Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Sveikinu Nugaletojas ir visas Dalyves 4u.gif 4u.gif lekiu i albuma bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ojei !! kadangi nei vienos nemacius,tai visas taip sumiksavus buvau biggrin.gif vienu zodziu nei vienos neatspejau cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi super thumbup.gif
Pepreroni, bet tavo drugeliai wub.gif wub.gif wub.gif nu super super!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 03 balandžio 2009 - 00:10
As, tik Sadi, Puke, Cgirl, O ir Baccardi atpazinau namu darbuose biggrin.gif
Atsakyti
Malonu susipazinti su visom 4u.gif Taip laukiau vakaro,kad paplepeti apie auto galeciau ir apsirgau,kazka ne taip suvalgiau turbut,tai tik va dabar biski atsipaipaliojus jauciuosi doh.gif Faina kai pamatai,kaip kas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems dalyviams 4u.gif
Ačiū visiems balsavusiems už mano nuotraukas, einu pasirašysiu ir pažiūrėsiu who is who? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 03 balandžio 2009 - 08:06

help.gif gal zinot apie Mac'us ? ta prasme kaip reikalai su pumpuojamom programom jiems? blush2.gif zinau,kad jie grafikai thumbup.gif thumbup.gif o kaip nuotraukoms?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vakar gavau naują objektyvą (35mm, f/1,8) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif NEREALU! blush2.gif
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8 lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 03, 08:00)
Malonu susipazinti su visom 4u.gif Taip laukiau vakaro,kad paplepeti apie auto galeciau ir apsirgau,kazka ne taip suvalgiau turbut,tai tik va dabar biski atsipaipaliojus jauciuosi doh.gif Faina kai pamatai,kaip kas atrodo thumbup.gif

niu va, sveik 4u.gif o gal nestuke.gif , mirksiukas.gif ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
Labas rytas  4u.gif

vakar gavau naują objektyvą (35mm, f/1,8)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif NEREALU!  blush2.gif
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8  lotuliukas.gif )

tikrai thumbup.gif
einu paziuret ,koks tavo fotikas g.gif
aaa, Nikon'iste bigsmile.gif o as kazkaip susidariau ispudi,kad man Nikon graziau fotografuoja,ne Canon unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 03 balandžio 2009 - 08:13

Sveikinimai suanuolems ir saunuoliui thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 20:11)
pagal vaikus, manau, daugeli butu galima pazinti,

mane tai nelabai pagal maniske biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 20:12)

a, as irgi prisipazinau - pasak vyro ir sesers, tai tikroji as doh.gif

zinok, man irgi blush2.gif blush2.gif butet tu man tokia ir esi -tu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, plepsės biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 02, 20:59)
Malonu su visom susipažint biggrin.gif o aš pasirodo Armanai meilėj prisipažinau  hihihi.gif  thumbup.gif

Labai malonu rolleyes.gif Aš irgi prisipažįstu tau meilėjeuser posted image Man be galo patiko tavo Fluster Taip pat įsimylėjau Vasaraitę, Lamellą, Peperoni ir Valettą - jus reikia fotkint ir fotkint biggrin.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 04 02, 21:20)
na ka gi, noriu pasveikint nugaletojas  drinks_cheers.gif o siaip labai malonu susipazint. pasirodo ir as buvau( ir esu) isimylejus Armana ir Vasaraite wub.gif

Labai smagu girdėti wub.gif

Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 balandžio 2009 - 08:44
QUOTE(O @ 2009 04 02, 23:34)
Oi Peperonija, nu kokia as pazengusi  schmoll.gif  nei as dirbu nei tobuleju  blush2.gif tiesiog siaip kartais uzplaukia pafotografuoti nesamones.

Na, jau tik nereikia irnesakyk.gif tongue.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 01:05)
Pepreroni, bet tavo drugeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif nu super super!!!  wub.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif Va Tave irgi kazkaip itariau biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
Labas rytas  4u.gif

vakar gavau naują objektyvą (35mm, f/1,8)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif NEREALU!  blush2.gif

tuoj numirsiu is pavydo... doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 08:07)
Labas rytas  4u.gif

Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8  lotuliukas.gif )
user posted image

man irgi jis labai patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif viska fotkinu tik su juo dabar wub.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 03, 08:34)
zinok, man irgi blush2.gif  blush2.gif butet tu man tokia ir esi -tu blush2.gif  biggrin.gif

visada susiraukus lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
jus tam flickr nuosavus albumus susikuret, kad cia foto keliat, taip? reik gal ir man photobucketa isleist i uztarnauta poilsi g.gif

va, vakar fotkyta mano maze su 35mm wub.gif

nieko idomaus, bet parodyt norisi blush2.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti