QUOTE(jurciax @ 2009 05 23, 12:55)
sveikutes merginos,as turiu galvosuki kokia sukuosena rinktis....maciau daug pavyzdziu bet.... bet neradau sau tinkamos...prasaupatarkit man,mano plaukai tamsus iki peciu ir priekyje gryfkute....aciu jums labai
O kur visa kita? Ar mes panašios į aiškiareges?
Papasakok koks veidukas, kokio stiliaus suknelė
QUOTE(Benice @ 2009 05 23, 12:38)
Čia garbanos kaip tik nesulypintos. Galbūt fotoaparato blykštė ir suteikė tokį vaizdą, tačiau taip nebuvo. Tai buvo tik bandomoji, todėl nebuvo naudojamos jokios stiprios fiksacijos priemonės
Papildyta:
Aišku, kad prašo. Juk pati savavališkai negaliu piršti šukuosenos tipo, garbanų stiliaus Niekada stengiuosi nedaryti to, ko neprašo. Darau tik tą, ko prašo
O štai kaip atrodė jau vestuvių dieną Man asmeniškai visai patiko
Papildyta:
Aišku, kad prašo. Juk pati savavališkai negaliu piršti šukuosenos tipo, garbanų stiliaus Niekada stengiuosi nedaryti to, ko neprašo. Darau tik tą, ko prašo
Benice, labai grazu Kaip manai, man kazkas panasaus tiktu?
QUOTE(Benice @ 2009 05 23, 12:38)
Čia garbanos kaip tik nesulypintos. Galbūt fotoaparato blykštė ir suteikė tokį vaizdą, tačiau taip nebuvo. Tai buvo tik bandomoji, todėl nebuvo naudojamos jokios stiprios fiksacijos priemonės
Papildyta:
Papildyta:
As manau kad normalus mestras nepirs naglai savo nuomones, o patarti visada galima!
jo! su šita šukuosena jaučiausi labai graži(be galo tiko priem mao suknelės.
ačiū, rettro-style
ačiū, rettro-style
QUOTE(Retro_style @ 2009 05 23, 22:57)
Tiesiog FANTASTISKAS DARBAS !!!!!!!!!!!!!!! Net dziaugiuos uz ta nuotaka,kuri bus tokia grazi
Retro_style,o su kokiom znyplem sias garbaneles sukot?(jei ne paslaptis,zinoma )
QUOTE(ievune @ 2009 05 23, 19:00)
Tau taip stipriai negarbanočiau Man atrodo tau labiau tiktų koks romantiškas stilius, t.y. ne garbanos, bet bangos, jas irgi galima gražiai susegti
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2009 05 23, 22:57)
Romantska ir labai moteriska sukuosena!
[url=http://radikal.ru/F/s45.radikal.ru/i108/0905/ff/cb99cb91c2b6.jpg.html][img]
[url=http://radikal.ru/F/s45.radikal.ru/i108/0905/ff/cb99cb91c2b6.jpg.html][img]
Man irgi patinka
Bet ar tik neprifotošopinta čia? Arba dėl blykštės taip atrodo.. Ta prasme kaip nupiešta
QUOTE(Benice @ 2009 05 25, 08:36)
Tau taip stipriai negarbanočiau Man atrodo tau labiau tiktų koks romantiškas stilius, t.y. ne garbanos, bet bangos, jas irgi galima gražiai susegti
Papildyta:
Man irgi patinka
Bet ar tik neprifotošopinta čia? Arba dėl blykštės taip atrodo.. Ta prasme kaip nupiešta
Papildyta:
Man irgi patinka
Benice, aš su šia šukuosena ėjau į vestuves kap viešnia - neprifotošopinta
QUOTE(ana-banana @ 2009 05 25, 08:41)
Benice, aš su šia šukuosena ėjau į vestuves kap viešnia - neprifotošopinta
Reiškia blykštė suteikia tokį efektą Turėjai labai gražiai atrodyti Lauksim vaizdo iš priekio
QUOTE(Benice @ 2009 05 25, 08:46)
Reiškia blykštė suteikia tokį efektą Turėjai labai gražiai atrodyti Lauksim vaizdo iš priekio
aha - jaučiasi tikrai graži, dar su Renatulytes makiažu
kai tik pasirodys nuotraukos, pasirodysiu ir aš
QUOTE(Benice @ 2009 05 25, 08:36)
Aciu