Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Sveikinu nugalėtojas smile.gif

Tai kaip čia gavos, kad nebalsavot už pažengusias, bet viena iš jų laimėjo ? tongue.gif

Dėkui už mano darbams skirtus balus ax.gif

p.s. gerai, kad aš neturiu paskutiniu metu uoslės, tai net nenumaniau kas yra kas auto darbuose smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:33)
neee, o man kaip tik atvirksciai biggrin.gif tos kur su grifka, ireminta plauku atrodai kokiu 20-25 tam tarpe, o anoj, na, bent man 10 metu vyresne doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif Ech.... idomu ar cia man taip atrodo tik vienai biggrin.gif

Sadi man grazu. Duomos biski per daug sviesus blush2.gif veidukas vietom per baltas, nenaturalus.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Nugalėtojoms ir visoms!
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 22:51)
Sadi, kiek cia matau, tai zalio atspalvio per daug g.gif

ką daryt su spalvom???? vieną matau kompe, kitą įkėlus. Kur tikras spalvos? blink.gif blink.gif blink.gif

čia ta pati nuotrauka. kairė kompe, dešinė internete blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 02, 21:53)
Tai kaip čia gavos, kad nebalsavot už pažengusias, bet viena iš jų laimėjo ?  tongue.gif

Tai gal balsavo, kad taip gavos biggrin.gif

Dekui Baccardi uz rimtesni balsiuka mano nuotraukai 4u.gif biggrin.gif Kazkaip man daug ka reiskia kaip vertina labiau pazengusios blush2.gif

Dedu viena i azuolu tema biggrin.gif Nezinau ar cia ne per ziauriai apkarpyt, nes tiek visokiu pasaliniu krumu matesi, kad reikejo kazka daryt unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Medona,

Nėr už ką. Aš neskirstau nei jūsų , nei ano skyrelio, balsuoju taip, kaip man atrodo. O dėl to ar vertesnis tas balas ir kiek- nežinau, galima ginčytis iki nukritimo smile.gif Būna, kad ir kūdroje pasižiūriu kokio a la labai daug brūkšniukų turinčio asmens foto, nu nekabina ji manęs, tai negi balsuosi tik dėl brūkšniukų ? smile.gif Klausau savo vidinio balso, kaip ir visos jūs wink.gif Man, kaip ir jums, nemažiau patinka, kai įvertina kažkaip mano darbus;)
Peperoni klausė ko išmokot iš šių ND, tai aš supratau ir išmokau štai ką - kai kurias iš jūsų man ir pačiai dar teks vytis wink.gif
Džiugu matyt ir tobulėt kartu su Jumis. Nedideliai žingsneliais, bet vis į priekį, ne atgal wink.gif
Atsakyti
Sadi, man irgi nesąmones rodo. Čia nuotraukos įkeltos gauna kažkokį pilką atspalvį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 21:13)
Mano manymu, pazengusios ya C-girl (pirmoji vieta) ir O (15 vieta) smile.gif

Dar yra Zuzu ir Bacardi - kurias as jau mums prisiskiriu  friends.gif
Oi Peperonija, nu kokia as pazengusi schmoll.gif nei as dirbu nei tobuleju blush2.gif tiesiog siaip kartais uzplaukia pafotografuoti nesamones.

Saunuoles jus visos 4u.gif nerasiau 1 balo niekam, nes visi likusieji darbai buvo verti ivertinimo. Tikrai visada malonu uzeiti i jusu albumus ir i tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 02, 23:22)
Sadi, man irgi nesąmones rodo. Čia nuotraukos įkeltos gauna kažkokį pilką atspalvį.  doh.gif

nu paskutinis bandymas smile.gif sorry jei uzknisau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kokios smagios naujienos bigsmile.gif Pas mus diena bjauri, tamsu, pila lietus kaip is kibiro, o va uzsukau cia ir smagiau pasidare blush2.gif
Aciu visiems, labai malonu, nors ir sakiau nebalsuokit biggrin.gif
Sampana man gert dar per anksti, ka tik pietus pavalgiau...vaisinu visas kava biggrin.gif

Dar nespejau visu perziureti, kur kuri..bet pirmiausia nubegau pasiziureti, kas ta aristokratiska grazuole wub.gif Ogi lamella wub.gif
Nustebau, kad Armana tokia jauna mergaite bigsmile.gif Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus. Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus biggrin.gif
Tiesa, stikline, jei atmintis neslubuoja tai tu pabegai is pazengusiu temukes cool.gif biggrin.gif Tikrai galvojau, kad tavo auto bus 1-oje vietoje 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 02, 20:01)
sveikinu nugaletojas ir dalyvius  4u.gif kas sake, kad pradziamoksle nugales, aaa 

Nereikejo uz pazengusius balsuot lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 21:59)
ką daryt su spalvom???? vieną matau kompe, kitą įkėlus. Kur tikras spalvos? 

čia ta pati nuotrauka. kairė kompe, dešinė internete  blink.gif
user posted image

Man ta pati problema...butent kaip ta desinioji internete foto, manosios irgi rausvumo igauna g.gif Nezinau kas per nesamone, o nervuoja siaubas doh.gif
Atsakyti
Sadi, parodyk pasviesinta originala mirksiukas.gif be visokiu zaidimu su spalvom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 22:40)
Kokios smagios naujienos bigsmile.gif  Pas mus diena bjauri, tamsu, pila lietus kaip is kibiro, o va uzsukau cia ir smagiau pasidare blush2.gif

Medonos niekaip nebuciau pazinus(nors ir esu kazkada foto maciusi) ir abiejose portretuose atrodai kaip skirtingas zmogus . Nors ir man taip ne karta yra sake, kad kiekviena mano foto kaip ktas zmogus biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif

As ir tave buvau macius, bet sunkiai is pirmo kart atpazinau, tisliau, abejojau-tu, ne tu? 4u.gif
To ir siekiau, kad buciau kitokia. Pasirodo man pavyko rolleyes.gif

VISOS RASO KA ISMYLEJO, TAI IR AS PARASYSIU blush2.gif Man Stikline krito i aki biggrin.gif Noretusi pamatyt jos portreta is arciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 02 balandžio 2009 - 22:54