Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(boruzka @ 2009 04 06, 10:15)

Visu pirma medziu temai jei dar spejau i traukini  blush2.gif

Kelias į...

ir su viena magiska foto  wub.gif del sitos turiu labai dideliu dvejoniu, bet man ji nu tiesiog  wub.gif  cia originalas nekoreguotas su PS

pirmoji nepatrauke, medziu aleja ir tiek, o antroji tai man super 4u.gif tokia emocija pagauta, tikra, sviesos zaismas liuks.
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 10:45)
ten ne demės, ten akiniai gulėjo ir per akinius fotkinau smile.gif aš supratau kad akiniai veikė kaip filtras, nes ten kur akiniai, medžiai ryškesni smile.gif

idomus bandymas per akinius biggrin.gif , bet foto tai neee, nebent jei butu abi tos demes nuotraukoje, nezinau net ,nu ir prisigalvoji visokiu bajeriu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 04 06, 10:50)
Ju.Ju. koks tavo fotikas? (itrauksiu i sarasiuka) 4u.gif
Ir Jolitana ?  g.gif

maniskis Pentax K-m
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 10:51)
* na spalvota man daug geriau, jau tikrai orchideja ja nepavadinciau  doh.gif  doh.gif  blush2.gif Tokia minimalistine, i platu balta remeli ir ant gerai apsviestos sienos, kazkur arciau lango, pro kuri matosi pavasaris... manau labai tinka....
nekriepkit demesio, as visa laika matuoju foto , kaip ji ziuretusi ant sienos, ir kur ja kabinti.... doh.gif  ax.gif Man gaila kai grazios foto dulka CD  unsure.gif

va matai kaip skirtingai smile.gif o man kaip tik ta JB kvadratinė ant drobės ir porėmio smile.gif 40x40cm smile.gif thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 06, 10:51)
Sadi as isdegimu nematau  g.gif  bet va seseliai man irgi nlb  g.gif kazi su PS galima kazka padaryti?

dė padarymo tai kaži? g.gif nors yra būdų kaip iš šešėlio traukt g.gif
aš vakar vaikų nuotraukų rodomų neturiu dėl tos pačios priežasties - labai ryški saulė.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 11:10)
va matai kaip skirtingai smile.gif o man kaip tik ta JB kvadratinė ant drobės ir porėmio smile.gif 40x40cm smile.gif  thumbup.gif

dziaugiuosi kad matom skirtingai thumbup.gif Jei visi matytu vienodai butu baisu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 09:45)

Na kadangi savaitė medžių kaip ir baigėsi, skelbiu šios savaitės temą Kelias  thumbup.gif  Kitą temą skelbs Bonda smile.gif

blink.gif biski nustebau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
o as turiu pasiulyma, gal temas skelbiam i eiles visos pagal sarasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 06 balandžio 2009 - 10:26
Sadi, ok, treciadieni smile.gif bus silciau, siandien saltoka doh.gif biggrin.gif

o gal prie fotiku surasom dar objektyvu pavadinimus - kas kuom fotkina blush2.gif

fotki.com strigineja schmoll.gif fotkiu atsirado ritme, negaliu paziuret doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 06 balandžio 2009 - 10:23
QUOTE(Pukė @ 2009 04 06, 11:22)
o gal prie fotiku surasom dar objektyvu pavadinimus - kas kuom fotkina blush2.gif

pritariu drinks_cheers.gif informatyviau butu wink.gif

Rasau savo turta blush2.gif
Nikkor 55-200mm f/4.0-5.6G AF-S ED DX VR
Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR
Atsakyti
Dekui uz komentarus mano nuotraukom 4u.gif
Paskutinej bandziau seseli sutalpinti, o va paskaiciau, kad raset, kad jo nebutinai reikia ax.gif

Vakar nesimiegojo, tai galvojau apie gulbe wub.gif kaip noretusi i ta vandeni pasinerti ir nuplaukti wub.gif tos bangeles ir spalva rolleyes.gif

Del ND - tai perdaryti? g.gif

Zitlali tiltas - man spalvotas geriau ziurisi ax.gif o gyventojai schmoll.gif norsk aip minejai, visko visur yra, nepabegsi nuo negrazumu, gyvenime ne tik sviesios siltos saplvos unsure.gif
Tiesa, nustebau del ledo blink.gif dar yra?

Ir naktine nuotrauka tokia ryski rolleyes.gif tik del liniju klausimu kilo kodel nevintisos blush2.gif su stabdziu (raudonom) tai suprantu, kad kur stbdyta, bet va su priekinem kodel nukirpta g.gif Na, bet cia ne i tema ax.gif

Vakar pradejau skaityti, siryt pabaigiau, tai jau pamirsau nuotraukas blush2.gif

Tiesa, prisiminiau, vakar ziurejau F-1 ir specialiai ziurejau fotografus (kiek ejo iziureti) atbega, pasistato trikojo, pykst ir vel bega (cia jau po visko kai vairuotojai per lietu ejo) ir objektyvai metriniai bigsmile.gif aplyti blink.gif ir anksciau kazkur maciau, kaip fotogrfai tuos metrinius (ar pusmetrinius) objektyvus uzsimete per sona ir nesuka galvos, o as savo PGM muiline taip saugau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 06 balandžio 2009 - 10:39
Gal ir Rico duodam psw. Atrodo visus ND jau padare, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 06, 10:29)
Ir naktine nuotrauka tokia ryski  rolleyes.gif tik del liniju klausimu kilo kodel nevintisos  blush2.gif su stabdziu (raudonom) tai suprantu, kad kur stbdyta, bet va su priekinem kodel nukirpta  g.gif Na, bet cia ne i tema  ax.gif

priklauso nuo islaikymo, kuo ilgesnis islaikymas, tuo tolygesnis spindulys
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 06, 11:44)
priklauso nuo islaikymo, kuo ilgesnis islaikymas, tuo tolygesnis spindulys

ir as norejau to paklausti...aciu 4u.gif

Yra dar ledo irnesakyk.gif Pas mus (ignalinos apyl.) dar zvejoja ant ledo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 06, 11:18)
blink.gif biski nustebau  ax.gif  blush2.gif

nu kad tu antra pritarei šitiems ND smile.gif Ninin pasiūlė, aš pritariau, po to tu smile.gif Taip ir gaunasi smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 06, 11:22)
Sadi, ok, treciadieni smile.gif bus silciau, siandien saltoka doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif tinka thumbup.gif

Mano turtelis Canon KIT EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS
Atsakyti