QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 06, 13:59)
Klausiau bet niekas neatsakėt, tai pasikartosiu, jeigu nustatinėjant mirksi
F, tai labai blogai
? na kokybės prasme ir pan. (ar čia labai jau blondiniškai paklausiau ?)[SIZE=1]
pas mane mirksi jai aš M režimu pasirenku netinkamus nustatymus. ir nuotraukos tada gaunasi arba baltos arba juodos
o jei pas tave mirksi tas fokusavimo rodiklis, tai gal labai arti objektas arba fotikas neranda ką sufokusuot? Bet tada man fotografuot neleidžia.
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 14:04)
as su nuolaida uz 75 vnt 10x15 ir 18 vnt 15x21 sumokejau 100 lt
tai dar visai padorios kainos
ne 49centai, bet ir kokybė kita
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 14:12)
Mano kudikis
ir savaitaglinis buitiakas komentarams. Naudojau High key actiona, bet su korekcijomis, atsisakiau sharpinimo ir dar siek tiek opacity patvarkiau.
suuuuper
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 14:16)
kapa yra lipnus kartonas 5mm atrodo storio, viena puse lipni, ant jo klijuojant nuotrauka nebus apsaugota isoriskai nuo dulkiu, saules ir pan, tad bluks, bet tures kieta pagrinda taciau nuo jo jos nebenukrapstysi, suvisam uzklijuos
Dar yra meninis laminavimas, nuotrauka priklijuojama karstu budu prie kartono specialaus ir apgaubiama plevele (matine arba blizgia) bet cia amziams, nenukrapstyit, bet ji bus lengva, svers visai nedaug, ne kaip su stiklu ir nebluks
noriu plačiau - kur tos kapos galima gaut?
o tą meninį laminavimą daro visos spaustuvės? daro ir paprastiems žmogeliams? yra kaži koks minimalus dydis ar kiekis? ir kaip tiksliai tai vadinasi?
visai norėčiau ant vienos sienos tokių lengvų nuotraukų pakabint
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 14:55)
taip, as pagal ji ir dirbau visa ryta. nesistumde lapo dydziai man, ir siaip fotkes sukeldavau ir neidavo ju pastum, tik kerpa. o kerpa kazkaip irgi be rysio. zodziu
klausymas, kaip apkirpti ta tuscia erdve, kuri liko. niekaip negaliu koreguoti peles, ar cia peles prblema, ar tos foto. nes kitas lasvai valdau su karpymu
norint stumdyt ar redaguot foto, reikia pasirinkti tos foto sluoksnį.
o tatusčią erdvę galima nukirpti su crop - pažymėk kiek nori palikt ir viskas.
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 15:19)
žinok gali ir dėl action akys pasidaryt neryškios. kažkasbuvo įdėjęs pamoką dėl akių ryškinimo