Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 11

QUOTE(angeber @ 2009 06 29, 15:51)
man sita patinka  wub.gif

nai nai nai kaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 22:44)
Na as tai tikrai buciau pakelusi skandala.. kad padaro beleka ir paima pinigus kaip uz normalia sukuosena mad.gif na ypac jei dareisi bandomaja sukuosena pas ja ir buvo vienaip padaryta (gerai), o per vestuves blogai, tai kaip ji gali pasakyti, kad cia viskas gerai?  blink.gif

Man atrodo, kad šioje situacijoje sunku būtų įrodyti, kad padarė blogai.
Kiek supratau iš pateiktos info, nepatiko pačios garbanos, kad buvo per kietos, nenatūralios, per daug lako...Reiškia šukuosena buvo, tik kad klientei nepatiko... g.gif o tokiu atveju sunku kažką įrodyti. Kai pvz. nukerpa blogai, iškerpa kokį gabalą ar nudažo kokia žalia spalva, tada jau nesunku, nieks ir nesiginčytų, o čia manau būtų sunkiau doh.gif
Rezultatas būtų toks - nuotaka galimai nieko nepeštų, tik susigadintų sau nuotaiką tokią gražią dieną doh.gif Pritariu svete, kad geriau jau niekada negrįžti ir neigiamai nuteikti kitus, tas tikrai veiksmingiau unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 06 30, 11:00)
Man atrodo, kad šioje situacijoje sunku būtų įrodyti, kad padarė blogai.
Kiek supratau iš pateiktos info, nepatiko pačios garbanos, kad buvo per kietos, nenatūralios, per daug lako...Reiškia šukuosena buvo, tik kad klientei nepatiko...  g.gif  o tokiu atveju sunku kažką įrodyti. Kai pvz. nukerpa blogai, iškerpa kokį gabalą ar nudažo kokia žalia spalva, tada jau nesunku, nieks ir nesiginčytų, o čia manau būtų sunkiau  doh.gif
Rezultatas būtų toks - nuotaka galimai nieko nepeštų, tik susigadintų sau nuotaiką tokią gražią dieną  doh.gif  Pritariu svete, kad geriau jau niekada negrįžti ir neigiamai nuteikti kitus, tas tikrai veiksmingiau  unsure.gif

na bet juk mergina daresi bandomaja sukuosena ir jai lb graziai gavosi, buvo patenkinta... o galbut ir nusifotografavo.. g.gif na bet aisku, nuotaika sugadinta bet kokiu atveju.. ar kelsi skandala ar tyliai iseisi sumokejus uz nevykusia sukuosena 200 lt unsure.gif
po tokios kirpejos padarytos sukuosenos, manau, ne viena mrgina ten negriztu ir padarytu antireklama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 19:44)
Na as tai tikrai buciau pakelusi skandala.. kad padaro beleka ir paima pinigus kaip uz normalia sukuosena mad.gif na ypac jei dareisi bandomaja sukuosena pas ja ir buvo vienaip padaryta (gerai), o per vestuves blogai, tai kaip ji gali pasakyti, kad cia viskas gerai?  blink.gif

Na, nepaeme ji is manes daug, gal 80Lt tik sumokejau. Isivaizduok, kokia situacija, kai viska susiplanuoji, esi geros nuotaikos, rami, nes viskas padaryta ir bum - stresas. Neverti tie pinigai gadinti diena, kuri yra vienintele tavo gyvenime ir tuo labiau nesinori gaisti laiko kazkokiems barniams, nes suplanuota kiekviena minute. Naujos sukuosenos pas ja nebutu buve daryti nei laiko nei noro. Tiesiog norejau atsiribot nuo visu neigiamu emociju ir is esmes buvau visa diena lengvam soke, kaip ir visos nuotakos. Bandziau itikinti save, kad gal nera taip blogai, gal cia tik man taip atrodo del vestuvinio jaudulio. Bet pasitarem su merginom ir nusprendem viska pakeist. Nei as apsiverkiau nei puoliau i baisia panika - tiesiog nusprendem, kad istiesinti plaukai bus geresnis variantas. Tiesiog gaila, kad nebuvo taip, kaip norejau, gaila, kad graziausia diena sugaisau pora valandu visai be reikalo, kai brangi kiekviena minute. Bet tos dienos nebesugrazinsi - buvo kaip buvo. Tai ka cia besinervuot.... Tiesiog jei daryciau tai dar karta, tureciau apgalvojusi plana B - kaip elgtis, jei nepavyksta sukuosena ar nepatinka makiazas, del visa ko tureciau pasiderinus koki varianta.
Gerai, kad as turejau nuometa ir tiara - tu plauku per ceremonija daug ir nesimate, o vakare likau tik su tiara. Kai pirkau nuometa ir viska matavausi, tai buvo butent su lygiais plaukais ir man visai gerai atrode.
Butu buves visiskai sugadintas vaizdas, jei sukuosena butu suplanuota pvz. su gelem ir daugiau nieko ant galvos nedeciau. Tada nelabai ka pakeisi, eini taip kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 30, 13:41)
Na, nepaeme ji is manes daug, gal 80Lt tik sumokejau. Isivaizduok, kokia situacija, kai viska susiplanuoji, esi geros nuotaikos, rami, nes viskas padaryta ir bum - stresas. Neverti tie pinigai gadinti diena, kuri yra vienintele tavo gyvenime ir tuo labiau nesinori gaisti laiko kazkokiems barniams, nes suplanuota kiekviena minute. Naujos sukuosenos pas ja nebutu buve daryti nei laiko nei noro. Tiesiog norejau atsiribot nuo visu neigiamu emociju ir is esmes buvau visa diena lengvam soke, kaip ir visos nuotakos. Bandziau itikinti save, kad gal nera taip blogai, gal cia tik man taip atrodo del vestuvinio jaudulio. Bet pasitarem su merginom ir nusprendem viska pakeist. Nei as apsiverkiau nei puoliau i baisia panika - tiesiog nusprendem, kad istiesinti plaukai bus geresnis variantas. Tiesiog gaila, kad nebuvo taip, kaip norejau, gaila, kad graziausia diena sugaisau pora valandu visai be reikalo, kai brangi kiekviena minute. Bet tos dienos nebesugrazinsi - buvo kaip buvo. Tai ka cia besinervuot.... Tiesiog jei daryciau tai dar karta, tureciau apgalvojusi plana B - kaip elgtis, jei nepavyksta sukuosena ar nepatinka makiazas, del visa ko tureciau pasiderinus koki varianta.
Gerai, kad as turejau nuometa ir tiara - tu plauku per ceremonija  daug ir nesimate, o vakare likau tik su tiara. Kai pirkau nuometa ir viska matavausi, tai buvo butent su lygiais plaukais ir man visai gerai atrode.
Butu buves visiskai sugadintas vaizdas, jei sukuosena butu suplanuota pvz. su gelem ir daugiau nieko ant galvos nedeciau. Tada nelabai ka pakeisi, eini taip kaip yra.

Na gal tu ir teisi g.gif bet va gerai, kad turejai nuometa ir tiara, tai bent jau sie dalykai puose plaukucius. o tiara tau dave prie vestuvines sukneles? jei man taip atsitiktu, tai nzn ka daryciau.. esu jautri ir jei kas nepavyksta apsiverkiu, tai tikiu, kad tokiu atveju pulciau i asaras.. doh.gif gerai kai tu tokia stipri ir tiesiog isiplovei galva ir zengei prie altoriaus tik su trupuciu soko thumbup.gif man taip tikrai nepavyktu.
Atsakyti
Lovly wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 10:04)
o tiara tau dave prie vestuvines sukneles?

Ne, pirkau is e-bay. Suknele, nuometa ir tiara - viska susipirkau, nes gyvenu UK, o i LT skridom tik vestuvem.
Aciu uz gerus zodzius, bet is tiesu tai nesu tokia stipri, daznai apsizliumbiu koki kvaila filma ziuredama biggrin.gif
Nezinau, kaip cia man isejo ta diena neapsibliaut. Vos sulaikiau asaras tik per tevu palaiminima baznycioj ir priesaika. O sukuosena... Aisku, labai svarbu, nes ir nuo to priklauso kaip jautiesi, bet mes su vyru juokavom, kad svarbiausia - jog mes ateisim prie altoriaus ir ten bus kunigas ir liudininkai. Visa kita - tik papildomos grazios detales, bet ne esmines svarbos. Juk vestuves ivyks su bet kokia sukuosena, nuluzusiu nagu ar nuvytusia gele. Nekreipk i smulkmenas demesio, o stenkis galvot, kad tai - jusu meiles diena ir megaukis ja. Vyras man kale tai i galva gerokai pries vestuves, todel buvo lengviau istvert ta beprotiska stresa. Vestuviu diena netgi sugebejom susiorganizuot lengvus pietus tik dviese... viesbucio restorane.... Atsipalaidavom pries ceremonija. Tai buvo musu diena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 30 birželio 2009 - 12:45
QUOTE(smsNata @ 2009 06 30, 14:22)
Lovly  wub.gif  thumbup.gif

ta nespalvota tai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif per savo vestuves kaip tik to ir darysiuosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2009 06 30, 14:33)
Ne, pirkau is e-bay. Suknele, nuometa ir tiara - viska susipirkau, nes gyvenu UK, o i LT skridom tik vestuvem

mat kaip g.gif na bet as tikiuosi, kad prie savo sukneles gausiu visus tuos dalykelius, nes zadejo salono darbuotojos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 30, 13:33)
Nezinau, kaip cia man isejo ta diena neapsibliaut. Vos sulaikiau asaras tik per tevu palaiminima baznycioj ir priesaika. O sukuosena... Aisku, labai svarbu, nes ir nuo to priklauso kaip jautiesi, bet mes su vyru juokavom, kad svarbiausia - jog mes ateisim prie altoriaus ir ten bus kunigas ir liudininkai. Visa kita - tik papildomos grazios detales, bet ne esmines svarbos. Juk vestuves ivyks su bet kokia sukuosena, nuluzusiu nagu ar nuvytusia gele. Nekreipk i smulkmenas demesio, o stenkis galvot, kad tai - jusu meiles diena ir megaukis ja. Vyras man kale tai i galva gerokai pries vestuves, todel buvo lengviau istvert ta beprotiska stresa. Vestuviu diena netgi sugebejom susiorganizuot lengvus pietus tik dviese... viesbucio restorane.... Atsipalaidavom pries ceremonija. Tai buvo musu diena  wub.gif

Butent thumbup.gif
Atsakyti
as svajoju apie kaska panasaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 30, 13:33)
Nezinau, kaip cia man isejo ta diena neapsibliaut.

Tikrai esate stipri ir tikra šaunuolė, kad sugebėjote išsisukti net iš tokios situacijos, nepasimetėte 4u.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 13:48)
na bet as tikiuosi, kad prie savo sukneles gausiu visus tuos dalykelius, nes zadejo salono darbuotojos.. ax.gif

Tik gerai apžiūrėkite tuos papuošimus normalioje šviesoje, nes dažnai pasitaiko tokie nutrinti, kad doh.gif Tikėkimės, kad Jums taip neatsitiks 4u.gif

QUOTE(aquo;) @ 2009 06 30, 18:26)
as svajoju apie kaska panasaus  wub.gif

Jo, čia jau retro stilius bigsmile.gif
Atsakyti