O man mano šukuosena buvo pati gražiausia
Idedu pasižiūrėti tik labai jau maza nuotrauka man cia leidzia ideti.. nezinau, ar matysis
man sita patinka
QUOTE(svete @ 2009 06 29, 11:28)
Nelaukit galutinio rezultato ir netikekit, kad "cia dar nebaigta, viskas bus gerai", jei matot, kad gerai nera
Taip, tikrai, kai baigs ir pripursks lako, tai jau sunku ka nors keisti, bet jei dar nefiksuota laku, tai tikrai galima koreguoti.
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 12:16)
As nesidarysiu bandomosios, nes juk gaunasi ne taip pat.. bet del sukuosenos labiausiai ir bijau, kad gali kas nors nepavykti.. o ir bijau, kad lako nepripurkstu, kad tie plaukai atrodys nenaturaliai..
Laku irgi skirtingu buna, jeigu lako isvis nepurks, tai su ta sukuosena nueisite tiek, kiek nebus vejo, karscio ar dregmes
Man irgi baisu dėl savos šukuosenos
QUOTE(saulute85 @ 2009 06 29, 15:26)
O man mano šukuosena buvo pati gražiausia
Idedu pasižiūrėti tik labai jau maza nuotrauka man cia leidzia ideti.. nezinau, ar matysis
Na tikrai labai mažytė, sunku įžvelgti
QUOTE(angeber @ 2009 06 29, 15:51)
man sita patinka
Labai simpatiška
QUOTE(Interdiz @ 2009 06 26, 22:04)
[size=1][/size]
Jūsų situacija yra nemaloni, bet manau Retro Style irgi ne ką mažiau dėl šito nesusipratimo skauda širdį. Gal ji susipainiojo su užsakymais, suklydo.. nelaikykite pykčio, žinau, kad ji baisiai pergyvena dėl taip susiklosčiusios situacijos ir jaučiasi tokia kalta. Esu jos klientė, žinau, kad ji labai atsakinga ir kruopšti. Kas nedirba, tas neklysta
Jūsų situacija yra nemaloni, bet manau Retro Style irgi ne ką mažiau dėl šito nesusipratimo skauda širdį. Gal ji susipainiojo su užsakymais, suklydo.. nelaikykite pykčio, žinau, kad ji baisiai pergyvena dėl taip susiklosčiusios situacijos ir jaučiasi tokia kalta. Esu jos klientė, žinau, kad ji labai atsakinga ir kruopšti. Kas nedirba, tas neklysta
Pritariu jums,
Uzjauciu tai panelej kuri neaptarnavo retro style, bet daug metu pazistu ta kirpeja, ir zinau kaip jinai ideda visa savo dusia i sukuosinas, nes tai yra juos arkliukas nesakau kad jinai nekalta, tesiog zinau kiek daug rupisciu ir problemu jinai turi siuo metu, visi gali klisti, taigi prasau jus paneles nebarkit jus Retro style,
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 09:16)
As nesidarysiu bandomosios, nes juk gaunasi ne taip pat.. bet del sukuosenos labiausiai ir bijau, kad gali kas nors nepavykti.. o ir bijau, kad lako nepripurkstu, kad tie plaukai atrodys nenaturaliai..
gal turi nuotraukyte savo sukuosenos?
gal turi nuotraukyte savo sukuosenos?
Nesugalvojau nufotografuoti, nes finalas buvo toks, kad gryzus is kirpyklos pasitariau su makiazo meistre ir kitom merginom, issiploviau galva ir ejau su paprastais istiesintais plaukais - uzsidejus nuometa ir tiara viskas atrode daug geriau nei su varnalizdziu. Velavau i baznycia per ta sukuosena Nesigailiu, kad taip padariau
Papildyta:
Norejau kaip tokiu laisvu, minkstu garbanu
O isejau kaip taip
[quote=svete,2009 06 29, 17:47]
Nesugalvojau nufotografuoti, nes finalas buvo toks, kad gryzus is kirpyklos pasitariau su makiazo meistre ir kitom merginom, issiploviau galva ir ejau su paprastais istiesintais plaukais - uzsidejus nuometa ir tiara viskas atrode daug geriau nei su varnalizdziu. Velavau i baznycia per ta sukuosena Nesigailiu, kad taip padariau
na ta pirmoji nuotraukoje esnat sukuosena, tikrai lb grazi, tos garbanos tokios minkstos ir naturalios tik gaila, kad nepavyko padayti vestuviu diena tokios sukuosenos isivaizduoju kaip nuotaika sugadino.. o juk ir kainuoja nemazai garbanos.. nes per savo svente irgi noriu garbanotu plauku
na bet jei tikrai lb blogai atrode ta sukuosena, kuria padare, tai tikrai gerai padarete, kad galva issiplovete, nes tiek nuotraukos butu nebuve jums grazios, tiek nuotaika, zvilgtelejus i veidrodi
Papildyta:
na taip, sutinku, kad lako reikia purksti, bet ne tiek, kad sunku butu ikisti pirstus i plaukus nes kai man buvo karta padare sukuosena, tai jauciausi lyg koki men nesiplovus galvos
na ta pirmoji nuotraukoje esnat sukuosena, tikrai lb grazi, tos garbanos tokios minkstos ir naturalios tik gaila, kad nepavyko padayti vestuviu diena tokios sukuosenos isivaizduoju kaip nuotaika sugadino.. o juk ir kainuoja nemazai garbanos.. nes per savo svente irgi noriu garbanotu plauku
na bet jei tikrai lb blogai atrode ta sukuosena, kuria padare, tai tikrai gerai padarete, kad galva issiplovete, nes tiek nuotraukos butu nebuve jums grazios, tiek nuotaika, zvilgtelejus i veidrodi
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 06 29, 17:04)
Laku irgi skirtingu buna, jeigu lako isvis nepurks, tai su ta sukuosena nueisite tiek, kiek nebus vejo, karscio ar dregmes
na taip, sutinku, kad lako reikia purksti, bet ne tiek, kad sunku butu ikisti pirstus i plaukus nes kai man buvo karta padare sukuosena, tai jauciausi lyg koki men nesiplovus galvos
QUOTE(svete @ 2009 06 29, 16:47)
Nesugalvojau nufotografuoti, nes finalas buvo toks, kad gryzus is kirpyklos pasitariau su makiazo meistre ir kitom merginom, issiploviau galva ir ejau su paprastais istiesintais plaukais
O paeme pinigeliu tiek kiek uz "normalia" sukuosena ar buvo sazininga ir nepaeme daug del savo klaidos?
Paeme kaip uz normalia. Tiesa pasakius, neturejau nei laiko nei noro ta diena koliotis. Sese paskui nuejusi viska susake, o kirpeja saltu veidu paaiskino, kad viskas cia buvo gerai ir tiek.
Bet lazda turi du galus - mano vestuves buvo pries 2 metus, o per ta laika toji kirpeja prarado labai daug klientu, nes jai svarbiausia aptarnauti kuo daugiau atsitiktiniu zmoniu, o kaip - nesvarbu. Kazkada kirpdavo tikrai labai gerai, atidziai, visada budavau patenkinta, bet dabar kiekybe svarbiau uz kokybe pasidare. Kojos ten nebekeliau po vestuviu, tik is pazystamu girdejau atsiliepimus.
Bet lazda turi du galus - mano vestuves buvo pries 2 metus, o per ta laika toji kirpeja prarado labai daug klientu, nes jai svarbiausia aptarnauti kuo daugiau atsitiktiniu zmoniu, o kaip - nesvarbu. Kazkada kirpdavo tikrai labai gerai, atidziai, visada budavau patenkinta, bet dabar kiekybe svarbiau uz kokybe pasidare. Kojos ten nebekeliau po vestuviu, tik is pazystamu girdejau atsiliepimus.
QUOTE(katiusa20 @ 2009 06 29, 15:26)
Pritariu jums,
Uzjauciu tai panelej kuri neaptarnavo retro style, bet daug metu pazistu ta kirpeja, ir zinau kaip jinai ideda visa savo dusia i sukuosinas, nes tai yra juos arkliukas nesakau kad jinai nekalta, tesiog zinau kiek daug rupisciu ir problemu jinai turi siuo metu, visi gali klisti, taigi prasau jus paneles nebarkit jus Retro style,
jei jau buvo taip viena karta, kodel negali nutikti taip ir antra...ir gal trecia...
QUOTE(katiusa20 @ 2009 06 29, 16:26)
Pritariu jums,
butent tokia man ta kirpeja ir pasirode,bet kai nelikus nei 24val iki vestuviu paliko ant ledo tai as jai galiu pasakyt tik tiek tegu dziaugiasi,kad paskambino mb,o ne as...
kaip tik siandien darbe dar pasitikrinau ar tikrai pries menesi uzsirasiau,deja pries 3sav.o pasirodyti pas Jus tikrai neturejau galimybes kai grizti i lt savaitei laiko karta per metus tai pora valandu igija labai didele kaina.uz tai ir siunciau jum savo nuotrauku,kad kuo daugiau galeciau padet.
daugiau neturiu ka pridurt,isejo taip kaip turejo iseit.
kad daugiau niekam taip neiseitu,ypac nuotakom,kuriom tokia diena ir taip streso per akis
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 29, 21:20)
o pasirodyti pas Jus tikrai neturejau galimybes kai grizti i lt savaitei laiko karta per metus tai pora valandu igija labai didele kaina.uz tai ir siunciau jum savo nuotrauku,kad kuo daugiau galeciau padet.
Na, jeigu siuntėte savo nuotraukų, tai manau, kad buvote ne iš tų klienčių, kur užsirašo ir po to "dingau" visam
Manau, jog suprantama, kad užsienyje esantis žmogus negali bėgioti pas kirpėją vos tik jam užsimanius Todėl svarbios net foto.
Nepateisinu tokio meistrės elgesio
Gal retro style vėl sakys, kad čia giriuos, bet per visą mano darbo praktiką nei karto nebuvo tokio nesusipratimo ir tikiuosi, kad nebus
Anyway, kalbame toliau apie šukuosenas ir tikimės, kad retro style nepabėgs nuo mūsų nepaisant visko, juk dažmai rodo įdomių darbelių ir pataria
QUOTE(svete @ 2009 06 29, 21:24)
Paeme kaip uz normalia. Tiesa pasakius, neturejau nei laiko nei noro ta diena koliotis. Sese paskui nuejusi viska susake, o kirpeja saltu veidu paaiskino, kad viskas cia buvo gerai ir tiek.
Na as tai tikrai buciau pakelusi skandala.. kad padaro beleka ir paima pinigus kaip uz normalia sukuosena na ypac jei dareisi bandomaja sukuosena pas ja ir buvo vienaip padaryta (gerai), o per vestuves blogai, tai kaip ji gali pasakyti, kad cia viskas gerai?