Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Labas rytas,
Duoma thumbup.gif man labai patko mergina su kava. Tavo modeli jau beveik isimylejau wub.gif ir zvildznis is virsaus i fotografuojama objekta man patinka. Tas kadras kuris tau, sakei nesigavo, labai idomus, saules spinduliai labai idomiai skverbiasi. Pabandyk pakartoti, galima modeli atsukti i langa arba paimk staline lempa ir psviesk ja ten kur sviesos maza. Ant stalines lempos uzdedu popierine servetele jei per daug ryski ji buna. rolleyes.gif

Medona, man nelabai idomios paskutine stotele ir per stikla, kazko truksta joms. ax.gif

Zitali, sitas tavo sokinejimo ant lovos rezultatas man labai grazus, tik pirsciuko labai gaila, labai atkreipia demesi. Nors garsiu fotografu darbuose neretai matau skaudziai nukapotas galunes, bet kaip suprantu mes dar taisykliu lauzyti negalime, arne? lotuliukas.gif

QUOTE(Karolina...xD @ 2009 04 06, 22:50)

Labas Karolina, tavo pirmas blynas toks pat kaip daugumos is musu buvo pirmose temose. Nezinau, ka tu sioje nuotraukoje matai, gal cia buvo kokia istorija ar tau svarbus momentas, bet jis liko uz kadro. As matau tamsia depresova saku raizgalyne ir debesuota dangu.
O kuo tau patinka sita foto?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 22:13)

fotgrafes biggrin.gif kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia  lotuliukas.gif  doh.gif  ...  g.gif
user posted image
(gal ranka nukirpt kaip nors, ji tokia gremezdiska, ar ka nors su shopu pripaisyt biggrin.gif )

Labai geras kadras, kol kazkas nepastebejoapie pisto nukapojima, tai ir nemaciau as jo, tik man siek tiek nepatinka ranka ant vaiko, kazkaip ...hmm... sunkiai sakyciau atrodo. (na bet cia man tik taip atrodo)
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 22:51)

Idėja buvo tokia.

o man labai patiko ideja, ir nematai jokiu isdegusiu grindu, tik bandyciau kitokiu kampu gal fotografuot, arba "svajingiau" isitaisyt tuoj kedej. Na vnz ideja verta demesio ir "kankinimo" mirksiukas.gif

Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Liamuna vaziuok jau tu gimdyt biggrin.gif tongue.gif vien del mazo modeliuko verta paskubet biggrin.gif

Duoma, mergina su kava man labai patiko wub.gif silta, rami foto... rytas (nors jauciu, kad pavakare?) slown ritmu... ech.... net uzpavydejau... blush2.gif

Atsakyti
Zitlali na grazus darbas. man visos fotkes su kudikiais kazkas nerealaus, retai pastebiu trukumus, nes tie maziai uzvaldo, ir butent tokiose as daug ko nepastebiu, tik ju svarias, gyvenimu nesuteptas akytes 4u.gif

Duoma, tokia rytine kava 4u.gif gal tik noretusi daugiau kazkokiu saules- sviesios efektu, kad jaustusi tas rytas, bent ant veido ar nedgi ant viso merginos kuno, butu idealu, mano manymu g.gif
pasakiau pastebejima, bet nesu tikra ar cia turejai omeny ryta.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 07 balandžio 2009 - 09:14
QUOTE(liamuna @ 2009 04 07, 09:07)
Labai geras kadras, kol kazkas nepastebejoapie pisto nukapojima, tai ir nemaciau as jo, tik man siek tiek nepatinka ranka ant vaiko, kazkaip ...hmm... sunkiai sakyciau atrodo.  (na bet cia man tik taip atrodo)

man patiko ta ranka, tarsi sakytu "cia mano" biggrin.gif tarsi saugoja mama vaika wub.gif tik beziurint pamaniau - turbut vertikalus kadravimas geriau butu buves g.gif tada ir ranka visa tilptu ir leliaus rankyte butu tilpusi smile.gif

o mazu mazu modeliuku pavydu blush2.gif biggrin.gif ka tik gimusiu wub.gif biggrin.gif kaip juos miegancius "kankina" doh.gif wub.gif nerealios foto gaunas wub.gif
Papildyta:
pabandziau dabar pafotkyt RAW jusu isgirtuoju biggrin.gif blush2.gif ir kas toliau? blush2.gif reik kazka susiinstaliuot i PS, kad but galima konvertuot, taip?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 10:12)
Labas rytas smile.gif

Liamuna vaziuok jau tu gimdyt  biggrin.gif  tongue.gif vien del mazo modeliuko verta paskubet  biggrin.gif

oi, zinok, mielu noru, nes norisi sventes namie praleist, bet... kad lelius nenori dar listi lauk tongue.gif ors jau senai laikas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 07, 10:22)
pabandziau dabar pafotkyt RAW jusu isgirtuoju biggrin.gif  blush2.gif ir kas toliau? blush2.gif reik kazka susiinstaliuot i PS, kad but galima konvertuot, taip?

Turbut smile.gif.. as tai susiinstaliavau tai kas prie fotiko kompakcuike buvo prideta, ir kolkas man uztenka tos programeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 07, 10:22)
pabandziau dabar pafotkyt RAW jusu isgirtuoju biggrin.gif  blush2.gif ir kas toliau? blush2.gif reik kazka susiinstaliuot i PS, kad but galima konvertuot, taip?

Žinau kad prie veidrodinių būna kažkokie kompaktai raw nuskaitymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 07, 09:31)
Turbut smile.gif.. as tai susiinstaliavau tai kas prie fotiko kompakcuike buvo prideta, ir kolkas man uztenka tos programeles smile.gif

dekui smile.gif

dabar paziurejau - pas mane PS cs2, koks tas RAW konverteris tiktu mano ps'ui g.gif ieskau doh.gif ta, kuri siulo adobe.com, man netinka, ten 4 ps...
Atsakyti
Atsiminiau pirmąją mūsų temą biggrin.gif kai daugelis susirinko su muilinukais skaitmeninukais...veidrodininkų mažuma...o dabar jau atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 10:44)
Atsiminiau pirmąją mūsų temą biggrin.gif kai daugelis susirinko su muilinukais skaitmeninukais...veidrodininkų mažuma...o dabar jau atvirkščiai  lotuliukas.gif

tobulejam. mirksiukas.gif (nors pati irgi noreciau veidroduko, ir vyras vis klausineja kokio noreiau, bet ... tiesiog zinau, kad dar nesu pasiruosusi, o ir laiko dar kelis menesius bus tikrai stoka)tai laukiu ir spaudziu is savo muilinukes viska ka galiu) blush2.gif
Atsakyti
Stikline, Liamuna, kai paziuri jusu nuotraukas tai net pamirstu, kad ne su veidrodiniais fotografuojat bigsmile.gif
Atsakyti