Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 11

Mielos moterys, mane yra nuvylusios kelios klientės: užsirašo pas mane šukuosenai pvz. prieš mėnesį, sutarta diena jos nieko nepranešusios neateina!! Taip pat būna ir tokių atvejų kai klientė užsirašiusi pvz. Prieš tą patį mėnesį, per visą periodą jos neskambina ir mano prašymų neateina parodyti savo plaukų.

Labai prieš Jus atsiprašau, bet ir Jūs turėtumėte būti labiau suinteresuota savo išvaizda rasti laiko atvykti pas mane, galų gale susipažinti su žmogumi kuris Jums atliks šukuoseną.

Beje stengiausi surasti Jums meistre kurie galėtu Jums padėti, bet Jūsų vyras su grasinimais padėjo ragelį.

Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 06 26, 22:41)
Mielos moterys, mane yra nuvylusios kelios klientės: užsirašo pas mane šukuosenai pvz. prieš mėnesį, sutarta diena jos nieko nepranešusios neateina!! Taip pat būna ir tokių atvejų kai klientė užsirašiusi pvz. Prieš tą patį mėnesį, per visą periodą jos neskambina ir mano prašymų neateina parodyti savo plaukų.

Labai prieš Jus atsiprašau, bet ir Jūs turėtumėte būti labiau suinteresuota savo išvaizda rasti laiko atvykti pas mane, galų gale susipažinti su žmogumi kuris Jums atliks šukuoseną.

Beje stengiausi surasti Jums meistre kurie galėtu Jums padėti, bet Jūsų vyras su grasinimais padėjo ragelį.

Jezau, man tai slykstu, kai zmogus pats pasisiules atsisako ir dar bando nekaltu veidu pasiteisinti pries minia. O ka, velniai griebtu, tai moteriai reikejo daryt, jai svente laukia, o jus ramiai nusimuilinate? As ir pati jei man taip butu atsitike buciau nepagailejus graziu zodziu doh.gif
Atsakyti
Nebukite tokios piktos.
Gavosi tesiog nesusipratimas. Man po to ivikio bloga iki sios dienos.
As dar karta atsiprasau pries Dvynuke85.
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 06 27, 10:06)
Nebukite tokios piktos.
Gavosi tesiog nesusipratimas. Man po to ivikio bloga iki sios dienos.
As dar karta atsiprasau pries Dvynuke85.

Labai neprofesionalu atsaukt diena pries... doh.gif
Atsakyti
viskas čia normaliai. visiems nutinka nemalonių incidentų - tiek klientėms, tiek meistrėms. kaip čia sakyta, kas nedirba, tas neklysta.
Atsakyti
nelabai kas čia matosi, bet man pati forma graži.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 06 26, 15:37)
Reiškia nepasisekė  doh.gif  O bandomųjų darėtės?  rolleyes.gif

Dariausi, buvau patenkinta ir del to atsipalaidavusi, bet vestuviu diena isejo VISAI kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 27, 14:42)
Dariausi, buvau patenkinta ir del to atsipalaidavusi, bet vestuviu diena isejo VISAI kitaip  doh.gif

Tai darė kitokiu būdu ar kaip? g.gif
Atsakyti
something else - tikrai, kokia idomi forma sukuosenos smile.gif
Atsakyti
Mano sukuosena turetu buti tokia kaip sioje nuotraukoje smile.gif

http://public.fotki..../sukuosena.html
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 06 27, 16:05)
Tai darė kitokiu būdu ar kaip?  g.gif

Dare taip pat, bet kai pradejo purksti lako be proto, plaukai eme neklausyti. Kirpeja jau pradeda nervintis, skuba... Tada dar suko tas pacias sruogas, vel purske, kol plaukai jau tokie pastire pasidare, o is graziu dideliu garbanu isejo vos ne spiralinis kaimietiskas cheminis, i visas puses susisiauses. Ai, nesvarbu cia detales - svarbiausia, idemiai stebekit procesa ir is karto sakykit, kad kazkas nepatinka. Nelaukit galutinio rezultato ir netikekit, kad "cia dar nebaigta, viskas bus gerai", jei matot, kad gerai nera
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 27, 15:42)
Dariausi, buvau patenkinta ir del to atsipalaidavusi, bet vestuviu diena isejo VISAI kitaip  doh.gif

As nesidarysiu bandomosios, nes juk gaunasi ne taip pat.. verysad.gif bet del sukuosenos labiausiai ir bijau, kad gali kas nors nepavykti.. o ir bijau, kad lako nepripurkstu, kad tie plaukai atrodys nenaturaliai.. verysad.gif

gal turi nuotraukyte savo sukuosenos?
Atsakyti