Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Labas rytas 4u.gif
Visa laika laukiu Duomos darbu wub.gif Si karta labai suzavejo dviratininkai. Spalvos wub.gif Saulelydzio tema man siek tiek jau pabodusi, ir atrodo iprasta, todel mano manynu reikalauja kitokio pateikimo rolleyes.gif
Na ir aisku vykusi kompozicija, kur mergina ( wub.gif ) su puoduku... tik noretusi (man) sviesesnio veido, ryskesniu lupu, ir fono gal but irgi sviesesnio...... nes mergina atrodo sveziai...zvali.... ir labiau tai primena rytine/dienine kava nei kad vakarine ax.gif
Na cia mano tokia sios foto interpretacija.....

Zitlali 4u.gif apart , to kad nuostabiai grazus vaikas, akys, ir mamyte wub.gif tokia labai "mamiska" nuotrauka, keliautu pas mane tiesiai ant sienos ax.gif Ir neieskau as tokiose laiminguose nuotraukuose kirminu. Ir kaip as sakau, normalus hihihi.gif zmones nezinantys kas yra pvz. isdeginimai, ar triuksmai, kuriu laimei (wink.gif )dauguma zavetusi sia nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 balandžio 2009 - 07:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 22:13)
fotgrafes biggrin.gif kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia  lotuliukas.gif  doh.gif  ...  g.gif

Graži šita foto....melsvumas toks gavosi savaime ar su ps? smile.gif man tik labai gaila monekenės pirštukų smile.gif o dar įdomu būtų ir su vaikelio rankute pamatyt, nors pati abejoju ar būtų geriau ar ne...

QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 22:51)

Idėja buvo tokia. Bet nieko nesigavo, nes ties pilvu ir klubais per tamsu. O grindys išdegusios.

Faina idėja thumbup.gif patinka man tokios smile.gif tik dar padirbėt šiek tiek ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 08:48)
Graži šita foto...

su PS, tikra ji visa i gelsvuma, o ir as ryza smile.gif

Labas rytas suraitytasss!!! user posted imagekam kafoooos? user posted image
reik i coffee inn varyt kai vaiksciosiu, ten skaniausia kava biggrin.gif aj.. einu wb reguliuotis... ir pieno stiklines fotkint doh.gif
Atsakyti
Duoma, ta kur su kaciukais man nerealios spalvos wub.gif wub.gif o portretukai man patiko -neturiu prie ko labai prikibt -rysku grazu biggrin.gif ir tam antram patinka man fonas tiek pirmoj, tike pataisytoj mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 08:58)
su PS, tikra ji visa i gelsvuma, o ir as ryza smile.gif

Aha, sakau, kad kitokią ją esu mačius biggrin.gif o ten ryža visai graži buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 09:13)
Aha, sakau, kad kitokią ją esu mačius biggrin.gif o ten ryža visai graži buvai  biggrin.gif

ania? ryza geriau? einu ziuret...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 09:17)
ania? ryza geriau? einu ziuret...

Nepamenu jau ar geriau biggrin.gif bet labai efektingai atrodė biggrin.gif patiko man biggrin.gif o naujoj spalvos irgi gražios wink.gif
Atsakyti
Zitlali,

Nuotrauka gal ir faina, bet rankų ir pirštų nekapok taip skaudžiai daugiau smile.gif (Čia aukštasis pilotažas biggrin.gif nes pas mane pačią pilna tokių nukapotų) Arba jei jau kirst galūnes, tai kažkaip reikia mokėt tai daryt, kad gražiai žiūrėtusį ir nekristų į akis vos tik išvydus foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 07, 09:23)
Zitlali,

Nuotrauka gal ir faina, bet rankų ir pirštų nekapok taip skaudžiai daugiau smile.gif (Čia aukštasis pilotažas biggrin.gif nes pas mane pačią pilna tokių nukapotų) Arba jei jau kirst galūnes, tai kažkaip reikia mokėt tai daryt, kad gražiai žiūrėtusį ir nekristų į akis vos tik išvydus foto. 4u.gif

nespecialiai... butumet mate kaip as ten fotkinaus lotuliukas.gif vaikas zirzia, taimeri nusistatau ir sokineju ant lovos, 'pozuoju' tskant biggrin.gif tai ten kol kazkas doro isejo lotuliukas.gif ... tai jau pirstai baikes man lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 16:02)
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa thumbup.gif

o aciu uz pamokele, reikes kada pabandyti smile.gif

Duoma Man ta su dviratininkaistai tai pirmas ispudis, kad isties per daug kontrasto, betgeriau isiziurejus, patiko, tik gal ta raudona per daug rekianti buvo smile.gif, o saulelidis labai patiko, jokie triuksmai nekliuvo smile.gif
Is visu paskutiniu detu foto tai labiausiai man patiko ta su puoduku, isties uzstrigo (na reiktu ja dar tuputi gal patobulint), man is jos jausmas pasimegavimo sklinda smile.gif

Zitlali nu ir vel nereali tavo foto (aisku pirsciuka tai galejai palikti biggrin.gif:D) thumbup.gif

Medona, idomi nuotrauka, kazka turi.. dar nesugalvojau ir nepajutau, bet kabina smile.gif, ir spalvos patiko.
Atsakyti

sveiki 4u.gif
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 22:41)

saunuole tu 4u.gif blush2.gif jau nezinau kelinta karta kartoju thumbup.gif labai gerai "pagauta" mergina, foto su jausmu rolleyes.gif

Zitlali, pakerejo savom akim, tai net pirstuko nukirsto nepastebejau blush2.gif thumbup.gif

Medonos stotyje man irgi kazko truksta, gal kokio "dalyvio" pvz. kad ir paukstuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:36)
ale noreciau ismokt.. didint akis dar, lupas pust... visa komplekta tskant  lotuliukas.gif

kad tau to nereik lotuliukas.gif

grazi mama esi ir vaikiukas koooks wub.gif wub.gif

Duomos foto su puoduku man merginos veidas geltonas kazkoks g.gif blush2.gif
Atsakyti