Cia akcentuojama ne sukuosena, bet man patiko juostele kaip detale ir paprastute sukuosena kakta taip pat uzdengta
Papildyta:
Neleidzia kopinti tai idedu nuoroda
Nuoroda i sukuosenas
Papildyta:
Grazu kam tinka uzdengta kakta Deja as irgi su savo veiduku priklausau bulkuciu bureliui Labai grazi sukuosena paskutineje nuotraukoje
QUOTE(Niema @ 2009 04 05, 00:14)
Grazu kam tinka uzdengta kakta Deja as irgi su savo veiduku priklausau bulkuciu bureliui Labai grazi sukuosena paskutineje nuotraukoje
aha, sukuosena ta paskutine tai grazi, bet kai pagalvoju, kad papus lauke vejas ir visus plaukus pasiaus i kita puse As jauciu rinksiuos kazkaip sukeltus plaukus....
As kaip tik ir ieskau sukuosenos pailgam veidui, idomu kokios dar tiktu
QUOTE(Niema @ 2009 04 04, 23:14)
Nu tu pavarei paieškosiu ko nors, na nebent etatinės stilistės pridės kokių pvz. ir vertingų nurodymų
Oj, mergos, šiandien medžiojau karolius. Vienus labai panašius nusižiūrėjau, bet buvo dviejų atspalvių, tai kol nulėkiau pasižiūrėt kitoj vietoj kokio ten atspalvio, tai ardavėja dingo likau be karalių, bet su ta pačia vizija
QUOTE(Fregata @ 2009 04 04, 23:26)
aha, sukuosena ta paskutine tai grazi, bet kai pagalvoju, kad papus lauke vejas ir visus plaukus pasiaus i kita puse As jauciu rinksiuos kazkaip sukeltus plaukus....
Tu teisi Nebent lako privarytu tiek kad jaustumeis kaip su salmu ant galvos Bet jeigu atvirai tai ir as ziuresiuos kazka sukelto
Man tai grazi tokia http://www.adianas.c...gHairStyle2.gif
QUOTE(Nady @ 2009 04 04, 23:41)
Nu tu pavarei paieškosiu ko nors, na nebent etatinės stilistės pridės kokių pvz. ir vertingų nurodymų
Oj, mergos, šiandien medžiojau karolius. Vienus labai panašius nusižiūrėjau, bet buvo dviejų atspalvių, tai kol nulėkiau pasižiūrėt kitoj vietoj kokio ten atspalvio, tai ardavėja dingo likau be karalių, bet su ta pačia vizija
Nu gal surasi tuos karalius svarbiausia vizija yra
man tai su tais karoleis super atrodo labiausei kuri istrigo,bet idomu ar ji ant mano moliugo tiktu,mano veidas ovalus ir zandukai putloki nors pati nesu apvaloka tik va galvoju ka su tuo priekiu daryti,pas mane grifka yra, reik muset biski paauginti ir kaip nors i sona mesti kaip mergelikes manot ar apvaliam veidukui tinka toksai kuodas
na nezinau, kad paskui galva kaip kamuolys neatrodytu
gal labiau palaidi tiktu
gal labiau palaidi tiktu