QUOTE(boruzka @ 2009 04 06, 10:04)
liamuna as nzn gal praleidau , bet Rico liepiau kartoti fokusa ten vienoje foto fokusas buvo i lova bet gali buti kad praleidau kartojima
Pakartojau, bet galiu dar pakartoti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 06, 12:04)
liamuna as nzn gal praleidau , bet Rico liepiau kartoti fokusa ten vienoje foto fokusas buvo i lova bet gali buti kad praleidau kartojima
Atrodo perdarinejo, o gal jau maisau.
Rico idek del aiskumo ta darba su fokusu, tingisi ieskot. (arba perdaryk, jei buvo klaidu
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 10:55)
nu kad tu antra pritarei šitiems ND Ninin pasiūlė, aš pritariau, po to tu Taip ir gaunasi
na, aisku tada ne snesijauciu kazkuom nusipelnus foto nerodau senai, nes ner ka
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 12:08)
na, aisku tada ne snesijauciu kazkuom nusipelnus foto nerodau senai, nes ner ka
na dabar jau turėsi parodyt
Kaip Jūs rėminat atspauzdintas nuotraukas?Į kokius remelius dedat?Ar kaip nors kitaip?
Dar karta 3 daiktai
QUOTE(c-girl @ 2009 04 05, 02:27)
*O kur jus gyvenat? As maniau, kad costco tik amerikej yra...
Ne, ne sony...musu HP kompas ir monitorius HP w2408h. Monitoriui kalibruoti pirkau "vora", tai dabar spalvos ok. O kai nusipirke isijungem as galvojau infarkta gausiu kokios "pagerintos" spalvytes buvo Tik reikia issiaiskinti ka padaryti, kad visur tokias pats spalvas matyciau... O tai dabar monitoriui vienokios(itariu tikros, tai ka gauciau spausdindama), canon raw konveratavimo programoj kitokios ir PS dar kitokios....ot grazu Ai dar i neta ikelus "graziai" rausvai visos nusispalvina Laptopa turejau vargo neturejau, va bobute uzsimane parsiuko tai varga isitaise
**Grazi avatarine nuotrauka Labai grazi moteris esi
*uk yra ir pas mus Costco ,bet reik membership'o truputi pasireguliavau spalvas,bet vis vien kazkaip dar ... nzn... jauciu pirksim kita kompa
**
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 04 06, 12:40)
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 11:10)
na dabar jau turėsi parodyt
kad tai laiko ner, tai saule plieskia, tai vejas didelis nieko doro ir nesigauna
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 11:22)
Kaip Jūs rėminat atspauzdintas nuotraukas?Į kokius remelius dedat?Ar kaip nors kitaip?
as tai tik vaiko fotkes daraus tai jos i albuma (tiksliau albumus ) keliauja
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 12:48)
as tai tik vaiko fotkes daraus tai jos i albuma (tiksliau albumus ) keliauja
Aišku Aš tai noriu ant sienos pasikabinti šį bei tą, bet nežinau kaip rėmint...
Rico, viskas gerai
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 12:22)
QUOTE(lamella @ 2009 04 06, 12:54)
Aš tai noriu ant sienos pasikabinti šį bei tą, bet nežinau kaip rėmint...
Rico, viskas gerai
Rico, viskas gerai
As tai nzn kur Kaune padoriai galima atspausdint, kad spalvos nenukentetu
O remeliu paieska labai varginantis dalykas , bent jau man Dazniausiai kokio noriu tokiu nebuna
Mes iki siol dedavom i tuos paprastus remelius - kur tik stiklas su metaliniais laikikliukais... bet dabar ruosiuos pirkt medinius remelius - nes grazioms foto norisi grazesniu ir remeliu
kai dar neuzsiiminejau fotografija, esu pirkus is vienos forumietes dideles foto - tai jas nesem specialiai reminti i fotopro - dejom paspartus ir medinius remus - kainavo nepigiai, bet atrodo nepriekaistingai
p.s. pasidariau nemazai foto si savaitgali - ir SP fotosesijos, taip pat Stiklines kiausini - NEREALIAI atrodo ant popieriaus
Dargi savo kelis darbelius dariau.... nu ka galiu pasakyt... Ramuma, Greitai ir Trikampius - tikrai darysiu didesnius ...
Labai dizaugiuosi FotoPro kokybe ir tuo, kad spalvas savo monitoriui matau tokias pat, kaip ir foto
kai dar neuzsiiminejau fotografija, esu pirkus is vienos forumietes dideles foto - tai jas nesem specialiai reminti i fotopro - dejom paspartus ir medinius remus - kainavo nepigiai, bet atrodo nepriekaistingai
p.s. pasidariau nemazai foto si savaitgali - ir SP fotosesijos, taip pat Stiklines kiausini - NEREALIAI atrodo ant popieriaus
Dargi savo kelis darbelius dariau.... nu ka galiu pasakyt... Ramuma, Greitai ir Trikampius - tikrai darysiu didesnius ...
Labai dizaugiuosi FotoPro kokybe ir tuo, kad spalvas savo monitoriui matau tokias pat, kaip ir foto