QUOTE(Juventa82 @ 2009 06 14, 14:30)
Visiskai pritariu
Sukuosena tai skonio reikalas. Man asmeniskai kuodukai tai labai patinka, bet man jie netinka
Tai per vestuves noriu but su ilgom garbanom. Noreciau priaugint plaukus
internete radau, kad yra labai daug priauginimo budu. Kuris is ju geresnis?
Ir gal kas zino kur tai galima padaryt Klaipedoj?
na manau jei nori pasipuosti ilgais plaukais tik vestuviu diena tai mano manymu geriausia butu pasirinkti prisegamas sruogas, ju yra ivairiu ilgiu, yra teke daryti tokiu sukuosenu su prisegamais plaukais.
tikrai geriausias sprendimas . o tas sruogytes galima visada panaudoti ypatingom pruogom pasipuosti.....
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 06 18, 14:23)
Tai kiekvienas meistras dirba savo stiliumi. Aš klientėms parodau kokių reikia per bandomąją šukuoseną ir puikiausiai susiranda, nusiperka ir nėr jokių problemų..
Kitaip turėčiau pati tonomis užsipirkinėti tuos segtukus, o aš ir be to turiu kuom užsiimti
Man nėra skirtumo kokie segtukai, moku dirbti su visais, tik aišku įpėju klientes, kad kai kurie gali "skaudžiau" segtis
Beje, kokius vadini profesionaliais? Jeigu tuos, kur specializuotose parduotuvėse parduodami (didesnėse dėžutėse), tai jie man niekuom nesiskiria nuo paprastų, vienodai segasi
Tik vat nemėgstu tokių špilkų, kur ant galiukų nėr "pipciukų" (taip juos vadinu
), nes tada ir segti nepatogu ir skaudžiai būna
chile0,
parašyk į AŽ savo el. paštą ir persiųsiu tau būtent tas šukuosenas, kurios padarytos iš plonų plaukų, čia sudėti negaliu, nes gali pykti klientės
idomiai skamba jusu pasakyti zodziai ( o as ir be to turiu kuom uzsiimti.....
......cia jusu toks poziuris i klientus?) na man pvz kaip klientei tikrai smagu ateiti pas meistra , kur busiu aptarnauta kaip priklauso .....o ne begioti dar ieskoti kokiu segtuku nusipirkti, ar dar ko...... gal tada greitai reikes einant ir lako ir dar kokio velnio atsinesti???