Sveikinu nugalėtojas
Tai kaip čia gavos, kad nebalsavot už pažengusias, bet viena iš jų laimėjo ?
Dėkui už mano darbams skirtus balus
p.s. gerai, kad aš neturiu paskutiniu metu uoslės, tai net nenumaniau kas yra kas auto darbuose
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:33)
neee, o man kaip tik atvirksciai tos kur su grifka, ireminta plauku atrodai kokiu 20-25 tam tarpe, o anoj, na, bent man 10 metu vyresne
Ech.... idomu ar cia man taip atrodo tik vienai
Sadi man grazu. Duomos biski per daug sviesus veidukas vietom per baltas, nenaturalus.
Nugalėtojoms ir visoms!
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 22:51)
Sadi, kiek cia matau, tai zalio atspalvio per daug
ką daryt su spalvom???? vieną matau kompe, kitą įkėlus. Kur tikras spalvos?
čia ta pati nuotrauka. kairė kompe, dešinė internete
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 02, 21:53)
Tai kaip čia gavos, kad nebalsavot už pažengusias, bet viena iš jų laimėjo ?
Tai gal balsavo, kad taip gavos
Dekui Baccardi uz rimtesni balsiuka mano nuotraukai Kazkaip man daug ka reiskia kaip vertina labiau pazengusios
Dedu viena i azuolu tema Nezinau ar cia ne per ziauriai apkarpyt, nes tiek visokiu pasaliniu krumu matesi, kad reikejo kazka daryt
Medona,
Nėr už ką. Aš neskirstau nei jūsų , nei ano skyrelio, balsuoju taip, kaip man atrodo. O dėl to ar vertesnis tas balas ir kiek- nežinau, galima ginčytis iki nukritimo Būna, kad ir kūdroje pasižiūriu kokio a la labai daug brūkšniukų turinčio asmens foto, nu nekabina ji manęs, tai negi balsuosi tik dėl brūkšniukų ? Klausau savo vidinio balso, kaip ir visos jūs Man, kaip ir jums, nemažiau patinka, kai įvertina kažkaip mano darbus;)
Peperoni klausė ko išmokot iš šių ND, tai aš supratau ir išmokau štai ką - kai kurias iš jūsų man ir pačiai dar teks vytis
Džiugu matyt ir tobulėt kartu su Jumis. Nedideliai žingsneliais, bet vis į priekį, ne atgal
Nėr už ką. Aš neskirstau nei jūsų , nei ano skyrelio, balsuoju taip, kaip man atrodo. O dėl to ar vertesnis tas balas ir kiek- nežinau, galima ginčytis iki nukritimo Būna, kad ir kūdroje pasižiūriu kokio a la labai daug brūkšniukų turinčio asmens foto, nu nekabina ji manęs, tai negi balsuosi tik dėl brūkšniukų ? Klausau savo vidinio balso, kaip ir visos jūs Man, kaip ir jums, nemažiau patinka, kai įvertina kažkaip mano darbus;)
Peperoni klausė ko išmokot iš šių ND, tai aš supratau ir išmokau štai ką - kai kurias iš jūsų man ir pačiai dar teks vytis
Džiugu matyt ir tobulėt kartu su Jumis. Nedideliai žingsneliais, bet vis į priekį, ne atgal
Sadi, man irgi nesąmones rodo. Čia nuotraukos įkeltos gauna kažkokį pilką atspalvį.
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 21:13)
Mano manymu, pazengusios ya C-girl (pirmoji vieta) ir O (15 vieta)
Dar yra Zuzu ir Bacardi - kurias as jau mums prisiskiriu
Oi Peperonija, nu kokia as pazengusi nei as dirbu nei tobuleju tiesiog siaip kartais uzplaukia pafotografuoti nesamones. Dar yra Zuzu ir Bacardi - kurias as jau mums prisiskiriu
Saunuoles jus visos nerasiau 1 balo niekam, nes visi likusieji darbai buvo verti ivertinimo. Tikrai visada malonu uzeiti i jusu albumus ir i tema
QUOTE(Duoma @ 2009 04 02, 23:22)
Sadi, man irgi nesąmones rodo. Čia nuotraukos įkeltos gauna kažkokį pilką atspalvį.
nu paskutinis bandymas sorry jei uzknisau
Kokios smagios naujienos Pas mus diena bjauri, tamsu, pila lietus kaip is kibiro, o va uzsukau cia ir smagiau pasidare
Aciu visiems, labai malonu, nors ir sakiau nebalsuokit
Sampana man gert dar per anksti, ka tik pietus pavalgiau...vaisinu visas kava
Dar nespejau visu perziureti, kur kuri..bet pirmiausia nubegau pasiziureti, kas ta aristokratiska grazuole Ogi lamella
Nustebau, kad Armana tokia jauna mergaite Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus. Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus
Tiesa, stikline, jei atmintis neslubuoja tai tu pabegai is pazengusiu temukes Tikrai galvojau, kad tavo auto bus 1-oje vietoje
Nereikejo uz pazengusius balsuot
Man ta pati problema...butent kaip ta desinioji internete foto, manosios irgi rausvumo igauna Nezinau kas per nesamone, o nervuoja siaubas
Aciu visiems, labai malonu, nors ir sakiau nebalsuokit
Sampana man gert dar per anksti, ka tik pietus pavalgiau...vaisinu visas kava
Dar nespejau visu perziureti, kur kuri..bet pirmiausia nubegau pasiziureti, kas ta aristokratiska grazuole Ogi lamella
Nustebau, kad Armana tokia jauna mergaite Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus. Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus
Tiesa, stikline, jei atmintis neslubuoja tai tu pabegai is pazengusiu temukes Tikrai galvojau, kad tavo auto bus 1-oje vietoje
QUOTE(Valetta @ 2009 04 02, 20:01)
sveikinu nugaletojas ir dalyvius kas sake, kad pradziamoksle nugales, aaa
Nereikejo uz pazengusius balsuot
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 21:59)
ką daryt su spalvom???? vieną matau kompe, kitą įkėlus. Kur tikras spalvos?
Man ta pati problema...butent kaip ta desinioji internete foto, manosios irgi rausvumo igauna Nezinau kas per nesamone, o nervuoja siaubas
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 22:40)
Kokios smagios naujienos Pas mus diena bjauri, tamsu, pila lietus kaip is kibiro, o va uzsukau cia ir smagiau pasidare
Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus . Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus
Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus . Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus
Sveikinimai
As ir tave buvau macius, bet sunkiai is pirmo kart atpazinau, tisliau, abejojau-tu, ne tu?
To ir siekiau, kad buciau kitokia. Pasirodo man pavyko
VISOS RASO KA ISMYLEJO, TAI IR AS PARASYSIU Man Stikline krito i aki Noretusi pamatyt jos portreta is arciau