Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 11

QUOTE(svete @ 2009 06 30, 14:33)
Ne, pirkau is e-bay. Suknele, nuometa ir tiara - viska susipirkau, nes gyvenu UK, o i LT skridom tik vestuvem.
Aciu uz gerus zodzius, bet is tiesu tai nesu tokia stipri, daznai apsizliumbiu koki kvaila filma ziuredama  biggrin.gif
Nezinau, kaip cia man isejo ta diena neapsibliaut. Vos sulaikiau asaras tik per tevu palaiminima baznycioj ir priesaika. O sukuosena... Aisku, labai svarbu, nes ir nuo to priklauso kaip jautiesi, bet mes su vyru juokavom, kad svarbiausia - jog mes ateisim prie altoriaus ir ten bus kunigas ir liudininkai. Visa kita - tik papildomos grazios detales, bet ne esmines svarbos. Juk vestuves ivyks su bet kokia sukuosena, nuluzusiu nagu ar nuvytusia gele. Nekreipk i smulkmenas demesio, o stenkis galvot, kad tai - jusu meiles diena ir megaukis ja. Vyras man kale tai i galva gerokai pries vestuves, todel buvo lengviau istvert ta beprotiska stresa. Vestuviu diena netgi sugebejom susiorganizuot lengvus pietus tik dviese... viesbucio restorane.... Atsipalaidavom pries ceremonija. Tai buvo musu diena  wub.gif

na as jau nesneku apie filmus, nes jei tik graudesne scena, tai jau ziba asaros akyse biggrin.gif
mano busimasis vyras irgi ramina mane.. nors ir nepasisektu kas nors, ar oras butu blogas, vistiek turim dziaugtis vestuviu diena, nes tai vienintele tokia diena gyvenime ir pyktis ar liudesys neturi uztemdyti jos smile.gif
visgi tu saunuole, kad sitaip atlaikei thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 06 30, 20:25)
Tik gerai apžiūrėkite tuos papuošimus normalioje šviesoje, nes dažnai pasitaiko tokie nutrinti, kad  doh.gif  Tikėkimės, kad Jums taip neatsitiks  4u.gif

Butinai paziuresiu juos, kad nebutu nutrinti, nors kur dave matuotis juos kartu su suknele, tai grazus atrode ax.gif o tai jums gal taip jau buvo nutike? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 11:27)
na bet juk mergina daresi bandomaja sukuosena ir jai lb graziai gavosi, buvo patenkinta... o galbut ir nusifotografavo.. g.gif  na bet aisku, nuotaika sugadinta bet kokiu atveju.. ar kelsi skandala ar tyliai iseisi sumokejus uz nevykusia sukuosena 200 lt unsure.gif
po tokios kirpejos padarytos sukuosenos, manau, ne viena mrgina ten negriztu ir padarytu antireklama  unsure.gif

O mano manymu kiekviena karta bedarant sukuosena skyresi! Juk tai yra menas! Ta pati sruoga neguls kiekviena karta i ta pacia vieta kaip noretusi. Dar priklauso nuo kirpejos ikvepimo, gal ta diena jai tesiog nesiseke, nemanau kad nuo vieno nepasisekimo reikia spresti blogai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 06 30, 23:51)
O mano manymu kiekviena karta bedarant sukuosena skyresi! Juk tai yra menas! Ta pati sruoga neguls kiekviena karta i ta pacia vieta kaip noretusi. Dar priklauso nuo kirpejos ikvepimo, gal ta diena jai tesiog nesiseke, nemanau kad nuo vieno nepasisekimo reikia spresti blogai! 4u.gif

Bet ar jus noretumete antra karta eiti pas tokia kirpeja, kuri jums nepadare tokios sukuosenos, kokios tikejotes? ar rekomenduotumet ja savo draugems? kazkaip nesitiki man, kad antra karta eitumet pas ja darytis sukuosenos kokiai tai svarbiai dienai.. tikriausiai sedetumet kaip ant adatu, kol padaytu ta sukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 20:44)
Butinai paziuresiu juos, kad nebutu nutrinti, nors kur dave matuotis juos kartu su suknele, tai grazus atrode ax.gif  o tai jums gal taip jau buvo nutike? ax.gif

Man nebuvo, bet mano klientėms buvo. Paskutinis atvejis - salonas "Santa". Klientė sakė, jog jai pasiūlė papuošalų, parodė, tai ji apšalo, sakė ant tiek nutrinti, kad į papuošalą nepanašu doh.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 23:29)
Bet ar jus noretumete antra karta eiti pas tokia kirpeja, kuri jums nepadare tokios sukuosenos, kokios tikejotes? ar rekomenduotumet ja savo draugems?

Nu gi aš tikrai neeičiau schmoll.gif Bet, žinokite, kad tokių dalykėlių atsitinka ne tik toms, kurios eina šiaip į kirpyklą, bet ir viesiems, pvz. man, kaip šio amato meistrei, irgi buvo variantų, kai kirpdavausi arba šukuodavausi pas koleges ir blogai padarydavo, scenų nedarydavau, bet daugiau pas jas jau nesidarydavau nieko biggrin.gif O aiškinta budavo kaip tiksliai daryti ir ką, kaip kurios kirpėjos paprasčiausiai neturi "klausymosi įgūdžių" lotuliukas.gif Tą pripažįstu ir tikiuosi, kad man taip neatsitiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 23:29)
Bet ar jus noretumete antra karta eiti pas tokia kirpeja, kuri jums nepadare tokios sukuosenos, kokios tikejotes? ar rekomenduotumet ja savo draugems? kazkaip nesitiki man, kad antra karta eitumet pas ja darytis sukuosenos kokiai tai svarbiai dienai.. tikriausiai sedetumet kaip ant adatu, kol padaytu ta sukuosena 4u.gif

Zinokite as pries puse metu nuejau pas viena man rekomenduota kirpeja, as visa gyvenima vaiksciojau su svesiais plaukais, bet as ja paprasiau, kad jinai man padaritu tamsiu sruogeliu miliravima, ka Jus galvojate, as isejau beveik visa tamsi!!! Is ispradziu gavau soka, bet skandalo nekeliau, dar arbatpinigiu palikau, nes pagalvojau kad gyvenime reikia keistis ir galu gale gyvenime ira daug svarbesniu daliku negu sitas kaip man tada atrode nepavikes dazymas! Dabar vaikstau tamsi ir man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 07 01, 10:25)
ka Jus galvojate, as isejau beveik visa tamsi!!!

Nu va, visiems būna g.gif doh.gif

Grįžtant prie vestuvnių šukuosenų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man pirmoji labai grazi sukuosena. Bet idomu ar taip labai sukelti plaukai islaiko pusdieni ir "nesubliuksta"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 07 01, 11:32)
Man pirmoji labai grazi sukuosena. Bet idomu ar taip labai sukelti plaukai islaiko pusdieni ir "nesubliuksta"? g.gif

Manau, kad patvariai susegus turėtų laikyti pusdienį tai jau tikrai 4u.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj prie tokios sukuosenos butu segamas veliumas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 07 01, 11:41)

Manyčiau, kad tokiame aukštyje kaip ausytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 07 01, 12:41)

Tikrai, pirma sukuosena idomi ir grazi thumbup.gif o nuometa turetu jau pati kirpeja sugalvoti kaip prisegti.. smile.gif galbut kazka pakeistu ir pritvirtintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 01, 10:51)
Nu va, visiems būna  g.gif  doh.gif
Grįžtant prie vestuvnių šukuosenų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Man antra ir trecia thumbup.gif
Atsakyti