Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 11

QUOTE(Benice @ 2009 06 26, 14:52)
Gal todėl, kad klientės pačios prašo?  biggrin.gif Juk jeigu parodo tikslų pvz., tai ir daro pagal jį, ar ne?  rolleyes.gif

Aha, man kai padare pagal pavyzdi, tai juokas pro asaras. Nervina, kai bando savo "grozius" ipirsti
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 26, 18:30)
Aha, man kai padare pagal pavyzdi, tai juokas pro asaras. Nervina, kai bando savo "grozius" ipirsti

Reiškia nepasisekė doh.gif O bandomųjų darėtės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 06 26, 19:30)

O taip! NEGALIU PAKEST, kai sako 'tau taip tinka', 'juk taip labai grazu', 'darom taip'... Vajeee kaip pakest negaliu. Ne sau sukuosena juk daro, o klientei, tai tegul jos ir klauso.
Atsakyti
pasipasakosiu ir as savo nuotykius su retro style doh.gif
gal ji ir gera kirpeja,gal ir ikvepima darbui turi,bet deja jokios kompetencijos doh.gif schmoll.gif ketvirtadienio vakara pakalbejom telefonu aptarem sukuosena ir visa kita pasirode super zmogus,bet...sestadieni buvo vestuves,o penktadienio popiete po 2os valandos gavau sms,kad jinai atsisako mane tvarkyt.dar pradejo mane kaltint,kad as uzsirasiau pas ja pries menesi ir ir dingau.deja uzsirasius pas ja buvau trupuciuka daugiau nei pries dvi sav(nes jau buvau pamokyta,kad rasytis pries men ar du kai esi svecias jokio tikslo,nes tave meta per borta jei gauna nuotaka,tikriausiai tas pats ir cia nutiko),paskui dar pora dienu emailais rasinejomes,paskui susisiekiau ketvirtadieni.nezinau kaip pas zmones jokio atsakomybes jausmo.juolabiau,kad pati pasisiule mane sutvarkyt atsiuntus man AZ.labai nusivyliau,nes jau antros vestuves is eiles kai kirpeja atsisako.zodziu tikiuosi daugiau neuzsiraut ant tokiu kirpeju,to paties linkiu ir jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 26, 21:16)
gal ji ir gera kirpeja,gal ir ikvepima darbui turi,bet deja jokios kompetencijos  doh.gif  schmoll.gif ketvirtadienio vakara pakalbejom telefonu aptarem sukuosena ir visa kita pasirode super zmogus,bet...sestadieni buvo vestuves,o penktadienio popiete po 2os valandos gavau sms,kad jinai atsisako mane tvarkyt.dar pradejo mane kaltint,kad as uzsirasiau pas ja pries menesi ir ir dingau.deja uzsirasius pas ja buvau trupuciuka daugiau nei pries dvi sav(nes jau buvau pamokyta,kad rasytis pries men ar du kai esi svecias jokio tikslo,nes tave meta per borta jei gauna nuotaka,tikriausiai tas pats ir cia nutiko),paskui dar pora dienu emailais rasinejomes,paskui susisiekiau ketvirtadieni.nezinau kaip pas zmones jokio atsakomybes jausmo.juolabiau,kad pati pasisiule mane sutvarkyt atsiuntus man AZ.labai nusivyliau,nes jau antros vestuves is eiles kai kirpeja atsisako.zodziu tikiuosi daugiau neuzsiraut ant tokiu kirpeju,to paties linkiu ir jums visoms 4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Labai jau paini istorija... doh.gif Na, kažkaip netikiu, kad atsisakė dėl to, kad gavo nuotaką g.gif Juk pinigai tie patys blush2.gif Nuo to, kad šukuosena daroma ne nuotakai kaina neturėtų skirtis g.gif
O kad pati pasisiūlė, tai tokių cūdų dar negirdėjau lotuliukas.gif Tuoj visos gausite nuo manęs po AŽ su pasiūlymu lotuliukas.gif

Šiaip, gal dėl kokios rimtos priežasties atsisakė doh.gif Bet manau, kad jeigu jau taip atsitinka, tai reikia ieškoti kolegės, kuri pakeistų, ar nenorėjote, kad kas kitas šukuotų, ar siūlė Jums?
Atsakyti
Nezinau, kaip ten kas buvo, bet siaip jei man kirpeja (ar bet kas kitas) diena pries imtu ir atsisakytu, tai nusauciau lotuliukas.gif Nu gerai, nusaut neiseitu, bet interneto platybes apie tai suzinotu... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 26, 21:30)
Nezinau, kaip ten kas buvo, bet siaip jei man kirpeja (ar bet kas kitas) diena pries imtu ir atsisakytu, tai nusauciau  lotuliukas.gif Nu gerai, nusaut neiseitu, bet interneto platybes apie tai suzinotu...  huh.gif

Tai gal meistrė jau kaip tik pašauta ir todėl negalėjo aptarnauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 06 26, 21:25)
doh.gif   doh.gif   doh.gif
*Labai jau paini istorija...  doh.gif 
*Na, kažkaip netikiu, kad atsisakė dėl to, kad gavo nuotaką   g.gif  Juk pinigai tie patys  blush2.gif Nuo to, kad šukuosena daroma ne nuotakai kaina neturėtų skirtis  g.gif
*O kad pati pasisiūlė, tai tokių cūdų dar negirdėjau  lotuliukas.gif  Tuoj visos gausite nuo manęs po AŽ su pasiūlymu  lotuliukas.gif

Šiaip, gal dėl kokios rimtos priežasties atsisakė  doh.gif 
*Bet manau, kad jeigu jau taip atsitinka, tai reikia ieškoti kolegės, kuri pakeistų, ar nenorėjote, kad kas kitas šukuotų, ar siūlė Jums?

*lyg nieko nepripyniau as cia labai biggrin.gif
*kainos tikrai skiriasi,pati tai patikrinus esu poroj kirpyklu doh.gif deja zodis nuotaka iskart dadeda maziausiai50lt doh.gif
*as parasiau cia forume zinute,gal kas zino kokia gera kirpeja vilniuje,o jinai man i az parase,kad galetu sutvarkyti jeigu patinka jos darbai 4u.gif
ai svarbu radau kita kirpeja,kuri neblogai padare ir kaina normali buvo.kaip sakoma visokiu zmoniu yra,bet nevisokiu reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 06 26, 21:40)
Tai gal meistrė jau kaip tik pašauta ir todėl negalėjo aptarnauti  lotuliukas.gif

ka gali zinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 26 birželio 2009 - 21:01
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 26, 21:16)
gal ji ir gera kirpeja,gal ir ikvepima darbui turi,bet deja jokios kompetencijos  doh.gif  schmoll.gif ketvirtadienio vakara pakalbejom telefonu aptarem sukuosena ir visa kita pasirode super zmogus,bet...sestadieni buvo vestuves,o penktadienio popiete po 2os valandos gavau sms,kad jinai atsisako mane tvarkyt.dar pradejo mane kaltint,kad as uzsirasiau pas ja pries menesi ir ir dingau.deja uzsirasius pas ja buvau trupuciuka daugiau nei pries dvi sav(nes jau buvau pamokyta,kad rasytis pries men ar du kai esi svecias jokio tikslo,nes tave meta per borta jei gauna nuotaka,tikriausiai tas pats ir cia nutiko),paskui dar pora dienu emailais rasinejomes,paskui susisiekiau ketvirtadieni.nezinau kaip pas zmones jokio atsakomybes jausmo.juolabiau,kad pati pasisiule mane sutvarkyt atsiuntus man AZ.labai nusivyliau,nes jau antros vestuves is eiles kai kirpeja atsisako.zodziu tikiuosi daugiau neuzsiraut ant tokiu kirpeju,to paties linkiu ir jums visoms 4u.gif

Jūsų situacija yra nemaloni, bet manau Retro Style irgi ne ką mažiau dėl šito nesusipratimo skauda širdį. Gal ji susipainiojo su užsakymais, suklydo.. nelaikykite pykčio, žinau, kad ji baisiai pergyvena dėl taip susiklosčiusios situacijos ir jaučiasi tokia kalta. Esu jos klientė, žinau, kad ji labai atsakinga ir kruopšti. Kas nedirba, tas neklysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 26, 21:46)
*lyg nieko nepripyniau as cia labai biggrin.gif

Tai koks buvo pagrindinis motyvas, kodėl negali Jūsų aptarnauti? g.gif
Gal ką nors ne taip supratote, arba meistrė supainiojo klientes...

Na, bet kokiu atveju, išsisukote, tas svarbiausia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Interdiz @ 2009 06 26, 22:04)
[size=1][/size]
žinau, kad ji baisiai pergyvena dėl taip susiklosčiusios situacijos ir jaučiasi tokia kalta.

Jaučiasi tokia kalta, kad pati pradėjo kaltint klientę? lotuliukas.gif
Tikrai paini ta istorija, bent jau aš nesigaudau, a gal ir nereik, ne mano reikalas, kam reikės info, tas susiras, bet gal retro style pati paaiškins kas ir kaip ten buvo doh.gif

Papildyta:
Geriau jau idedu kokį naują darbą, pragiedrinkime nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 06 26, 22:15)
Jaučiasi tokia kalta, kad pati pradėjo kaltint klientę?  lotuliukas.gif 

O iš kur jūs ištraukėt, kad ji KALTINA KLIENTĘ?
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 06 26, 22:16)
O iš kur jūs ištraukėt, kad ji KALTINA KLIENTĘ?

Nes dvynuke85 rašė:" dar pradejo mane kaltint,kad as uzsirasiau pas ja pries menesi ir ir dingau.deja uzsirasius pas ja buvau trupuciuka daugiau nei pries dvi sav" blush2.gif
Atsakyti