Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Sveikos merginos 4u.gif , as (o kiek zinau ir ne venintele) kaip visuomet su jumis nespeju doh.gif .. buvau ir prisizymejus ka kuriai pasakysiu, bet kad tokiais tempais neimanoma doh.gif .. kol as susiruosiu ir randu laiko, tai jus jau 10 lapu i prieki nukeliave bunat ir pamirse turbut doh.gif lotuliukas.gif

As savatgali susirgau ir pragulejau lovoj blush2.gif .. o abar kibau i darbus, tai net nera kada ir nuotraukas normaliau pakomentuoti blush2.gif , bet pazadu vakare prisesti smile.gif ir perziureti jusu darbus..

P.S. tiesa bandziau dar penktadieni ritmo temai ka sumedzioti.. bet kolkas ... uh.. nesekasi, su idejom prastai..

P.P.S malonu kad kudroj demaskavot ax.gif tongue.gif
Atsakyti
user posted image

O Aš savaitgalį praleidau Palangoj. wub.gif
Penktadienį, šeštadienį orai labai geri buvo.
Tik vakar buvo didelis rūkas visą dieną, šalta, apsiniaukę.

Kaip šita nuotrauka?
Nenuobodi?

Bus dar nuotraukų. Tik einu tvarkyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 06, 15:45)
P.P.S malonu kad kudroj demaskavot  ax.gif  tongue.gif

kas kur kame biggrin.gif

aj jau žinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 06 balandžio 2009 - 15:10
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 15:56)
Kaip šita nuotrauka?
Nenuobodi?

kaip noreciau dabar prie juros rolleyes.gif
Atsakyti
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 15:37)
1. noriu plačiau - kur tos kapos galima gaut?
2. o tą meninį laminavimą daro visos spaustuvės? daro ir paprastiems žmogeliams?  yra kaži koks minimalus dydis ar kiekis? ir kaip tiksliai tai vadinasi?
3. visai norėčiau ant vienos sienos tokių lengvų nuotraukų pakabint  thumbup.gif

1. Kapa tikriausiai visos reminimo dirbtuves turi Vilniuje, bent didziosios, senamiestyje, o jei nori 100 proc tai Vokieciu g.1 smile.gif
2. Ta kuria minejau tai taip smile.gif kiekis nesvarbus, kuo daugiau darysi, tuo greiciau padarys, nelauks kol susirinks uzsakymas didesnis smile.gif dar daro Livita. O laminuoja tai zinoma paprastiems zmogeliams smile.gif tai ir vadinamas meninis laminavimas, dar ant drobes galima laminuoti, na visokiu niuansu yra, bet reikia nueiti, mergaites pagal nuotrauka papasakos galimus variantus smile.gif
3. joa, tiktai kad reikes greiciau klijuoti ant sienos, jei nedesi remom nes jei darysi pakabinima atsoks nuo sienos negraziai, netvarkingai atrodys, ir krastai negrazus (5mm kartono krastas) as deciau dar remeli, visvien 'orinis' bus, dulkes su skudureliu slapiu galima valyt, ir siaip suuuper, as myliu sita buda smile.gif tik aisku, jei blizgi foto tai kokybe nukencia, nes tas blizgumas dingsta, bet kas pamile matini stikla tai kaip alternatyva rekomenduodavau (aisku jeigu nera autorinis kazkoks vertingas darbas su parasais ar pan, tada tik po stiklu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 15:06
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 15:02)
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa thumbup.gif

aciu 4u.gif reiks ismegint artimiausiu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Duoma, patinka man paukščiukai ir jų šešėliai smile.gif Aš dabar ir panorau atsidurti ten prie jūros... wub.gif

Dar vieną klausimą užduosiu, o kaip pvz su tais koliažais ir triptikais spauzdinti su tais baltais kraštais reikia ir tiesiog rėminti? blush2.gif

Bonda, visai geras vaiko portretas mirksiukas.gif Galėtum dažniau indėti nuotraukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 06 balandžio 2009 - 15:28
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:26)

Dar vieną klausimą užduosiu, o kaip pvz su tais koliažais ir triptikais spauzdinti su tais baltais kraštais reikia ir tiesiog rėminti? blush2.gif

Tai matyt smile.gif aš savo triptiką žadu spausdint atskirom fotkėm ir rėmint į tris rėmelius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 16:33)
Tai matyt smile.gif  aš savo triptiką žadu spausdint atskirom fotkėm ir rėmint į tris rėmelius wink.gif

A tiksliai, gal taip net geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:36)
A tiksliai, gal taip net geriau smile.gif

Man rodos taip gražiau smile.gif bent jau man
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:26)

galima pjauti spalvini fona su trim langais ir i juos deti tris foto ir apjungti viska vienu remu smile.gif dar ziurint kokie darbai, jei juose daug erdves (paciose foto daug fono) tai mano manymu i 3 remus graziau, jei jie uzspausti, mazai erdves, deciau i viena pasporta tris ir vienu remu smile.gif reikia ziureti konkreciu atveju manau kaip daryti, bendru taisykliu ner smile.gif bet pacioje foto baltas fonas nlb man ziurisi, is nuotraukinio popieriaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 15:41