Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

[quote=Rasytce,2009 04 02, 21:02]
[/quote]
oi, pirmadieni tai per daug butu veiksmo, nes mums muzika vakarop, bet i lauka tai as galeciau tada islekt tokiu laiku - pastumdysim kartu kaliaskes wink.gif o jei dar ir Sadi pasijungtu - butu liuks biggrin.gif
[/quote]
galim tada parke antradieni visos trys, ka manot? biggrin.gif

man Medonos kokios skirtingos foto, net metu skirtuma duociau vienai dideni, kitai mazesni blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 22:14)

as tai uuuuzzzz!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
na ka gi, noriu pasveikint nugaletojas drinks_cheers.gif o siaip labai malonu susipazint. pasirodo ir as buvau( ir esu) isimylejus Armana ir Vasaraite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 20:50)
Sakes - maniau, kad Medonos ir Inesos portretuose tas pats asmuo  blink.gif  kokios panasios.... doh.gif  blink.gif

net nulekiau paziuret i ka as ten panasi smile.gif Man paciai tai visai ne ax.gif Bet gal is sono geriau matyt...

As galvojau, kad Peperoni, tai ta kur "realybe be trintuko", o tavo nuotraukose maciau Stikline kazkodel smile.gif

Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 02 balandžio 2009 - 21:24
man Medonos kokios skirtingos foto, net metu skirtuma duociau vienai dideni, kitai mazesni blush2.gif  biggrin.gif

Pritariu. blush2.gif

Veidus tai pasirodem, bet kojyciu autore kuri galetu buti. Gal irgi paspeliokim? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

o gal trečiadienį? ax.gif

Vasaraitę reik imt modeliu..... nu laaaabai "rokovaja zenschina" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:14)
man Medonos kokios skirtingos foto, net metu skirtuma duociau vienai dideni, kitai mazesni blush2.gif  biggrin.gif

Man ir paciai toj juoda/balta senesne atrodau negu esu, bet gal tuo ir patiko, kad kitokia negu realybiai esu biggrin.gif
praita menesi parduotuvej paprase tapatybes irodymo, nepardave alkocholio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 21:21)
o gal trečiadienį?  ax.gif

Vasaraitę reik imt modeliu..... nu laaaabai "rokovaja zenschina"  wub.gif

galim ir treciadieni, man nera skirtumo biggrin.gif

aha drinks_cheers.gif dar Sidabrine, dar kazkas, nepamenu blush2.gif wub.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 02, 21:28)
Man ir paciai toj juoda/balta senesne atrodau negu esu, bet gal tuo ir patiko, kad kitokia negu realybiai esu  biggrin.gif
praita menesi parduotuvej paprase tapatybes irodymo,  nepardave alkocholio  doh.gif

neee, o man kaip tik atvirksciai biggrin.gif tos kur su grifka, ireminta plauku atrodai kokiu 20-25 tam tarpe, o anoj, na, bent man 10 metu vyresne doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 balandžio 2009 - 21:33
Kaip dabar spalvos? ax.gif
user posted image

norssulyginau dabar abi, beveik tokios pačios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 02 balandžio 2009 - 21:40
Sadi, man biški per niūros spalvos.
Toks lelis gražus, pati nuotrauka man labai patinka. wub.gif
Pabandžiau biški pažaist su spalvom.
Mano nuomone šią nuotrauką geriausia būtų padaryt šviesią ir kokių linksmų spalvų. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 02 balandžio 2009 - 21:49
QUOTE(Duoma @ 2009 04 02, 22:47)
Sadi, man biški per niūros spalvos.
Toks lelis gražus, pati nuotrauka man labai patinka.  wub.gif

čia photobuketas grybauja, kompe graži rūžava mergytė g.gif tuoj per flickr dėsiu
Atsakyti
Sadi, kiek cia matau, tai zalio atspalvio per daug g.gif
Atsakyti