QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 26, 21:16)
pasipasakosiu ir as savo nuotykius su retro style
gal ji ir gera kirpeja,gal ir ikvepima darbui turi,bet deja jokios kompetencijos
ketvirtadienio vakara pakalbejom telefonu aptarem sukuosena ir visa kita pasirode super zmogus,bet...sestadieni buvo vestuves,o penktadienio popiete po 2os valandos gavau sms,kad jinai atsisako mane tvarkyt.dar pradejo mane kaltint,kad as uzsirasiau pas ja pries menesi ir ir dingau.deja uzsirasius pas ja buvau trupuciuka daugiau nei pries dvi sav(nes jau buvau pamokyta,kad rasytis pries men ar du kai esi svecias jokio tikslo,nes tave meta per borta jei gauna nuotaka,tikriausiai tas pats ir cia nutiko),paskui dar pora dienu emailais rasinejomes,paskui susisiekiau ketvirtadieni.nezinau kaip pas zmones jokio atsakomybes jausmo.juolabiau,kad pati pasisiule mane sutvarkyt atsiuntus man AZ.labai nusivyliau,nes jau antros vestuves is eiles kai kirpeja atsisako.zodziu tikiuosi daugiau neuzsiraut ant tokiu kirpeju,to paties linkiu ir jums visoms
Labai jau paini istorija...
Na, kažkaip netikiu, kad atsisakė dėl to, kad gavo nuotaką
Juk pinigai tie patys
Nuo to, kad šukuosena daroma ne nuotakai kaina neturėtų skirtis
O kad pati pasisiūlė, tai tokių cūdų dar negirdėjau
Tuoj visos gausite nuo manęs po AŽ su pasiūlymu
Šiaip, gal dėl kokios rimtos priežasties atsisakė
Bet manau, kad jeigu jau taip atsitinka, tai reikia ieškoti kolegės, kuri pakeistų, ar nenorėjote, kad kas kitas šukuotų, ar siūlė Jums?