QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 19:44)
Na as tai tikrai buciau pakelusi skandala.. kad padaro beleka ir paima pinigus kaip uz normalia sukuosena
na ypac jei dareisi bandomaja sukuosena pas ja ir buvo vienaip padaryta (gerai), o per vestuves blogai, tai kaip ji gali pasakyti, kad cia viskas gerai?
Na, nepaeme ji is manes daug, gal 80Lt tik sumokejau. Isivaizduok, kokia situacija, kai viska susiplanuoji, esi geros nuotaikos, rami, nes viskas padaryta ir bum - stresas. Neverti tie pinigai gadinti diena, kuri yra vienintele tavo gyvenime ir tuo labiau nesinori gaisti laiko kazkokiems barniams, nes suplanuota kiekviena minute. Naujos sukuosenos pas ja nebutu buve daryti nei laiko nei noro. Tiesiog norejau atsiribot nuo visu neigiamu emociju ir is esmes buvau visa diena lengvam soke, kaip ir visos nuotakos. Bandziau itikinti save, kad gal nera taip blogai, gal cia tik man taip atrodo del vestuvinio jaudulio. Bet pasitarem su merginom ir nusprendem viska pakeist. Nei as apsiverkiau nei puoliau i baisia panika - tiesiog nusprendem, kad istiesinti plaukai bus geresnis variantas. Tiesiog gaila, kad nebuvo taip, kaip norejau, gaila, kad graziausia diena sugaisau pora valandu visai be reikalo, kai brangi kiekviena minute. Bet tos dienos nebesugrazinsi - buvo kaip buvo. Tai ka cia besinervuot.... Tiesiog jei daryciau tai dar karta, tureciau apgalvojusi plana B - kaip elgtis, jei nepavyksta sukuosena ar nepatinka makiazas, del visa ko tureciau pasiderinus koki varianta.
Gerai, kad as turejau nuometa ir tiara - tu plauku per ceremonija daug ir nesimate, o vakare likau tik su tiara. Kai pirkau nuometa ir viska matavausi, tai buvo butent su lygiais plaukais ir man visai gerai atrode.
Butu buves visiskai sugadintas vaizdas, jei sukuosena butu suplanuota pvz. su gelem ir daugiau nieko ant galvos nedeciau. Tada nelabai ka pakeisi, eini taip kaip yra.