Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 10:55)
tobulejam.  mirksiukas.gif  (nors pati irgi noreciau veidroduko, ir vyras vis klausineja kokio noreiau, bet ... tiesiog zinau, kad dar nesu pasiruosusi, o ir laiko dar kelis menesius bus tikrai stoka)tai laukiu ir spaudziu is savo muilinukes viska ka galiu) blush2.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 07, 10:59)
Stikline, Liamuna, kai paziuri jusu nuotraukas tai net pamirstu, kad ne su veidrodiniais fotografuojat  bigsmile.gif

as visiskai pritariu, kad jusu nuotraukos visai nesiskiria...o as tai negalejau apsiriboti savo muilinuke, ir turtbut su ja net fotkint nemokejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. ir fotogragfavimo didiji malonuma tik isigijus veidroduka pajutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 07, 11:39)
Stikline, aš tikiuosi, kad dar atsiras proga viską pakartoti. Ačiū. : )

O kur fotosesija vyko? smile.gif
Atsakyti
maniskis nikkor 35mm f/1,8 ir blykste Metz 480 blush2.gif gal blykste ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 11:31)
tai kad ir maniskiam tie fotikai dzin, jam masinos liga  tongue.gif , bet mato, kad man idomu, tai ir rupinasi. Ai visvien turesiu, tik siek tiek veliau  mirksiukas.gif
Nauja tema

niek daugiau savo objektyvu nerasys? kol dar galiu papildyt  4u.gif

as ir visai noreciau jau tam sarasiuke buti ax.gif

Canon 400 EOS, Canon 50mm F/1,8
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 09:40)
Rico o tai tavo ne PGM? (pagerinta muiline)  g.gif

na, taip.. nesuprantu dar nieko blush2.gif keiciasi- tai nusiima? ar kur parasyti mm?

Atsiprasau uz nusisnekejima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 10:31)
tai kad ir maniskiam tie fotikai dzin, jam masinos liga  tongue.gif , bet mato, kad man idomu, tai ir rupinasi. Ai visvien turesiu, tik siek tiek veliau  mirksiukas.gif

oi, maniskis tai nea mirksiukas.gif jam ir dabar tas fotikas nesuprantama, ko toks didelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk anas buvo maziukas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mano- smc 3,5-5,6 18-55 mm AL II .
Atsakyti
Armana, man pirmoj ir antroj labai jau kliuvo tas kad centre... g.gif (sarpo nepastebejau, matyt man patinka astrumai biggrin.gif:D:D ).. grazus vaikis pas tave wink.gif ir isdykes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 07, 11:45)
as ir visai noreciau jau tam sarasiuke buti  ax.gif

Canon 400 EOS, Canon 50mm F/1,8

itraukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Canon 50 f/1.8 ir Canon 28-90 f/4-5.6 III
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti