Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 13:12)
Mano kudikis  smile.gif  ir savaitaglinis buitiakas komentarams. Naudojau High key actiona, bet su korekcijomis, atsisakiau sharpinimo ir dar siek tiek opacity patvarkiau.

Ku-ku...
user posted image

Man labai patinka, akytės labai ryškios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 13:12)

jei ne Armana, buciau nepamacius kazkodel doh.gif man visai nieko thumbup.gif jau akys akys thumbup.gif ryskumas ju wub.gif nemoku as taip verysad.gif

buitekas/kaimekas tongue.gif su trukumais ax.gif ir actionas pagaliau man tinka bigsmile.gif tongue.gif lotuliukas.gif - nors vienai foto cool.gif kaip tas juodas akis ryskias padaryt? unsure.gif
user posted image

i ka a la portretuose akcentuot? akis? na ka dbutu vienam is auskiniu tasku ar liniju? ax.gif pasitikslinu, nes susibalamutinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 balandžio 2009 - 14:32
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 14:12)
Mano kudikis  smile.gif  ir savaitaglinis buitiakas komentarams. Naudojau High key actiona, bet su korekcijomis, atsisakiau sharpinimo ir dar siek tiek opacity patvarkiau.

Ku-ku...

Nu liuks buitiakas wub.gif
O atsisakyti šarpinimo, tai reikia prie unsharp mask užžymėti kairėje pusėje langelį prie actiono? blush2.gif

Peperoni, Zitlali, dėkui už išsamę informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 15:19)
buitekas/kaimekas tongue.gif 

Man irgi graziai sitas action tinka....visi atspalviai dera tarpusavy thumbup.gif O kas ten per baltas taskelis ant striukytes unsure.gif Bet jau akys doh.gif kam dar jas ryskint, ir taip wub.gif

kuku
... labai mielas, noreciau spalvota pamatyti ax.gif Pavydziu tokio sviesumo namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 balandžio 2009 - 14:29
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 14:27)
Man irgi graziai sitas action tinka....visi atspalviai dera tarpusavy  thumbup.gif O kas ten per baltas taskelis ant striukytes  unsure.gif Bet jau akys  doh.gif kam dar jas ryskint, ir taip  wub.gif

aciu mirksiukas.gif pataisiau ta taska ax.gif net nemaciau doh.gif prispaudinejau su PS kazka doh.gif
Atsakyti
buitekas/kaimekas tongue.gif 

Gražu ir jokių čia akių nereikia papildomai ryškint biggrin.gif ot ryškinimo liga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 14:33)
Gražu ir jokių čia akių nereikia papildomai ryškint biggrin.gif ot ryškinimo liga  biggrin.gif

ax.gif man atrodo, ka dva is antro sykio ikeliau ta geresni var blush2.gif ax.gif mano akimis, aisku ax.gif

aha, liga progresuoja cool.gif unsure.gif pravalas, zinokit doh.gif fotkijau fotkijau lazdyno ziedus wub.gif wub.gif wub.gif spekit, kas finale doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 06, 13:59)
Klausiau bet niekas neatsakėt, tai pasikartosiu, jeigu nustatinėjant mirksi F, tai labai blogaiuser posted image ? na kokybės prasme ir pan. (ar čia labai jau blondiniškai paklausiau ?)[SIZE=1]

pas mane mirksi jai aš M režimu pasirenku netinkamus nustatymus. ir nuotraukos tada gaunasi arba baltos arba juodos smile.gif o jei pas tave mirksi tas fokusavimo rodiklis, tai gal labai arti objektas arba fotikas neranda ką sufokusuot? Bet tada man fotografuot neleidžia.

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 14:04)
as su nuolaida uz 75 vnt 10x15 ir 18 vnt 15x21 sumokejau 100 lt smile.gif

tai dar visai padorios kainos g.gif ne 49centai, bet ir kokybė kita thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 14:12)

suuuuper thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 14:16)
kapa yra lipnus kartonas 5mm atrodo storio, viena puse lipni, ant jo klijuojant nuotrauka nebus apsaugota isoriskai nuo dulkiu, saules ir pan, tad bluks, bet tures kieta pagrinda taciau nuo jo jos nebenukrapstysi, suvisam uzklijuos

Dar yra meninis laminavimas, nuotrauka priklijuojama karstu budu prie kartono specialaus ir apgaubiama plevele (matine arba blizgia) bet cia amziams, nenukrapstyit, bet ji bus lengva, svers visai nedaug, ne kaip su stiklu ir nebluks smile.gif

noriu plačiau - kur tos kapos galima gaut?

o tą meninį laminavimą daro visos spaustuvės? daro ir paprastiems žmogeliams? yra kaži koks minimalus dydis ar kiekis? ir kaip tiksliai tai vadinasi?

visai norėčiau ant vienos sienos tokių lengvų nuotraukų pakabint thumbup.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 14:55)
taip, as pagal ji ir dirbau visa ryta. nesistumde lapo dydziai man, ir siaip fotkes sukeldavau ir neidavo ju pastum, tik kerpa. o kerpa kazkaip irgi be rysio. zodziu

klausymas, kaip apkirpti ta tuscia erdve, kuri liko. niekaip negaliu koreguoti peles, ar cia peles prblema, ar tos foto. nes kitas lasvai valdau su karpymu  doh.gif

norint stumdyt ar redaguot foto, reikia pasirinkti tos foto sluoksnį.
o tatusčią erdvę galima nukirpti su crop - pažymėk kiek nori palikt ir viskas.

buitekas/kaimekas tongue.gif  su trukumais ax.gif ir actionas pagaliau man tinka bigsmile.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif - nors vienai foto cool.gif kaip tas juodas akis ryskias padaryt? unsure.gif

žinok gali ir dėl action akys pasidaryt neryškios. kažkasbuvo įdėjęs pamoką dėl akių ryškinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 14:37)

žinok gali ir dėl action akys pasidaryt neryškios. kažkasbuvo įdėjęs pamoką dėl akių ryškinimo  g.gif

kad originale jos irgi nespindi blush2.gif blush2.gif nebemoku as fotkint doh.gif cool.gif
o su PS tos tamsios akys man nepasiduoda doh.gif ai, dar bandysiu bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda, patiko man tavo buitiakas-kaimiakas biggrin.gif wub.gif ir remai foto yra is sonu biggrin.gif

Kaktukes buitiakas irgi thumbup.gif
Atsakyti
As biski su blondinisku klausimu, niekur nerandu apie PS layerius paskaityti.... nelabai suprantu pacios pradzios blush2.gif ko butent? g.gif kada juos reikia naujus kurti blush2.gif Noriu ir su PS ismokt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 06, 14:40)
Bonda, patiko man tavo buitiakas-kaimiakas biggrin.gif  wub.gif ir remai foto yra is sonu biggrin.gif

4u.gif ir apacios ax.gif biggrin.gif
tu macius kita var -beveik pirmini kazkada pries pora geru sav biggrin.gif
Atsakyti