Duoma man labai patko mergina su kava. Tavo modeli jau beveik isimylejau ir zvildznis is virsaus i fotografuojama objekta man patinka. Tas kadras kuris tau, sakei nesigavo, labai idomus, saules spinduliai labai idomiai skverbiasi. Pabandyk pakartoti, galima modeli atsukti i langa arba paimk staline lempa ir psviesk ja ten kur sviesos maza. Ant stalines lempos uzdedu popierine servetele jei per daug ryski ji buna.
Medona, man nelabai idomios paskutine stotele ir per stikla, kazko truksta joms.
Zitali, sitas tavo sokinejimo ant lovos rezultatas man labai grazus, tik pirsciuko labai gaila, labai atkreipia demesi. Nors garsiu fotografu darbuose neretai matau skaudziai nukapotas galunes, bet kaip suprantu mes dar taisykliu lauzyti negalime, arne?
QUOTE(Karolina...xD @ 2009 04 06, 22:50)
Labas Karolina, tavo pirmas blynas toks pat kaip daugumos is musu buvo pirmose temose. Nezinau, ka tu sioje nuotraukoje matai, gal cia buvo kokia istorija ar tau svarbus momentas, bet jis liko uz kadro. As matau tamsia depresova saku raizgalyne ir debesuota dangu.
O kuo tau patinka sita foto?