Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 09:55)
tobulejam.  mirksiukas.gif  (nors pati irgi noreciau veidroduko, ir vyras vis klausineja kokio noreiau, bet ... tiesiog zinau, kad dar nesu pasiruosusi, o ir laiko dar kelis menesius bus tikrai stoka)tai laukiu ir spaudziu is savo muilinukes viska ka galiu) blush2.gif

bet leliuka su veidroduku kaip but gera fotkint blush2.gif biggrin.gif zinok, nauju fotiku nepasibaigs niekas doh.gif kol ant auto fotkinau, man uzteko pilnai mano veidrodzio, dabar jau ir blykste ir objektyvas yr, noriu filtro ir tai tik pradzia - dabar jau suprantu lotuliukas.gif

vsio, viskas man jau aisku su to raw, susiradau, instaliuojuos cool.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif ,

Nebespėju su jumis visai doh.gif

Norėjau pagirti Duomą, man labai patiko tavo mergina su puodeliu wub.gif

Zitali nuotraukytę jau anksčiau blog'e nužiūrėjau ir man ji labai patiko wub.gif , tik aišku labai gaila pirštų.

Na o čia iš vakarykščio pasivaikščiojimo ax.gif

Augalėlis

user posted image

Ir mano sūnelis:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 09:55)
tobulejam.  mirksiukas.gif  (nors pati irgi noreciau veidroduko, ir vyras vis klausineja kokio noreiau, bet ... tiesiog zinau, kad dar nesu pasiruosusi, o ir laiko dar kelis menesius bus tikrai stoka)tai laukiu ir spaudziu is savo muilinukes viska ka galiu) blush2.gif

jei vyras klausineja -tai nepriestarauk tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 20:05)
mano vargana neismananti akis

Na, atskaitysiu morala uz tokius posakius tongue.gif juk toooki "pavelda" turi, tavo akis nuo mazens lavejo, mate kas kaip (mano klasiokes tevas fotografas, tai pamenu kokioj 8-9 klasej ji atnese tevo darytu darbu zurnale ir parode, palygino su kitom nuotraukom tam zurnale, bet as nesupratau kame tas egris ir kitu klaidos doh.gif blush2.gif nemaciau tu subtilybiu, nes niekad nebuvau su tuo susidurius) tavo tas "bendras" supratimas visai kitoks nei pvz., mano, kai as neturiu tos menines gysleles, tos intuicijos... aisku ,ziuriu, bandau ir ugdau ta suvokima, bet nepalyginsi su tuo kaip tavo akis lavejo metu metus (ir tuo labiau, kad, kaip supratau, dirbai toj srity)
karsta.gif
blush2.gif
O pirsto ir as nemaciau blush2.gif ir ankstesne graziau ziurejosi, spalvos naturalios buvo, siltos
QUOTE(Medona @ 2009 04 06, 20:23)
Kaip jums sitas sedevras? Ar traukia aki  g.gif

Bandziau stoties pavadinima iziureti tongue.gif
O galima taip stotyse fotografuoti? jie gi toki paranojikai cia blush2.gif dar ateitu policininkas ir apieskotu pasiteisindamas terorizmo aktu doh.gif

O Duomos ideja thumbup.gif aisku, be slepeciu, bet super atrodo, nuotaika tokia silta rolleyes.gif lauksim kitu kadru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 07, 10:59)
Stikline, Liamuna, kai paziuri jusu nuotraukas tai net pamirstu, kad ne su veidrodiniais fotografuojat  bigsmile.gif

aciuks.gif tiesiog ikiu to kad fotografuoja ne tik fotikas, bet daug priklauso ir nuo zmogaus, tai stengiuosi. blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 07, 11:01)
bet leliuka su veidroduku kaip but gera fotkint blush2.gif  biggrin.gif zinok, nauju fotiku nepasibaigs niekas doh.gif kol ant auto fotkinau, man uzteko pilnai mano veidrodzio, dabar jau ir blykste ir objektyvas yr, noriu filtro ir tai tik pradzia - dabar jau suprantu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif bet tame ir esme, kad vien ties veidroduku ir nesustosiu, kad noresis ir priedu. tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 11:09)

Na o čia iš vakarykščio pasivaikščiojimo  ax.gif

Augalėlis

man persarpinta atrodo, kazkokia isdegusi. blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 11:10)
jei vyras klausineja -tai nepriestarauk tongue.gif  thumbup.gif

as nepriestarauju, bet biudzeta apskaiciuot tai man tenka, kad ir alkanas pakui neliktu hihihi.gif nuotraukom neprisotinsi gi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 11:14)

O galima taip stotyse fotografuoti? jie gi toki paranojikai cia  blush2.gif dar ateitu policininkas ir apieskotu pasiteisindamas terorizmo aktu  doh.gif

tiksliai, prisimenu drauge lydejom i Italija isvaziuojancia, atminciai norejom nusifotografuoti, tai priejo ir vos fotiko nekonfiskavo, tik ispejo, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 10:18)

as nepriestarauju, bet biudzeta apskaiciuot tai man tenka, kad ir alkanas pakui neliktu hihihi.gif  nuotraukom neprisotinsi gi  lotuliukas.gif

aaaa drinks_cheers.gif cia kaip pas mus tada panasiai del apskaiciavimu mirksiukas.gif tik maniskis fotkais nesidomi visai, tai ne nesiulo tongue.gif lotuliukas.gif tik as sau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 11:21)
aaaa drinks_cheers.gif cia kaip pas mus tada panasiai del apskaiciavimu mirksiukas.gif tik maniskis fotkais nesidomi visai, tai ne nesiulo tongue.gif  lotuliukas.gif  tik as sau tongue.gif  biggrin.gif

tai kad ir maniskiam tie fotikai dzin, jam masinos liga tongue.gif , bet mato, kad man idomu, tai ir rupinasi. Ai visvien turesiu, tik siek tiek veliau mirksiukas.gif

Nauja tema

niek daugiau savo objektyvu nerasys? kol dar galiu papildyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 07 balandžio 2009 - 10:31
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 09:31)
niek daugiau savo objektyvu nerasys? kol dar galiu papildyt  4u.gif

Cia turbut muilinem netaikoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 11:37)
Cia turbut muilinem netaikoma?  blush2.gif

tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 11:37)
Cia turbut muilinem netaikoma?  blush2.gif

o tai keiciasi tavo muilinukei objektyvas? g.gif
Atsakyti
Ju.Ju, Kaip miela. wub.gif
O dėl šviesesnės nuotraukos, tai tik tiek, kad megztukas išdegęs yra... Tai teko daryt jau tamsią nuotrauką. unsure.gif
Ačiū už komentarą. 4u.gif
Stikline, aš tikiuosi, kad dar atsiras proga viską pakartoti. Ačiū. : )
Bonda, Ačiū. blush-anim-cl.gif
Vugi, aha, aš irgi žiūrėjau, man gal per daug ryški ta raudona. Bandžiau ją truputį padaryt ne tokią ryškią, tai kažkaip nebėra tada nuotraukoje užkabinimo kažkokio. Ačiū. : )
Valetta, Dėkui. aciuks.gif
Puke, Tai kad man spalvos kompiuteryje irgi kitokios... unsure.gif
Kaktuke, Ačiū. jei bus proga, mėginsim kartoti. 4u.gif
Liamuna, ačiū. ax.gif
Peperoni, diena buvo, gal kokios trys valandos. g.gif Ačiū. aciuks.gif
Jolitana, Gal ir geriau taip būtų... g.gif Bet gal geriau čia būtų kaip vakarinė kava, nes tenais tos saulės praktiškai nėra. Ačiū. : )
Armana, ačiū. 4u.gif
Rico. biggrin.gif Ačiū.

Einu dar nuotraukų tvarkyt. ax.gif
Atsakyti
Rico o tai tavo ne PGM? (pagerinta muiline) g.gif
Atsakyti