naujausios mados: http://www.alfa.lt/straipsnis/10278765
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 25, 09:41)
neapsisprendžiu, kurią čia man rinktis
šitą
ar šitą
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 25, 09:41)
o kuri čia galėtų būti vestuvinė šukuosena
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 10:09)
o kuri čia galėtų būti vestuvinė šukuosena
na, kas vaikosi madu, gal ir issirinks
o siaip tai kelios kuklios su kuodukais, manau, visai tinkamos vestuvems
QUOTE(svete @ 2009 06 24, 20:08)
As irgi gryzau savaite pries vestuves, turejau ideja, dariau bandomaja ketvirtadieni pries vestuves - geriau jau buciau nedarius. Isleidau pinigus, su kirpeja viska padeliojom, pasakiau, ko noriu. Tikejausi, kad plaukai kris graziom minkstom garbanom, kaip ji man parode. Vestuviu diena atejau i kirpykla atsipalaidavus, viskas aptarta, sedziu atsipalaidavus kedej, o kirpeja tik sukas, dirba... Matau, kad suka, va cia truputi lako papurksim, kad laikytu, va cia dar pasuksim.
Patarimas - atsinesk paveiksliuku, kad kirpeja turetu panosy visa laika ir atidziai sek, ka tau daro ant galvos, pasitikrink po kiekvieno zingsnio, nes atsipalaidavimas gali paskui kainuoti daug nervu. Sekmes
Patarimas - atsinesk paveiksliuku, kad kirpeja turetu panosy visa laika ir atidziai sek, ka tau daro ant galvos, pasitikrink po kiekvieno zingsnio, nes atsipalaidavimas gali paskui kainuoti daug nervu. Sekmes
is visu pusiu printinsiu...
QUOTE(something else @ 2009 06 25, 06:39)
aš žemesnė už mb 12 cm, bet su bateliais praktiškai susilyginsime, o šukuosenos
irgi noriu sukeltos, nes esu apvalaveidė.. bijau, kad galiu 'praaugti' mb
irgi noriu sukeltos, nes esu apvalaveidė.. bijau, kad galiu 'praaugti' mb
va va, o musu ugiai vienodi...
ir as be kulniuku batus renkuosi (siaip niekada nenesioju aukstakulniu, tai man cia tik i gera )
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 25, 09:31)
Nemanau nieko blogo, jei ir praaugsi siek tiek
siaip tai aisku nieko blogo.
As ir be kulnu ir be sukuosenos zymiai esu aukstesne, tai dar labiau paaugti nelabai noreciau.
QUOTE(ANOUK @ 2009 06 25, 11:50)
siaip tai aisku nieko blogo.
As ir be kulnu ir be sukuosenos zymiai esu aukstesne, tai dar labiau paaugti nelabai noreciau.
Na, tada gal ir taip... As tai aukstesne tik kai laaabai aukstus kulnus apsiaunu
QUOTE(something else @ 2009 06 25, 14:58)
man patinka viršus - įsivaizduokim, kad tos uodegos nėra. kažkuo manašus pvz į tą foto, kur pora, ane?
man išvis atrodo, kad tas pats net sklastymas toks pat ir ten pat
QUOTE(something else @ 2009 06 25, 09:00)
mishini..
QUOTE(something else @ 2009 06 25, 14:58)
man patinka viršus - įsivaizduokim, kad tos uodegos nėra. kažkuo manašus pvz į tą foto, kur pora, ane?
O man ta uodega visai nieko Kai visi plaukai paslėpti, tai ir tos šukuosenos nelabai tesimato
Visas tas sukėlimas gražiai atrodo, bet pasibandykite jį sau būtinai prieš vestuves. Panos, kurios nepratusios prie velimo gali jaustis ne savimi su tokiu sukėlimu o dažną ir sendina
QUOTE(Benice @ 2009 06 25, 15:25)
O man ta uodega visai nieko Kai visi plaukai paslėpti, tai ir tos šukuosenos nelabai tesimato
Visas tas sukėlimas gražiai atrodo, bet pasibandykite jį sau būtinai prieš vestuves. Panos, kurios nepratusios prie velimo gali jaustis ne savimi su tokiu sukėlimu o dažną ir sendina
mhm, pasibandyt reiktų.
o dėl uodegos - man toks įspūdis, kad ji geriau tinka ilgakaklėms, o jei kaklas neįspūdingas, tai vizualiai gali dar labiau 'patrumpinti', kaip manot?