manoji buvo tokia http://public.fotki....sukuosena-ir-m/
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 05 05, 13:46)
Nezinau, kur eiti
Uzeukite i mano puslapi ir rasite!
QUOTE(SaiMita @ 2009 05 05, 19:56)
sveikos mergaites! esu visiskai zalia, bet tikiuos kad leisit isiliet i jusu zavu bureli musu vestuves irgi ne uz kalnu, ir as planuoju i plaukus segtis gyva orchideja noejau paklaust gal zinot kaip ji laiko? bijau kad dar ne dienai neipusejus, vaiksciosiu kaip nuvytes geliu darzelis
Man viena karta buvo per rengini i atlapa isege orchideja, tai atlaike visa vakara. O po to as ja issiemiau ir padejau ant lentyneles. Tai gal savaite gerai dar atrode, net keista
Nu bet ten Australijoje buvo, tai, speju, jos ten sviezios - ka tik nuskintos
Nors, manau, turetu ir cia jos neblogai laikytis.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 05 05, 20:04)
Man viena karta buvo per rengini i atlapa isege orchideja, tai atlaike visa vakara. O po to as ja issiemiau ir padejau ant lentyneles. Tai gal savaite gerai dar atrode, net keista
labai noriu gyvos geles i plaukus, ir butent vieno didelio ziedo todel kazkaip nusprendziau kad orchideja graziausiai atrodytu.. todel ir idomu nu jo.. lietuva tai ne australija
Zinau kad orchideja istikruju yra stipri gele, to labiau jinai bus su kapsule, jeigu jus ja uzsakisite pas floliste, pritariu kad gali islaikiti net gi visa savaite
QUOTE(pukita999 @ 2009 04 30, 10:37)
gal žinot kur gauti tokių ir panašių aksesuarų plaukučiams? (kaunas)
[quote=sannda,2009 05 05, 22:16]
As pati vilniete, bet kazka panasaus teko matyti proginu sukneliu parduotuvese, kazkada maciau ir firminiu drabuziu isparduotuveje Lietuvoje kad butu speciali tokiu daikciuku parduotuve tai nera, reikia dairytis ir aptiksi o ir su kireja pasitark nes jos geriausiai zino
As pati vilniete, bet kazka panasaus teko matyti proginu sukneliu parduotuvese, kazkada maciau ir firminiu drabuziu isparduotuveje Lietuvoje kad butu speciali tokiu daikciuku parduotuve tai nera, reikia dairytis ir aptiksi o ir su kireja pasitark nes jos geriausiai zino
Maciau daug graziu aksesuaru plaukams "Panoramoje" pirmam aukste tokioj parduotuvytej specialioj
QUOTE(sannda @ 2009 05 05, 22:16)
Vilniuje tai yra senamiesty (berods Vokiečių g.) parduotuvė "Medinės šukos" berods, tai ten visokių daikčiukų plaukams yra. Jei ta parduotuvė dar yra, žinoma ...senokai ten buvau
QUOTE(AgVi @ 2009 05 06, 08:38)
Vilniuje tai yra senamiesty (berods Vokiečių g.) parduotuvė "Medinės šukos" berods, tai ten visokių daikčiukų plaukams yra. Jei ta parduotuvė dar yra, žinoma ...senokai ten buvau
parduotuvė "Medinės šukos" istikruju yra ir puikiai dirba, neseniai tenais buvau, bet ir akropoli yra visokiu graziu daikciuku, netoli ermitazo