko, noro ir jėgų pasidalinti savo patirtimi 4u.gif

Pries tepant RETRO daikto nupurksti laku nereikia. Padengi Step1 jis baltas, nudziuvus tampa skaidrus, tada tepi step2 ir lauki kol suskeldes.As pvz.nutepiau nakciai is ryto rezultatas buvo akivaizdus-trukiai kaip reikiant. Itepi aliejiniais ar patina, ir tik tada nupurski sintetiniu laku, kad uztvirtint, o ant virsaus lakuoji koks tamstai patinka laku
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 10:48)
o dabar ant virsaus uzlakavau Beckerio laka

Pataisykit jei klystu, bet ar ne apie tą patį Bekerio laką Bitė yra minėjus, kad jis jai po metų čiūdų jūdų pridarė unsure.gif rolleyes.gif
baigėsi lakas, svarstau ką jiemti smile.gif

ir baigės klijai biggrin.gif bet turiu hoby hall porcialianui, tai jei juos naudosiu ir medžiui ir ant viršaus lakuosiu melejoną sluoksnių biggrin.gif kaip manot? ar geriau nusipirkt spoecialius kur medžiui tinka smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
taip Bite sita minejo...bet isgirdus patikrinau savo darbus...vienas toks - kabo jau metus, visu siupinejamas ir kitaip nagrinejamas..ir labai gerai laiko...tai idomu nuo ko cia priklauso..bet nei vienam mano darbui nieko nenutiko.
Atsakyti
Užsiimu aš šįvakar eksperimentiniu tepliojimu... blush2.gif Ir iškilo man toks klausimas: ar galima su kempinėle ant vienkomponenčio tapšnoti? Ar gausis skilimai?
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 17:04)
Pataisykit jei klystu, bet ar ne apie tą patį Bekerio laką Bitė yra minėjus, kad jis jai po metų čiūdų jūdų pridarė  unsure.gif  rolleyes.gif
baigėsi lakas, svarstau ką jiemti smile.gif

Kiek pamenu Bite yra minejusi, kad daiktra tepe daaaaug kartu, tai lako sluoksnis toks nemenkas turejo susidaryt, gal tas kiek prie "zaibo" prisidejo, o gal kokie X failai nutiko...bet man jis dabar numero uno, iki kol atrasiu kita biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2009 04 09, 20:32)
Užsiimu aš šįvakar eksperimentiniu tepliojimu...  blush2.gif Ir iškilo man toks klausimas: ar galima su kempinėle ant vienkomponenčio tapšnoti? Ar gausis skilimai?

Dar ir kaip galima, pamatysi kokie faini trukiai gausis mirksiukas.gif Rekomenduoju pameginti
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pradedu ir aš savarankiškai dekupažu užsiimt ax.gif
Norėjau paklaust, kur galima rast medinių dėžių (nelabai mažučių)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 19:36)
Dar ir kaip galima, pamatysi kokie faini trukiai gausis mirksiukas.gif Rekomenduoju pameginti

Ačiū, sobieska, bandysiu rizikuoti, nes vieną pakabą su teptuku tai nelabai gražiai padariau... doh.gif Dar matyt ir per tiršti dažai buvo, bet nenuleisiu rankų.

Beje, apie kokį Bekerio laką kalbat?
Atsakyti
O su kempinėle iš tiesų dailiai gaunas bigsmile.gif Man net gražiau nei su teptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi bekeri tepu daug kartu..ir daiktai kur sakiau nieko neatsitiko, tepti tikrai daug kartu....bet butu idomu suzinoti kodel taip Bitei atsitiko.
Atsakyti