Sveikos merginos , as (o kiek zinau ir ne venintele) kaip visuomet su jumis nespeju .. buvau ir prisizymejus ka kuriai pasakysiu, bet kad tokiais tempais neimanoma .. kol as susiruosiu ir randu laiko, tai jus jau 10 lapu i prieki nukeliave bunat ir pamirse turbut
As savatgali susirgau ir pragulejau lovoj .. o abar kibau i darbus, tai net nera kada ir nuotraukas normaliau pakomentuoti , bet pazadu vakare prisesti ir perziureti jusu darbus..
P.S. tiesa bandziau dar penktadieni ritmo temai ka sumedzioti.. bet kolkas ... uh.. nesekasi, su idejom prastai..
P.P.S malonu kad kudroj demaskavot
QUOTE(vugi @ 2009 04 06, 15:45)
P.P.S malonu kad kudroj demaskavot
kas kur kame
aj jau žinau
QUOTE(Duoma @ 2009 04 06, 15:56)
kaip noreciau dabar prie juros
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
mano buitiake viska padare pro langa sklindanti sviesa
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 15:37)
1. noriu plačiau - kur tos kapos galima gaut?
2. o tą meninį laminavimą daro visos spaustuvės? daro ir paprastiems žmogeliams? yra kaži koks minimalus dydis ar kiekis? ir kaip tiksliai tai vadinasi?
3. visai norėčiau ant vienos sienos tokių lengvų nuotraukų pakabint
2. o tą meninį laminavimą daro visos spaustuvės? daro ir paprastiems žmogeliams? yra kaži koks minimalus dydis ar kiekis? ir kaip tiksliai tai vadinasi?
3. visai norėčiau ant vienos sienos tokių lengvų nuotraukų pakabint
1. Kapa tikriausiai visos reminimo dirbtuves turi Vilniuje, bent didziosios, senamiestyje, o jei nori 100 proc tai Vokieciu g.1
2. Ta kuria minejau tai taip kiekis nesvarbus, kuo daugiau darysi, tuo greiciau padarys, nelauks kol susirinks uzsakymas didesnis dar daro Livita. O laminuoja tai zinoma paprastiems zmogeliams tai ir vadinamas meninis laminavimas, dar ant drobes galima laminuoti, na visokiu niuansu yra, bet reikia nueiti, mergaites pagal nuotrauka papasakos galimus variantus
3. joa, tiktai kad reikes greiciau klijuoti ant sienos, jei nedesi remom nes jei darysi pakabinima atsoks nuo sienos negraziai, netvarkingai atrodys, ir krastai negrazus (5mm kartono krastas) as deciau dar remeli, visvien 'orinis' bus, dulkes su skudureliu slapiu galima valyt, ir siaip suuuper, as myliu sita buda tik aisku, jei blizgi foto tai kokybe nukencia, nes tas blizgumas dingsta, bet kas pamile matini stikla tai kaip alternatyva rekomenduodavau (aisku jeigu nera autorinis kazkoks vertingas darbas su parasais ar pan, tada tik po stiklu).
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 15:02)
akytem isryskinti uztenka mazos gudrybes su Dodge tool vos vos pasviesinti akiu baltymus, opacity koks 10-15%
aciu reiks ismegint artimiausiu laiku
Duoma, patinka man paukščiukai ir jų šešėliai Aš dabar ir panorau atsidurti ten prie jūros...
Dar vieną klausimą užduosiu, o kaip pvz su tais koliažais ir triptikais spauzdinti su tais baltais kraštais reikia ir tiesiog rėminti?
Bonda, visai geras vaiko portretas Galėtum dažniau indėti nuotraukų
Dar vieną klausimą užduosiu, o kaip pvz su tais koliažais ir triptikais spauzdinti su tais baltais kraštais reikia ir tiesiog rėminti?
Bonda, visai geras vaiko portretas Galėtum dažniau indėti nuotraukų
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:26)
Tai matyt aš savo triptiką žadu spausdint atskirom fotkėm ir rėmint į tris rėmelius
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 16:33)
Tai matyt aš savo triptiką žadu spausdint atskirom fotkėm ir rėmint į tris rėmelius
A tiksliai, gal taip net geriau
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:36)
A tiksliai, gal taip net geriau
Man rodos taip gražiau bent jau man
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 16:26)
galima pjauti spalvini fona su trim langais ir i juos deti tris foto ir apjungti viska vienu remu dar ziurint kokie darbai, jei juose daug erdves (paciose foto daug fono) tai mano manymu i 3 remus graziau, jei jie uzspausti, mazai erdves, deciau i viena pasporta tris ir vienu remu reikia ziureti konkreciu atveju manau kaip daryti, bendru taisykliu ner bet pacioje foto baltas fonas nlb man ziurisi, is nuotraukinio popieriaus