Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

Man reikia patarimo: ar galima paprastai dekoruoti vaiko medinį arkliuką (specialiai pasiėmiau, bet toks jau suvartotas, ir tikiu, kad visų pažįstamas). Susigundžiau. Ką geriausia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(mamyte21 @ 2009 04 07, 13:49)
Tokius žmonės kaip IF medaliais apkabinti  4u.gif  4u.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 07, 15:44)
ne 50, o visas 100 ml...su siuntimu tai gaunasi tas pats kas ir cia imti...

Ai ,tada super ,tada noriu biggrin.gif rasau i az ax.gif
Atsakyti

aaa,tai super ,tada noriu biggrin.gif rasau i az ax.gif
Atsakyti

tada super thumbup.gif ,tada noriu biggrin.gif rasau i az.
Atsakyti

aaa,tai super ,tada noriu biggrin.gif rasau i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 04 07, 22:12)
o gal nori pasiskaityt nemokamai temele apie dideliu motyvu klijavimo budus ir pameginti pati?  ax.gif

klijavimo budai

skaiciau, kad man vis tiek nelabai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 04 08, 08:33)
skaiciau, kad man vis tiek nelabai gaunasi  blush2.gif

Kol pasitaikys proga padirbeti su mokytoja, isbandyk mano buda (galvoju, kad daugelis ta dare mirksiukas.gif ) : jei gaila geru serveteliu, naudok popierinius ranksluoscius ir vis klijuok po srove ir klijuok doh.gif ! Tikrai rasi gera savo isbandyta buda ! Praktika viska lemia thumbup.gif 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 04 08, 07:33)
aaa,tai super ,tada noriu  biggrin.gif rasau i az  ax.gif

Matosi, kad nori..net vienos žinutės neužteko tai pranešti.. lotuliukas.gif

QUOTE(rimute7 @ 2009 04 08, 09:21)
Kol pasitaikys proga padirbeti su mokytoja, isbandyk mano buda (galvoju, kad daugelis ta dare mirksiukas.gif ) : jei gaila geru serveteliu, naudok popierinius ranksluoscius ir vis klijuok po srove ir klijuok doh.gif ! Tikrai rasi gera savo isbandyta  buda ! Praktika viska lemia thumbup.gif  4u.gif !

Bet ne viską gi galima po srove klijuoti..Kokią medinę dežutę po srove pakišus..galima pačią dežutę sugadinti.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 04 08, 08:33)
skaiciau, kad man vis tiek nelabai gaunasi  blush2.gif

Kaune Bite gyvena, ir ji tikrai moka uzklijuoti gabalus:)kreipkis, gal pades mirksiukas.gif juk ir kursus veda:)
Atsakyti

Bet ne viską gi galima po srove klijuoti..Kokią medinę dežutę po srove pakišus..galima pačią dežutę sugadinti.. smile.gif ..
[/quote]

Tikrai, ne visus daiktus galima taip slapinti doh.gif ! Mane tiesiog suintrigavo tas klijavimo budas, kai pora sykiu nepasiseke gerai uzklijuot serveteles didesnes. As bandziau su pjaustymo lentele, tai ja taip ismirkiau, kad tokia svari seniai bebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai isvis nekisu po srovo...galima pasiimti stikline ir po truputi pilti..arba su sauja vis vandens uzdeti ir traukti tada uz sausu pusiu:)
ir sitaip klijuojant, nera daikto, kurio as negalejau slapinti:)
Atsakyti