QUOTE(Retro_style @ 2009 05 15, 21:31)
Pas sita mergaite plauku ilgis truputi zemiau peciu, ir labai plonuciai plaukuciai,
bet gavosi visai grazi kompozicija ir plauku atrodo daug
bet gavosi visai grazi kompozicija ir plauku atrodo daug
Teisingai pastebeta, kad truksta geliu ar kazko, bet man tavo darbeliai tai
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 05 16, 17:13)
Įmetu ir aš vieną paskutinių savo darbų, tačiau čia noriu parodyti ne darbą, kaip tokį, o prisegamų plaukučių (tresų) vaizdą.
Pati šukuosenos idėja buvo - garbanoti, pusiau suimti plaukai. Aišku, norėjosi maksimalaus ilgio. Nuotaka nusipirko dirbtinių plaukų tresus ir juos sukome ant bigudukų (laikėme 2 dienas), savus vestuvių dieną sukome su žnyplėmis. Tai va, atkreipkite dėmesį, kad dirbtiniai (čia turiu omenyje sintetiniai) plaukai labai nelinkę garbanotis, jie bet kokiu atveju turi savo forma. Su natūralių plaukų tresais to nebūna.
Taigi - vertinkite vaizdą pačios Nežinau kiek tiksliai laikė, bet nuotaka buvo labai patenkinta šukuosena ir savo įvaizdžiu
Pati šukuosenos idėja buvo - garbanoti, pusiau suimti plaukai. Aišku, norėjosi maksimalaus ilgio. Nuotaka nusipirko dirbtinių plaukų tresus ir juos sukome ant bigudukų (laikėme 2 dienas), savus vestuvių dieną sukome su žnyplėmis. Tai va, atkreipkite dėmesį, kad dirbtiniai (čia turiu omenyje sintetiniai) plaukai labai nelinkę garbanotis, jie bet kokiu atveju turi savo forma. Su natūralių plaukų tresais to nebūna.
Taigi - vertinkite vaizdą pačios Nežinau kiek tiksliai laikė, bet nuotaka buvo labai patenkinta šukuosena ir savo įvaizdžiu
Isvis man tokios sukuosenos nepatinka, jei jau garbanoti tai lengvai bangom