Sveikinu Nugaletojas ir visas Dalyves lekiu i albuma
ojei !! kadangi nei vienos nemacius,tai visas taip sumiksavus buvau vienu zodziu nei vienos neatspejau oi super
Pepreroni, bet tavo drugeliai nu super super!!!
Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems dalyviams
Ačiū visiems balsavusiems už mano nuotraukas, einu pasirašysiu ir pažiūrėsiu who is who?
Ačiū visiems balsavusiems už mano nuotraukas, einu pasirašysiu ir pažiūrėsiu who is who?
gal zinot apie Mac'us ? ta prasme kaip reikalai su pumpuojamom programom jiems? zinau,kad jie grafikai o kaip nuotraukoms?
Labas rytas
vakar gavau naują objektyvą (35mm, f/1,8) NEREALU!
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8 )
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8 )
QUOTE(inesaS @ 2009 04 03, 08:00)
Malonu susipazinti su visom Taip laukiau vakaro,kad paplepeti apie auto galeciau ir apsirgau,kazka ne taip suvalgiau turbut,tai tik va dabar biski atsipaipaliojus jauciuosi Faina kai pamatai,kaip kas atrodo
niu va, sveik o gal , ?
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
Labas rytas
tikrai
einu paziuret ,koks tavo fotikas
aaa, Nikon'iste o as kazkaip susidariau ispudi,kad man Nikon graziau fotografuoja,ne Canon
Sveikinimai suanuolems ir saunuoliui
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 20:11)
pagal vaikus, manau, daugeli butu galima pazinti,
mane tai nelabai pagal maniske
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 20:12)
zinok, man irgi butet tu man tokia ir esi -tu
Labas rytas, plepsės
Labai malonu Aš irgi prisipažįstu tau meilėje Man be galo patiko tavo Fluster Taip pat įsimylėjau Vasaraitę, Lamellą, Peperoni ir Valettą - jus reikia fotkint ir fotkint
Labai smagu girdėti
Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 02, 20:59)
Malonu su visom susipažint o aš pasirodo Armanai meilėj prisipažinau
Labai malonu Aš irgi prisipažįstu tau meilėje Man be galo patiko tavo Fluster Taip pat įsimylėjau Vasaraitę, Lamellą, Peperoni ir Valettą - jus reikia fotkint ir fotkint
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 02, 21:20)
na ka gi, noriu pasveikint nugaletojas o siaip labai malonu susipazint. pasirodo ir as buvau( ir esu) isimylejus Armana ir Vasaraite
Labai smagu girdėti
Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau
QUOTE(O @ 2009 04 02, 23:34)
Oi Peperonija, nu kokia as pazengusi nei as dirbu nei tobuleju tiesiog siaip kartais uzplaukia pafotografuoti nesamones.
Na, jau tik nereikia
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 01:05)
Aciu Va Tave irgi kazkaip itariau
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
tuoj numirsiu is pavydo...
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 08:07)
Labas rytas
man irgi jis labai patinka viska fotkinu tik su juo dabar
QUOTE(bonda @ 2009 04 03, 08:34)
zinok, man irgi butet tu man tokia ir esi -tu
visada susiraukus
Papildyta:
jus tam flickr nuosavus albumus susikuret, kad cia foto keliat, taip? reik gal ir man photobucketa isleist i uztarnauta poilsi
va, vakar fotkyta mano maze su 35mm
nieko idomaus, bet parodyt norisi