Labas rytas
Visa laika laukiu Duomos darbu Si karta labai suzavejo dviratininkai. Spalvos Saulelydzio tema man siek tiek jau pabodusi, ir atrodo iprasta, todel mano manynu reikalauja kitokio pateikimo
Na ir aisku vykusi kompozicija, kur mergina ( ) su puoduku... tik noretusi (man) sviesesnio veido, ryskesniu lupu, ir fono gal but irgi sviesesnio...... nes mergina atrodo sveziai...zvali.... ir labiau tai primena rytine/dienine kava nei kad vakarine
Na cia mano tokia sios foto interpretacija.....
Zitlali apart , to kad nuostabiai grazus vaikas, akys, ir mamyte tokia labai "mamiska" nuotrauka, keliautu pas mane tiesiai ant sienos Ir neieskau as tokiose laiminguose nuotraukuose kirminu. Ir kaip as sakau, normalus zmones nezinantys kas yra pvz. isdeginimai, ar triuksmai, kuriu laimei ( )dauguma zavetusi sia nuotrauka
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 22:13)
fotgrafes kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia ...
Graži šita foto....melsvumas toks gavosi savaime ar su ps? man tik labai gaila monekenės pirštukų o dar įdomu būtų ir su vaikelio rankute pamatyt, nors pati abejoju ar būtų geriau ar ne...
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 22:51)
Idėja buvo tokia. Bet nieko nesigavo, nes ties pilvu ir klubais per tamsu. O grindys išdegusios.
Faina idėja patinka man tokios tik dar padirbėt šiek tiek ir
Duoma, ta kur su kaciukais man nerealios spalvos o portretukai man patiko -neturiu prie ko labai prikibt -rysku grazu ir tam antram patinka man fonas tiek pirmoj, tike pataisytoj
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 08:58)
Aha, sakau, kad kitokią ją esu mačius o ten ryža visai graži buvai
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 09:13)
Aha, sakau, kad kitokią ją esu mačius o ten ryža visai graži buvai
ania? ryza geriau? einu ziuret...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 09:17)
ania? ryza geriau? einu ziuret...
Nepamenu jau ar geriau bet labai efektingai atrodė patiko man o naujoj spalvos irgi gražios
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 07, 09:23)
Zitlali,
Nuotrauka gal ir faina, bet rankų ir pirštų nekapok taip skaudžiai daugiau (Čia aukštasis pilotažas nes pas mane pačią pilna tokių nukapotų) Arba jei jau kirst galūnes, tai kažkaip reikia mokėt tai daryt, kad gražiai žiūrėtusį ir nekristų į akis vos tik išvydus foto.
Nuotrauka gal ir faina, bet rankų ir pirštų nekapok taip skaudžiai daugiau (Čia aukštasis pilotažas nes pas mane pačią pilna tokių nukapotų) Arba jei jau kirst galūnes, tai kažkaip reikia mokėt tai daryt, kad gražiai žiūrėtusį ir nekristų į akis vos tik išvydus foto.
nespecialiai... butumet mate kaip as ten fotkinaus vaikas zirzia, taimeri nusistatau ir sokineju ant lovos, 'pozuoju' tskant tai ten kol kazkas doro isejo ... tai jau pirstai baikes man
Labas rytas
o aciu uz pamokele, reikes kada pabandyti
Duoma Man ta su dviratininkaistai tai pirmas ispudis, kad isties per daug kontrasto, betgeriau isiziurejus, patiko, tik gal ta raudona per daug rekianti buvo , o saulelidis labai patiko, jokie triuksmai nekliuvo
Is visu paskutiniu detu foto tai labiausiai man patiko ta su puoduku, isties uzstrigo (na reiktu ja dar tuputi gal patobulint), man is jos jausmas pasimegavimo sklinda
Zitlali nu ir vel nereali tavo foto (aisku pirsciuka tai galejai palikti )
Medona, idomi nuotrauka, kazka turi.. dar nesugalvojau ir nepajutau, bet kabina , ir spalvos patiko.
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 16:02)
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa
o aciu uz pamokele, reikes kada pabandyti
Duoma Man ta su dviratininkaistai tai pirmas ispudis, kad isties per daug kontrasto, betgeriau isiziurejus, patiko, tik gal ta raudona per daug rekianti buvo , o saulelidis labai patiko, jokie triuksmai nekliuvo
Is visu paskutiniu detu foto tai labiausiai man patiko ta su puoduku, isties uzstrigo (na reiktu ja dar tuputi gal patobulint), man is jos jausmas pasimegavimo sklinda
Zitlali nu ir vel nereali tavo foto (aisku pirsciuka tai galejai palikti )
Medona, idomi nuotrauka, kazka turi.. dar nesugalvojau ir nepajutau, bet kabina , ir spalvos patiko.
sveiki
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 22:41)
saunuole tu jau nezinau kelinta karta kartoju labai gerai "pagauta" mergina, foto su jausmu
Zitlali, pakerejo savom akim, tai net pirstuko nukirsto nepastebejau
Medonos stotyje man irgi kazko truksta, gal kokio "dalyvio" pvz. kad ir paukstuko
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:36)
ale noreciau ismokt.. didint akis dar, lupas pust... visa komplekta tskant
kad tau to nereik
grazi mama esi ir vaikiukas koooks
Duomos foto su puoduku man merginos veidas geltonas kazkoks