Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 21:18)
parodyk, pasakysim  biggrin.gif

Egzo kokia egzotiska, niekaip nebuciau pasakius kad jos nuotraukose tas pats asmuo.

blush2.gif blush2.gif visai kitokios foto, todel ir nepanasios. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 21:44)
nevelu  tongue.gif  pats laikas wb lempu apsvietime pasidaryt  ax.gif

nu gerai jau geraiiiiiiiiiiiiii.... einu skaityt.. bo nieko nesuprantu su tuo wb user posted image
Atsakyti
Sakes - maniau, kad Medonos ir Inesos portretuose tas pats asmuo blink.gif kokios panasios.... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 02, 18:30)
Idomu, ar yra pas mus mergicku is Aukstaitijos?  mirksiukas.gif

As kaip irgi priklausau Utenos rajonui, iki Utenos 70 km, vieni niekai irnesakyk.gif 4u.gif

Duoma, labai grazi tavo mergina foto, negaliu atsiziureti blush2.gif Berniukas jos man netinka jai blush2.gif

Merginos, norejau paklausti del wb.
na niekaip man diena nesigauna ismatuoti wb. Fotkinu baltuteli lapa - nematuoja, susinervinau ir nupiskinau piena puoduke, iskart pamatavo doh.gif Bet rezultatas grybu grybas unsure.gif Ka daryti?? Ka ne taip darau? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:42)
konkreciai dar nesutarem, mastau apie pirmadieni, bet pas mane namuose ji nori susitiktm, apziuret mano "studija" lotuliukas.gif gali antrad ar treciad, ar laikas tau 12-15 val tiktu? tada mano maze miega smile.gif

va va prasideda.... blush2.gif dazniausiai kaunieciu susitikimai kai as dirbu ax.gif
Atsakyti
Malonu su visom susipažint biggrin.gif o aš pasirodo Armanai meilėj prisipažinau hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 02, 21:52)
As kaip irgi priklausau Utenos rajonui, iki Utenos 70 km, vieni niekai irnesakyk.gif  4u.gif

Merginos, norejau paklausti del wb.
na niekaip man diena nesigauna ismatuoti wb. Fotkinu baltuteli lapa - nematuoja, susinervinau ir nupiskinau piena puoduke, iskart pamatavo  doh.gif Bet rezultatas grybu grybas  unsure.gif Ka daryti?? Ka ne taip darau?  cool.gif

o kas konkreciai tau nesigauna nesupratau ax.gif , ar tiesiog nesufokusuoja ir nenufotografuoja, ar nufotografavus nepadaro kazko?, pirmuoju variantu tai visko gali buti, tuomet reikia betkur fokusuoti, o po to vel atgal nukreipti i balta popieriaus lapa ir nufotografuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:31)
va, su Rasytce jau sutariau pasimatyma, ir mes galim susimatyt, kita savaite mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:42)

konkreciai dar nesutarem, mastau apie pirmadieni, bet pas mane namuose ji nori susitiktm, apziuret mano "studija" lotuliukas.gif gali antrad ar treciad, ar laikas tau 12-15 val tiktu? tada mano maze miega smile.gif

oi, pirmadieni tai per daug butu veiksmo, nes mums muzika vakarop, bet i lauka tai as galeciau tada islekt tokiu laiku - pastumdysim kartu kaliaskes wink.gif o jei dar ir Sadi pasijungtu - butu liuks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 02, 22:01)
...pirmuoju variantu tai visko gali buti, tuomet reikia betkur fokusuoti, o po to vel atgal nukreipti i balta popieriaus lapa ir nufotografuos. ax.gif

viska supratau 4u.gif Pabandysiu rytoj mirksiukas.gif aciu...
Atsakyti
Peperoni, tai dar isduok, kurios cia pazengusios tongue.gif
Atsakyti
Ju.Ju, malonu, kad yra cia ir daugiau krastieciu. 4u.gif Jei meetinsimes, turesiu omeny. mirksiukas.gif

O del wb-ka tavo aparato instrukcija raso?
Skirtinguose aparatuose skirtingai nusistato tas custom wb. Parasyk fotoaparato modeli, gal atsiras turinciu toki pat ar panasu ir patars.

Mano muiline, tai gana paprasta. Susirandi prie wb balance toki kaip dvieju trikampiuku simboli. Pasirenki ji. Tada su spaudi fotografavimo mygtuku laikydama pries objektyva balta lapa. Svarbu, kad lapas degtu visa plota. Pasirodo Completed. Ir uztvirtinu su ok.
Kitos, skaiciau, daro kiek kitaip. Nuo modelio priklauso.

Tik nezinau, ar sito klausei... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 balandžio 2009 - 21:11
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 02, 22:08)
Peperoni, tai dar isduok, kurios cia pazengusios  tongue.gif

Mano manymu, pazengusios ya C-girl (pirmoji vieta) ir O (15 vieta) smile.gif

Dar yra Zuzu ir Bacardi - kurias as jau mums prisiskiriu friends.gif
Atsakyti