Benice super grožis neišpasakytas aš kažkokios tokios panašios norėčiau per savąja diena
QUOTE(Benice @ 2009 06 16, 13:40)
Seniai nesireiskiau vienoje megstamiausiu temu, tai imetu viena paskutiniu darbeliu apypletkinimui
[attachmentid=179380][attachmentid=179382]
[attachmentid=179383][attachmentid=179384]
Tai buvo vestuvine sukuosena, tiesa, svocios
[attachmentid=179380][attachmentid=179382]
[attachmentid=179383][attachmentid=179384]
Tai buvo vestuvine sukuosena, tiesa, svocios
labai graži
Benice, saunuole!!!
Gal esi dariusi sukuosena merginai turinciai plonucius plaukucius?
Mano pussesere jau pergyvena del mano artejanciu vestuviu
Sakiau forume rasiu jai kokiu ideju
QUOTE(chile0 @ 2009 06 17, 19:07)
Benice, saunuole!!!
žinoma, esu dariusi daug šukuosenų iš plonų plaukų, bet jeigu situacija tikrai komplikuota, o būna ir tokių, tai įsegame papildomų plaukų, visiškai nesimato ir atrodo neblogai Iš pradžių reikia nustatyti ant kiek jie plonyčiai, galbūt ten nieko baisaus.
Turiu tokį gana juokingą klausimą - kokius ir kiek segtukus - smeigtukus pirkti vestuvinei šukuosenai, jei noriu garbanotų pusiau palaidų plaukų šukuosenos?
QUOTE(tildushka @ 2009 06 18, 09:20)
Turiu tokį gana juokingą klausimą - kokius ir kiek segtukus - smeigtukus pirkti vestuvinei šukuosenai, jei noriu garbanotų pusiau palaidų plaukų šukuosenos?
Čia priklauso nuo meistrės, aš tokiu atveju siūlau nusipirkti po 20vnt. kiekvienos rūšies (prisegu kokių). Gali būti, jog už-teks vos poros, o gali būti, kad ir visi sueis. Segtukais tvirtinu ir nuometą, todėl geriau turėti daugiau, nei per mažai. O 40vn.t segtukų - čia tik 2 pakuotės
QUOTE(tildushka @ 2009 06 18, 09:20)
Kol suradau foto, Benice viską sudėjo
Ačiū Benice, reikės nusipirkti, kad paskui kirpėja nebumbėtų, kad savo sagtukų neatsinešiau Ir šiaip tada galima nesijaudint, kad kokį sagtuką pamesi - visgi savas daiktas ir nereiks grąžint
Gal zinote, kur Vilniuje galim rasti toki dalyka kaip papuosima kuodui - koki smulkuti tinkleli su karoliukais/kristalais? Niekad nesidomejau plauku aksesuarais, tai nezinau, kur ieskot
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 18, 10:09)
Gal zinote, kur Vilniuje galim rasti toki dalyka kaip papuosima kuodui - koki smulkuti tinkleli su karoliukais/kristalais? Niekad nesidomejau plauku aksesuarais, tai nezinau, kur ieskot
Na kazka panasaus maciau galima uzsisakyti, o jei yra ir nusipirkti is sposabella sukneliu nuomos salono. Jie ten man rode visokiu kringaliuku vestuvinei sukuosenai
QUOTE(Benice @ 2009 06 17, 19:26)
žinoma, esu dariusi daug šukuosenų iš plonų plaukų, bet jeigu situacija tikrai komplikuota, o būna ir tokių, tai įsegame papildomų plaukų, visiškai nesimato ir atrodo neblogai Iš pradžių reikia nustatyti ant kiek jie plonyčiai, galbūt ten nieko baisaus.
Benice, aciu labai
O gal turi pvz. ar ju rasciau Tavo kokiam psl.?
QUOTE(chile0 @ 2009 06 18, 11:57)
Taip, mano psl. yra tų darbų, bet ten neįžvelgsi, kad plaukų mažai buvo, nes viskas gerai maskuota , todėl atrodo kaip normali šukuosena iš normalių plaukų.