Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 13:44)
Znk jis atspausdintas atrodo dar kokius 10 kart geriau nei pc  bigsmile.gif  biggrin.gif  wub.gif

Dar vienas labai didelis pliusas FotoPro buvo tas, kad tik irasius i cd suvokiau, kad tas Statkevicius gi su remais  blink.gif doh.gif  o kiek esu turejus patirties - tai nieks ten nieko netaiko - apkarpo kaip papuola, kreivai sleivai...  doh.gif

kadangi jau nebeturejau laiko nuiminet tu remeliu - nunesiau su jais... ir gavau tokia pat foto, kaip matau PC - su lygiais, graziais remeliais...  thumbup.gif

Nerealiai thumbup.gif o tas FotoPro turbūt tik Kaune ir Vln yr g.gif reikės susirašyt pačiausias foto į CD ir kada prie progos nuvežt atspausdint smile.gif
Atsakyti
merginos, ar galite pasakyti, koki formata rinktis lapo, kai nori kompozicija deti pailga. niekaip neistaikau ju dydziu. perskaiciau visa teorija, bet niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 06, 13:53)
merginos, ar galite pasakyti, koki formata rinktis lapo, kai nori kompozicija deti pailga. niekaip neistaikau ju dydziu. perskaiciau visa teorija, bet niekur nerandu  unsure.gif

Čia kokioj programoj?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 13:47)
Nerealiai  thumbup.gif o tas FotoPro turbūt tik Kaune ir Vln yr  g.gif  reikės susirašyt pačiausias foto į CD ir kada prie progos nuvežt atspausdint smile.gif

http://www.fotopro.lt/kontaktai/

Sitas tik Kaune... Vln kazkaip Procentras man rods vadinas... g.gif dar yra variantas, kad gali atsiust foto, as nunesciau, o paskui pastu atsiusciau smile.gif (turiu nuolaidu ten ax.gif )
Atsakyti
Sveikutes, na ir prirašėt wacko.gif , nuotraukų pridėjot thumbup.gif . Sunkiai ką ir pamenu, nes kol viską perskaičiau vis prišokdama prie tai prie PC tai prie puodų, tai prie vaikų, tai ir užmiršau ką norėjau pasakyt doh.gif .

Patiko Zitlali tiltas nespalvotas, norėčiau tokios foto ant sienos, kiras idomiai atrodo thumbup.gif .Aij, dar naktinės foto įstrigo atminty, labai noriu pati išbandyti, bet kažkaip nedrįstu vakare eiti į lauką su štatytu blush2.gif , o pro langą tai tik kitas namas ir mokyklos kiemas .

Dar bandau į paskutinį traukinį su medžiais, visą sav, tupėjau namie, vakar trumpai išėjau į lauką, tai taip ant greitųjų- pykšt pokšt blush2.gif .
Pirmas tai blogai kad eina per centrą, taip? o kas dar blogai? kad kitą kartą žinočiau.

user posted image

O šitas kažkoks kreivas, nei šioks nei toks blush2.gif

user posted image

Vaikščiojau su vaiku ir ant vieno suoliuko sėdėjo vienišas diedukas, toks liūdnas jis man pasirodė, norėčiau foto iš arčiau, bet ...

user posted image

Pasirodo mano fotikas moka ir ryškiai fotkinti, tik reikia kad būtų šviesu bigsmile.gif .

Klausiau bet niekas neatsakėt, tai pasikartosiu, jeigu nustatinėjant mirksi F, tai labai blogaiuser posted image ? na kokybės prasme ir pan. (ar čia labai jau blondiniškai paklausiau ?)[SIZE=1]
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 13:58)
http://www.fotopro.lt/kontaktai/

Sitas tik Kaune... Vln kazkaip Procentras man rods vadinas...  g.gif  dar yra variantas, kad gali atsiust foto, as nunesciau, o paskui pastu atsiusciau smile.gif (turiu nuolaidu ten  ax.gif )

Ooo čia tai geras pasiūlymas thumbup.gif įtariu, kad pasinaudosiu kada....tik reikia atsirinkt foto, kas yra sunkiausia biggrin.gif
Atsakyti
o kokios ten kainos? ax.gif As kai sukaupiu virs 100 nuotrauku , tada tik nesu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 13:59)
Ooo čia tai geras pasiūlymas  thumbup.gif  įtariu, kad pasinaudosiu kada....tik reikia atsirinkt foto, kas yra sunkiausia  biggrin.gif

je je biggrin.gif zdz jei ka - sakyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 14:01)
o kokios ten kainos?  ax.gif As kai sukaupiu virs 100 nuotrauku , tada tik nesu daryti  blush2.gif

nepaziurejau... blush2.gif biggrin.gif doh.gif nera labai pigu - bet uz kokybe verta thumbup.gif

as su nuolaida uz 75 vnt 10x15 ir 18 vnt 15x21 sumokejau 100 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 14:04)
as su nuolaida uz 75 vnt 10x15 ir 18 vnt 15x21 sumokejau 100 lt smile.gif

mastau.gif brangiau, bet uz kokybe tai galima. Ne kiekviena menesi gi irnesakyk.gif Si savaitgali varysiu i Kauna, tai butinai nunesiu pabandyti 4u.gif aciu uz info rolleyes.gif
Atsakyti
Zuzu, man kompoziciskai viskas gerai ziurisi, bet spalvos ar apdirbimas schmoll.gif gali buti del interneto, sunku spresti.

Mano kudikis smile.gif ir savaitaglinis buitiakas komentarams. Naudojau High key actiona, bet su korekcijomis, atsisakiau sharpinimo ir dar siek tiek opacity patvarkiau.

Ku-ku...
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 13:06)
pas pažengusias kažkada buvo apie tai diskusija. Siūlė spausdint ant lipnios plevelės ir ją klijuoti ant pvc arba kažkokios kapos (nežinau kas taip per žveris). Įdomu buvo labai paskaityt, jei rasiu, įmesiu nuorodą.

kapa yra lipnus kartonas 5mm atrodo storio, viena puse lipni, ant jo klijuojant nuotrauka nebus apsaugota isoriskai nuo dulkiu, saules ir pan, tad bluks, bet tures kieta pagrinda taciau nuo jo jos nebenukrapstysi, suvisam uzklijuos (dirbau imoneje susijusioje su reminimu illllguuuus metus smile.gif ) jei norit issaugoti nuotraukos kokybe dekit po stiklu (geriausia su UV filtru, bet kainuos daugiau nei su paprastu ar matiniu stiklu).

QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 13:11)
Aš vat mąstau apie tokius kur tik stiklas su metaliniais laikikliais...nes paskui tie visi rėmai užgožia nuotraukos grožį biggrin.gif

O kas taspaspartas? blush2.gif Galit gal plačiau paaiškint biggrin.gif

jie vadinasi clip'sai smile.gif man nlb jie... be to buna tik standartiniu dydziu, tad jei nuotrauka nestandartinio formato reiks arba karpyti nuotrauka arba deti pasporta (spalvini fona) nuotraukai, bet jis yra storesnis ir tie metaliniai laikikliai issiklaipo. Na, clip'sai mano akim ziurint pigus ir greitas budas 'ireminti' be remo fotke smile.gif bet as uz menini reminima... su remeliais... yra graziu ir paprastu, aki nerezenciu aliuminio remu, kuriais galima puikiai 'nematomai' iremint nuotrauka smile.gif

pasisakiau , nulipu nuo taburetes lotuliukas.gif

Dar yra meninis laminavimas, nuotrauka priklijuojama karstu budu prie kartono specialaus ir apgaubiama plevele (matine arba blizgia) bet cia amziams, nenukrapstyit, bet ji bus lengva, svers visai nedaug, ne kaip su stiklu ir nebluks smile.gif

O paspartas yra plonas 2-3 mm atrodo spalvinis 'kartonas' dedamas kaip nuotraukos fonas, jame 'kerpamas' langas ir po juo dedama foto, arba jei foto senovine ar kokia grazesniais krasteliais, dedama ant virsaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 06, 13:59)

Klausiau bet niekas neatsakėt, tai pasikartosiu, jeigu nustatinėjant mirksi F, tai labai blogaiuser posted image ? na kokybės prasme ir pan. (ar čia labai jau blondiniškai paklausiau ?)[SIZE=1]

Jei mirksi reiskias ne iki galo sufokusuota, nuotrauka/objektas bus neryskus. (bent jau pas mane taip, indikatorius turi but zalias ir nemirksintis, norint isgauti kokybiska vaizda), o instrukcijoje nieko neraso? g.gif
Atsakyti