Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Nera uz ka ax.gif pasikeiciau objektyva... tai ten sota ni to su wb, bo geltonai fotkina biggrin.gif reiks ryt kaip teve musu pirmu reikalu susitvarkyti.. ale nesuprantu as su tuo wb nieko smile.gif nu ziesim...

fotgrafes biggrin.gif kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia lotuliukas.gif doh.gif ... g.gif
user posted image
(gal ranka nukirpt kaip nors, ji tokia gremezdiska, ar ka nors su shopu pripaisyt biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 21:23
Sveikos 4u.gif
Duoma, pastebejau, kad tavo stiliukas portretus fotografuot is aukstai. kaip ziuriu, tai toks vaizdas, kad as kazkur uzsilipu ziuriu. nzn ar tai blogai ar gerai biggrin.gif Patinka man tavo sis modeliukas. Grazi panike (kaip Saulens pasakytu)

Kaip jums sitas sedevras? Ar traukia aki g.gif

Last station
user posted image

Einu dar paskaitinet...
Atsakyti
Medona man tavo foto idomi, bet truksta kazko, cinkelio, zaismingumo... idejos ax.gif spalvu? nzn... kazkooo... man sian vis kazko truksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif xixi... patylesiu geriau... einu googlint nuotrauku idomiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:13)
fotgrafes biggrin.gif kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia  lotuliukas.gif  doh.gif  ...  g.gif
user posted image
(gal ranka nukirpt kaip nors, ji tokia gremezdiska, ar ka nors su shopu pripaisyt biggrin.gif )

Man labai patinka wub.gif TOKIEMS GROZIAMS TIK FOTKINTIS IR FOTKINTIS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 06, 22:25)
Man labai patinka  wub.gif TOKIEMS GROZIAMS TIK FOTKINTIS IR FOTKINTIS  wub.gif

nieks nefotkina blink.gif lotuliukas.gif dekui 4u.gif bet kaip del ryskumoooo, netruksta? kaip ranka? nekirptumet? ir kaip su shopu daugiau plauku pripaisyt? biggrin.gif man nepatinka uz galvos pilkas fonas... kudlu nupaisyciau daugiau... bigsmile.gif lotuliukas.gif

Cia jeigu kam idomu, psl vertas vakaro prie pc tongue.gif geriausios pasaulio reklamos, photo ir video (tiesa, photo daugiau...) http://adsoftheworld.com/ cia man uzrooode, nerealiu yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 21:30
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:27)
nieks nefotkina  blink.gif  lotuliukas.gif dekui  4u.gif bet kaip del ryskumoooo, netruksta? kaip ranka? nekirptumet? ir kaip su shopu daugiau plauku pripaisyt? biggrin.gif man nepatinka uz galvos pilkas fonas... kudlu nupaisyciau daugiau...  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Cia jeigu kam idomu, psl vertas vakaro prie pc tongue.gif geriausios pasaulio reklamos, photo ir video (tiesa, photo daugiau...) http://adsoftheworld.com/ cia man uzrooode, nerealiu yra  thumbup.gif

dar sugrizau paziuret, tai man tavo vieno pirsciuko truksta g.gif idek didesne ir jei nesunku su tais pripaisytais plaukais dar rodyk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 06, 22:34)
dar sugrizau paziuret, tai man tavo vieno pirsciuko truksta  g.gif   idek didesne ir jei nesunku su tais pripaisytais plaukais dar rodyk  biggrin.gif  4u.gif

nu va... nukirtau pirsta.. neturiu su pirstu tongue.gif fotkinaus pati, tai cia geriausia ka pavyko pagauti tuo kartu... o plauku nemoku paisyt lotuliukas.gif ale noreciau ismokt.. didint akis dar, lupas pust... visa komplekta tskant lotuliukas.gif ji kiek padideja ant jos paspaudus, nenoriu cia per visa ekrana saves kelt.. nepadoru tongue.gif

viskas.. luztu... saldziu ir iki smile.gif
O cia kad liudna nebutu, vaisinkites lotuliukas.gif IKI

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 21:42
Sadi, dėkui. blush2.gif
Nikkė, oj. 4u.gif Ačiū tau labai. Ta su kačiukais tai blurinau foną. ax.gif
Zitlali, dėkui. Su tom spalvom, tai nesąmonė. doh.gif Man kompiuterį ryškesnės spalvos yra. doh.gif
Žmogiukas, čia tokia įdėja buvo. blush2.gif Įdėsiu nuotrauką, kaip tūrėjo gautis. BEt nesigavo. biggrin.gif Ačiū.
Medona, kadangi pati esu žema, tai kažkaip labai mėgstu, užsilipt kažkur. biggrin.gif
Ir tada modelis galvą pakelia, veidas apsišviečia. ax.gif Ačiū. ; >

Idėja buvo tokia. Bet nieko nesigavo, nes ties pilvu ir klubais per tamsu. O grindys išdegusios.
user posted image
Atsakyti
Dar viena imetu apie kuno formas lotuliukas.gif

Pokalbis per stikla
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 20:44)

Gal tik vientiso(tamsaus) fono noretusi, bet visa kita puikiai thumbup.gif Sis modeliukas man patinka ir svarbu tau tinka ir suprantat viena kita, tas labai svarbu besimokant 4u.gif
Toli eisi mergyt, tik neapleisk savo aistros fotografijai 4u.gif Kad man tokiu foto kai tavo metu buvau biggrin.gif
Atsakyti
c-girl, pataisiau. 4u.gif blush2.gif
Tik gal dar bišiuką reikėjo patamsint. g.gif
Ir čia spalvos ne tokios, kaip kompiuteryje.
user posted image

Ačiū. blush2.gif Man labai malonūs tokie žodžiai.
Atsakyti
Sveikos, supermamos! Jusu visu fotografijo tikrai labai meniskos ir man iki ju dar lb toli rolleyes.gif Bet visgi imesiu nuotraukyte, savo pirma blyna... ax.gif
user posted image
Atsakyti