Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 12:54)
Aišku smile.gif Aš tai noriu ant sienos pasikabinti šį bei tą, bet nežinau kaip rėmint... doh.gif
Rico, viskas gerai thumbup.gif

pas pažengusias kažkada buvo apie tai diskusija. Siūlė spausdint ant lipnios plevelės ir ją klijuoti ant pvc arba kažkokios kapos (nežinau kas taip per žveris). Įdomu buvo labai paskaityt, jei rasiu, įmesiu nuorodą.
Atsakyti
Dekui uz slaptazodi, dabar kol viska perziuresiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 13:04)
Mes iki siol dedavom i tuos paprastus remelius - kur tik stiklas su metaliniais laikikliukais... bet dabar ruosiuos pirkt medinius remelius - nes grazioms foto norisi grazesniu ir remeliu  biggrin.gif

kai dar neuzsiiminejau fotografija, esu pirkus is vienos forumietes dideles foto - tai jas nesem specialiai reminti i fotopro - dejom paspartus ir medinius remus - kainavo nepigiai, bet atrodo nepriekaistingai  thumbup.gif

Aš vat mąstau apie tokius kur tik stiklas su metaliniais laikikliais...nes paskui tie visi rėmai užgožia nuotraukos grožį biggrin.gif

O kas taspaspartas? blush2.gif Galit gal plačiau paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
rašyčiau, kad nespėju jūsų tempais bet jau atsibodo kaskart tą patį rašyt cool.gif
Peržiūrėjau paskutinius puslapius tai įstrigo Lamelos šviesos ieškojimai, Zitkos j/b tiltas su vaikiais, Stiklinės triptikas nd man geresnis... Kas dar nebepamenu.. g.gif
Dedu viena foto komentarams (aišku, šeimos albumui) bet nesu tikra dėl kadravimo ir kt.
...gera būti tryse...
user posted image

Jomajo, per kur kelti foto kad spalvų neiškraipytų??? Kompe ji ne tokia "murzina".. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 13:06)
pas pažengusias kažkada buvo apie tai diskusija. Siūlė spausdint ant lipnios plevelės ir ją klijuoti ant pvc arba kažkokios kapos (nežinau kas taip per žveris). Įdomu buvo labai paskaityt, jei rasiu, įmesiu nuorodą.

Vau, ant plevelės?Kažkaip sudėtingai skamba blink.gif biggrin.gif
Aš tai noriu, kad rėmai neužgožtų nuotraukų, kad minimaliai atrodytų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 13:11)
Aš vat mąstau apie tokius kur tik stiklas su metaliniais laikikliais...nes paskui tie visi rėmai užgožia nuotraukos grožį biggrin.gif

O kas taspaspartas? blush2.gif Galit gal plačiau paaiškint biggrin.gif

tai tokiu atveju - tai idealus variantas smile.gif

Paspartas - tai tarpelis tarp remo ir nuotraukos wink.gif

va, tikiuos Una art nesupyks, kad idesiu kaip pavyzdi... blush2.gif http://i177.photobuc...pg?t=1239013066 ta rusva medziaga siuo atveju yra paspartas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 balandžio 2009 - 12:19
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 13:14)
Aš tai noriu, kad rėmai neužgožtų nuotraukų, kad minimaliai atrodytų. smile.gif

tada tikrai stiklai tinka smile.gif bet man jei stiklai , tada noretusi , kad ir visi salia irgi butu stiklai ax.gif Pigu, paprasta, lengva, grazu ... turiu ir as viena siena kur vien tik po stiklu nuotraukos...
Atsakyti
Labai dizaugiuosi FotoPro kokybe thumbup.gif  ir tuo, kad spalvas savo monitoriui matau tokias pat, kaip ir foto  thumbup.gif

aš irgi nešiu spausdinti tą pačią nuotrauką skirtingais atspalviais, kad suvokčiau kokias gi spalvas aš matau kompe doh.gif

nuo čia ir toliau diskusija pas pažengusias apie alternatyvius nuotraukų kabinimo būdus
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 13:11)

stiklai kiek sunkoki g.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 04 06, 13:12)
Dedu viena foto komentarams (aišku, šeimos albumui) bet nesu tikra dėl kadravimo ir kt.
...gera būti tryse...

Jomajo, per kur kelti foto kad spalvų neiškraipytų??? Kompe ji ne tokia "murzina".. doh.gif

miela foto, tik mamos veidui šviesumo trūksta ax.gif

su spalvų iškraipymu tai tikra bėda. Sakė reikia kelt į internetinį albumą jau sumažintas foto.
Atsakyti
Klausykit, reiktu auto nugaletojas sudet i Blog'a - kaip su foto viesinimu? ax.gif
Atsakyti
p.s. pasidariau nemazai foto si savaitgali - ir SP fotosesijos,  taip pat Stiklines kiausini - NEREALIAI atrodo ant popieriaus  wub.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif a gerai mano Statkevičius atrodo? lotuliukas.gif aš pati dar neatsispausdinau jo doh.gif

Aš rėmint foto visada nešu į spec. rėmų pardę kur parenka paspartą ir rėmelį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 06 balandžio 2009 - 12:40
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 13:26)
su spalvų iškraipymu tai tikra bėda. Sakė reikia kelt į internetinį albumą jau sumažintas foto.

tai, kad jau mažintas keliu unsure.gif įdėjau į fotki kritikos albumėlį, bet kad ten praktiškai nesiskiria sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 13:40)
bigsmile.gif  a gerai mano Statkevičius atrodo?  lotuliukas.gif  aš pati dar neatsispausdinau jo  doh.gif

Aš rėmint foto visada nešu į spec. rėmų pardę kur parenka paspartą ir rėmelį wink.gif

Znk jis atspausdintas atrodo dar kokius 10 kart geriau nei pc bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif

Dar vienas labai didelis pliusas FotoPro buvo tas, jog tik irasius i cd suvokiau, kad tas Statkevicius gi su remais blink.gif doh.gif o kiek esu turejus patirties - tai nieks ten nieko netaiko - apkarpo kaip papuola, kreivai sleivai... doh.gif

kadangi jau nebeturejau laiko nuiminet tu remeliu - nunesiau su jais... ir gavau tokia pat foto, kaip matau PC - su lygiais, graziais remeliais... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 balandžio 2009 - 12:47