Nera uz ka pasikeiciau objektyva... tai ten sota ni to su wb, bo geltonai fotkina reiks ryt kaip teve musu pirmu reikalu susitvarkyti.. ale nesuprantu as su tuo wb nieko nu ziesim...
fotgrafes kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia ...
(gal ranka nukirpt kaip nors, ji tokia gremezdiska, ar ka nors su shopu pripaisyt )
Sveikos
Duoma, pastebejau, kad tavo stiliukas portretus fotografuot is aukstai. kaip ziuriu, tai toks vaizdas, kad as kazkur uzsilipu ziuriu. nzn ar tai blogai ar gerai Patinka man tavo sis modeliukas. Grazi panike (kaip Saulens pasakytu)
Kaip jums sitas sedevras? Ar traukia aki
Last station
Einu dar paskaitinet...
Duoma, pastebejau, kad tavo stiliukas portretus fotografuot is aukstai. kaip ziuriu, tai toks vaizdas, kad as kazkur uzsilipu ziuriu. nzn ar tai blogai ar gerai Patinka man tavo sis modeliukas. Grazi panike (kaip Saulens pasakytu)
Kaip jums sitas sedevras? Ar traukia aki
Last station
Einu dar paskaitinet...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:13)
fotgrafes kreipiuosi i jus... klausykit, o kaip jum sita nuotrauka? as kazkaip negaliu jos vertint, nesuprantu... kritikai... nzn ar det i kudra ar ji nieko verta ir tik kadangi mano vaikas ten ji man pati graziausia ...
(gal ranka nukirpt kaip nors, ji tokia gremezdiska, ar ka nors su shopu pripaisyt )
Man labai patinka TOKIEMS GROZIAMS TIK FOTKINTIS IR FOTKINTIS
QUOTE(Medona @ 2009 04 06, 22:25)
Man labai patinka TOKIEMS GROZIAMS TIK FOTKINTIS IR FOTKINTIS
nieks nefotkina dekui bet kaip del ryskumoooo, netruksta? kaip ranka? nekirptumet? ir kaip su shopu daugiau plauku pripaisyt? man nepatinka uz galvos pilkas fonas... kudlu nupaisyciau daugiau...
Cia jeigu kam idomu, psl vertas vakaro prie pc geriausios pasaulio reklamos, photo ir video (tiesa, photo daugiau...) http://adsoftheworld.com/ cia man uzrooode, nerealiu yra
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:27)
nieks nefotkina dekui bet kaip del ryskumoooo, netruksta? kaip ranka? nekirptumet? ir kaip su shopu daugiau plauku pripaisyt? man nepatinka uz galvos pilkas fonas... kudlu nupaisyciau daugiau...
Cia jeigu kam idomu, psl vertas vakaro prie pc geriausios pasaulio reklamos, photo ir video (tiesa, photo daugiau...) http://adsoftheworld.com/ cia man uzrooode, nerealiu yra
dar sugrizau paziuret, tai man tavo vieno pirsciuko truksta idek didesne ir jei nesunku su tais pripaisytais plaukais dar rodyk
QUOTE(Medona @ 2009 04 06, 22:34)
dar sugrizau paziuret, tai man tavo vieno pirsciuko truksta idek didesne ir jei nesunku su tais pripaisytais plaukais dar rodyk
nu va... nukirtau pirsta.. neturiu su pirstu fotkinaus pati, tai cia geriausia ka pavyko pagauti tuo kartu... o plauku nemoku paisyt ale noreciau ismokt.. didint akis dar, lupas pust... visa komplekta tskant ji kiek padideja ant jos paspaudus, nenoriu cia per visa ekrana saves kelt.. nepadoru
viskas.. luztu... saldziu ir iki
O cia kad liudna nebutu, vaisinkites IKI
Sadi, dėkui.
Nikkė, oj. Ačiū tau labai. Ta su kačiukais tai blurinau foną.
Zitlali, dėkui. Su tom spalvom, tai nesąmonė. Man kompiuterį ryškesnės spalvos yra.
Žmogiukas, čia tokia įdėja buvo. Įdėsiu nuotrauką, kaip tūrėjo gautis. BEt nesigavo. Ačiū.
Medona, kadangi pati esu žema, tai kažkaip labai mėgstu, užsilipt kažkur.
Ir tada modelis galvą pakelia, veidas apsišviečia. Ačiū. ; >
Idėja buvo tokia. Bet nieko nesigavo, nes ties pilvu ir klubais per tamsu. O grindys išdegusios.
Nikkė, oj. Ačiū tau labai. Ta su kačiukais tai blurinau foną.
Zitlali, dėkui. Su tom spalvom, tai nesąmonė. Man kompiuterį ryškesnės spalvos yra.
Žmogiukas, čia tokia įdėja buvo. Įdėsiu nuotrauką, kaip tūrėjo gautis. BEt nesigavo. Ačiū.
Medona, kadangi pati esu žema, tai kažkaip labai mėgstu, užsilipt kažkur.
Ir tada modelis galvą pakelia, veidas apsišviečia. Ačiū. ; >
Idėja buvo tokia. Bet nieko nesigavo, nes ties pilvu ir klubais per tamsu. O grindys išdegusios.
Dar viena imetu apie kuno formas
Pokalbis per stikla
Pokalbis per stikla
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 20:44)
Gal tik vientiso(tamsaus) fono noretusi, bet visa kita puikiai Sis modeliukas man patinka ir svarbu tau tinka ir suprantat viena kita, tas labai svarbu besimokant
Toli eisi mergyt, tik neapleisk savo aistros fotografijai Kad man tokiu foto kai tavo metu buvau