Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(liamuna @ 2009 04 06, 14:21)
Jei mirksi reiskias ne iki galo sufokusuota, nuotrauka/objektas bus neryskus. (bent jau pas mane taip, indikatorius turi but zalias ir nemirksintis, norint isgauti kokybiska vaizda), o instrukcijoje nieko neraso?  g.gif

AR ten tavo foto avatare? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 13:53)
Čia kokioj programoj?

as su PS bandau sudeliot koliaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 14:26)
as su PS bandau sudeliot koliaza  doh.gif

Tai tiesiog pasiimk naują lapą, ten duoda tam tikrus išmatavimus, juos gali padidinti kad ir daug daugiau smile.gif paskui vistiek apkarpysi...aš niekada nematuoju kokio dydžio man lapą imt...rašau kokius 8000 abiejuose langeliuose, sudėlioju foto, paskui apkarpau ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 14:29)
Tai tiesiog pasiimk naują lapą, ten duoda tam tikrus išmatavimus, juos gali padidinti kad ir daug daugiau smile.gif paskui vistiek apkarpysi...aš niekada nematuoju kokio dydžio man lapą imt...rašau kokius 8000 abiejuose langeliuose, sudėlioju foto, paskui apkarpau  ir psio.

dekui, bandau doh.gif pravalas kazkoks unsure.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

kol perskaiciau doh.gif ka atsimenu, tai...

Kaktuke, patiko naktinė fotografija, tokia svari, aiski thumbup.gif

Sadi, labai gerai ziurisi tavo gele JB smile.gif

Stiklines mopsiska foto wub.gif norejau ir as tokio suns, bet isigyjom kita mazaugi cool.gif

Zitlali tiltas man spalvotas geriau ziurisi ax.gif ir tie kirai ryskus thumbup.gif

ZuZu, labai silta nuotraukyte ir Kaktukes kukutis wub.gif tik as gal virsu pakirpciau, nes blasko demesi nuo vaiko, sudelioti remeliai, zvakide, norisi apziurinet juos pirma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 06 balandžio 2009 - 13:34
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 14:25)
AR ten tavo foto avatare?  bigsmile.gif

Labai noreciau tongue.gif bet ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 06, 14:30)

Stiklines mopsiska foto  wub.gif norejau ir as tokio suns, bet isigyjom kita mazaugi  cool.gif

Blogai pasirinkai, blogai, mopsai patys geriausi lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
Stikline, o ka daryt, kad nesusisneku su fotkem, kai i lapa dedu viena, ideda ja i viena kairi kampa, o kai dedu antra irgi meta ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 06 balandžio 2009 - 13:41
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 14:41)
Stikline, o ka daryt, kad nesusisneku su fotkem, kai i lapa dedu viena, ideda ja i viena kairi kampa, o kai dedu antra irgi meta ten  g.gif

Kai kopini foto ir keli į ta lapą turi jos slankiotis, paimk su pelyte ir nuvesk kur reikia. Šiaip kiekvienai foto automatiškai turėtų būti sukuriamas layeris, taigi kiekviena foto turėtų atskirai slankiotis, sukiotis ir visaip kitaip koreguotis ant to lapo.
Atsakyti
JulieTA, berods sadi buvo sukurus ir issiuntus (tai gal ir blog'e musu yra) pamokele, kaip su PS kurti koliazus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 14:54)
JulieTA, berods sadi buvo sukurus ir issiuntus (tai gal ir blog'e musu yra) pamokele, kaip su PS kurti koliazus mirksiukas.gif  thumbup.gif

taip, as pagal ji ir dirbau visa ryta. nesistumde lapo dydziai man, ir siaip fotkes sukeldavau ir neidavo ju pastum, tik kerpa. o kerpa kazkaip irgi be rysio. zodziu sugaisau visa ryta be sustojimo, su visokiom nesamonem, nepasimokiau ir nieko nesukuriau. kosmarai doh.gif
o va cia dar radau is tos pamokeles. pakomentuokit, prasau:
9. Viską sudėliojus spaudžiam Layer – Merge visible. Sujungiam visus paveiksliukus.
10. Jei reikia – gautą paveiksliuką galima karpyt ir toliau koreguot.

klausymas, kaip apkirpti ta tuscia erdve, kuri liko. niekaip negaliu koreguoti peles, ar cia peles prblema, ar tos foto. nes kitas lasvai valdau su karpymu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 06 balandžio 2009 - 13:59
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 13:55)
taip, as pagal ji ir dirbau visa ryta. nesistumde lapo dydziai man, ir siaip fotkes sukeldavau ir neidavo ju pastum, tik kerpa. o kerpa kazkaip irgi be rysio. zodziu sugaisau visa ryta be sustojimo, su visokiom nesamonem, nepasimokiau ir nieko nesukuriau. kosmarai  doh.gif
o va cia dar radau is tos pamokeles. pakomentuokit, prasau:
9. Viską sudėliojus spaudžiam Layer – Merge visible. Sujungiam visus paveiksliukus.
10. Jei reikia – gautą paveiksliuką galima karpyt ir toliau koreguot.

klausymas, kaip apkirpti ta tuscia erdve, kuri liko. niekaip negaliu koreguoti peles, ar cia peles prblema, ar tos foto. nes kitas lasvai valdau su karpymu  doh.gif

as pirma syki daraiu butent pagal ta pamokele ir man viskas pavyko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti