Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 19:38)

jura... gera jau silteja orai thumbup.gif

pirma su dviratininkais ,galeciau ziureti ir ziureti, nes labai megstu sita pramoga, ryski viskas tvarkoje

saulelydis, triuksmai taip triuksmauja, bet vaizdelis kaip tapytas, gal tik debeseliu nesinoretu, bet cia turbut paveiksle,o ne nuotaukoje 4u.gif

kaciukai ryskus, pukuoti...
Atsakyti
aš fotkinau fotkinau medžius, bet net į kompą neįkėliau pažiet, nes staigiai prireikė pafotkint baidarininkus, o viena kortelė meta ERROR blink.gif o kita tik mažos talpos. et ni sudba biggrin.gif

o šiandien palikau vilbroj fotiką kad matricą išvalytų ir 50 pabandžiau, jaučiu pirksiu ax.gif

dėl mirksinčio F tai man taip buvo, nesufokusuoja, bet ir nefotografuoja g.gif
Atsakyti
Man ir mirksi, tai uztenka is naujo kelis kart atsukt ir vel prisukt objektyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 21:22)
Man ir mirksi, tai uztenka is naujo kelis kart atsukt ir vel prisukt objektyva smile.gif

turi uomeny pazoomint? ar visiškai nuimt objektyvą?
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 06, 21:35)
turi uomeny pazoomint? ar visiškai nuimt objektyvą?

nuimt, as atsuku ji nuo korpuso ir vel prisuku, taip pora kart, kartais vieno uztenka ir susireguliuoja. Nzn kodel taip vyksta, matyt nusimusa kazkoki parametrai..
Atsakyti
boruzka, aš irgi nesusitvarkiau, bet kai gavau photošop CS4 tai viskas gera. : )
Jolitana, Ačiū. blush2.gif

O čia dar keletas... ax.gif
user posted image

Man labai gaila, kad bloga kokybė gavosi šitos...
Nes man ji labai patinka. wub.gif
Buvo jinai taip ant greičio daryta...
Tik pabandymui vieną idėją.
Nieko nežadėjau iš jos padaaryt.
Bet gavosi taip, kad ji iš visos tos serijos geriausia.

user posted image
Atsakyti
Duoma keisk modeli , otai toks jausmas jau, kad as ja pazystu, nebeina foto kritiskai ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali, lotuliukas.gif .
Negaliu, ji man pats geriausias modelis. Bent jau kol mokausi. Nes ji labai puikia supranta mane. wub.gif
O kitų prašyt dar kol kas nelabai norisi... blush2.gif
Atsakyti
Zitlali - ačiū labai už informaciją thumbup.gif

Duoma - šaunuolė ir tiek thumbup.gif saulėlydžio foto unreal wub.gif
Atsakyti
Duoma, tu kaip kartele nuo pat pradziu aukstai uzsikelei, tai ir nenuleidi iki siol, taip ir toliau varyk! thumbup.gif
Klausei del foto su kirais, tai man taip, ji nuobodoka... blush2.gif Labai patiko foto su kaciukais antras planas - grazios spalvos ir graziai pabliure. wub.gif Na o portretai tai turbut man jau ir nebereikia kartotis, tu tikrai talentinga portretiste. Pirmoj tai akys ohoho, kaip nupiestos. thumbup.gif Jei kibti, tai antroj man noretusi, kad abi antro plano puses butu vienodos - arba sviesios, arba tamsios (geriau tamsios).
Gera modeliuka turi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 06 balandžio 2009 - 21:03
Man Duomos antroje foto skirtingas fonas tik + smile.gif lyg ir viskas butu OK, bet man kazko truksta, gal ryskesniu spalvu? toks db jis man vientisai pilksvokas, kontrasta jei didintum tai nutamsetu.. na, man tik vos spalvu ryskesniu reiktu ir butu liuuuux smile.gif bo db kazkaip neuzsikabina mano vargana neismananti akis biggrin.gif (fotelio ir lupu ryskesniu, jei nebutu ant fotelio seseliu ir butu jis ryskus, visai kitaip atrodytu... speju tongue.gif nzn.. )
O pirmas net nzn.. nekabina ax.gif sakau, gal, kad modelis kartojasi, nebelabai idomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 21:12
Duoma, o man į merginą norėtųsi žiūrėti iš truputį žemiau. dabar kažkaip pati pasilenkiu nužiūrinėdama biggrin.gif bet šiaip liuks, labai gerai tau gaunasi 4u.gif

Zitlali, dėkui, jei ką žinosiu 4u.gif
Atsakyti