Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Ninin @ 2009 04 06, 10:18)
verysad.gif O kodėl?

einu tvarkyt savo pc.... ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius mano naktinei foto, as irgi nemoku komentuoti tokiu foto, bet man grazu tai ir norejau pasirodyti biggrin.gif tik supratau, kad vsgi reikia laiko, norint gauti gera rezultata.

Lamella, man tavo Pankas thumbup.gif siuo atveju pavadinimas daug svorio suteike nuotraukai. thumbup.gif

Stiklines Buitiakas labai fainas, tik cia gal ne buitiakas, o gamtiakas biggrin.gif nuotaikinga foto ir spalvos grazios.

Sadi gelyte man patiko, tikrai grafiska, galvojau, kad su sviesa zaidei, nes ziedlapeliai lyg permatomi pasidare. Nesu kategoriska del geliu spalvu, baltos geles graziai atrodo JB.

Patinka tokie ieskojimai ir kai visos su actionais atsizaisim, tai ir foto bus kitokios, gal uzpuls koks JB periodas biggrin.gif

Zitali, tavo kirai tie kur "nesaldus" thumbup.gif , o tiltas g.gif siaip grazus, nezinau kuris geriau JB ar spalvotas. Siuo metu man gamta labiau patinka JB, nes kol kas naturalios spalvos labai murzinos.

Atsakyti
Boruzka wow koks kadras.... ypac tas sproges burbulas bigsmile.gif Sustabdyta akimirka ... Va tokios nuotraukos mane veeeeeeeza thumbup.gif Gaila riskumo truksta, bet man butent sitoj foto tai antraeilis dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 09:26)
Boruzka wow koks kadras.... ypac tas sproges burbulas  bigsmile.gif Sustabdyta akimirka ... Va tokios nuotraukos mane veeeeeeeza  thumbup.gif Gaila riskumo truksta, bet man butent sitoj foto tai antraeilis dalykas  ax.gif

taivat ir nzn del ryskumo ir del seseliu ant veido, nors siaip specialiai jai liepiau sestis veidu i saule g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 09:41)
kodel ne?  ax.gif yra begale niuriu nuotrauku fotografijoje, bet del to jos nera prastos  blush2.gif  mirksiukas.gif

as ta ir turejau smile.gif galvoje, kad gelyte nors ir niuri,ji man tinka ir patinka, gerai padirbeta.
nepatiko man medziai, su kazkokiom neaiskiom demem....

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 00:11)

Man labai wub.gif patinka gėlės nespalvotai....ne visos, bet yra tokių, kurios labai gerai žiūrisi...o čia net nesakyčiau, kad niūriai...kažkaip nostalgiškai...aj net nemoku apibūdint... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 06, 08:23)
Sadi, Rasytce, yra noras i azuolyna?

o tai gal vistik trečiadienį? blush2.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 08:24)
P.S. Merginos, o jei foto visiskai nepatinka - irgi butina komentuoti  blush2.gif Jau esu toks zmogus, kad jei man kas nepatinka svetimo, sedziu ir tyliu

Gerai pasakė Zitlali. komentuoti būtina, bet jei komentaras bus tik "nepatinka" nekaip atrodys. O jei bus "nepatinka, nes...." tada ok smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 08:41)
Pabandymui  blush2.gif Sadi orchideja? man pasirode salta ir nemaloni akiai, gal cia kaltas mano monitorius  unsure.gif Aplamai geliu fotografija man reikalauja spalvu. O j/b nuotraukos tinka isreiksti ramybe, liudesi ir svajones......

čia ne orchdėja, čia snieguolė. Splavota man labai paprastai atrodė. ta prasme labai primityvi nuotrauka, o JB jau atrodo kaip grafikos darbas ir visai neblogai man atrodo ax.gif
user posted image

QUOTE(boruzka @ 2009 04 06, 10:15)
Visu pirma medziu temai jei dar spejau i traukini  blush2.gif

Kelias į...

nelabai man matosi tas kelias, susilieja su aplinka.
o ta kita tai labai patinka kadmatosi net purslai sprogusio burbulo bigsmile.gif bigsmile.gif bet šešėliai gilūs, išdegimai. schmoll.gif

Na kadangi savaitė medžių kaip ir baigėsi, skelbiu šios savaitės temą Kelias thumbup.gif Kitą temą skelbs Bonda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitana @ 2009 04 06, 10:38)
nepatiko man medziai, su kazkokiom  neaiskiom  demem....

ten ne demės, ten akiniai gulėjo ir per akinius fotkinau smile.gif aš supratau kad akiniai veikė kaip filtras, nes ten kur akiniai, medžiai ryškesni smile.gif
Atsakyti
tikriausiai banaloka, bet ir as bandziau pusi gaudyt doh.gif
user posted image
Atsakyti
Ju.Ju. koks tavo fotikas? (itrauksiu i sarasiuka) 4u.gif
Ir Jolitana ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 10:45)
*čia ne orchdėja, čia snieguolė. Splavota man labai paprastai atrodė. ta prasme labai primityvi nuotrauka, o JB jau atrodo kaip grafikos darbas ir visai neblogai man atrodo  ax.gif

**Na kadangi savaitė medžių kaip ir baigėsi, skelbiu šios savaitės temą Kelias  thumbup.gif  Kitą temą skelbs Bonda smile.gif

* na spalvota man daug geriau, jau tikrai orchideja ja nepavadinciau doh.gif doh.gif blush2.gif Tokia minimalistine, i platu balta remeli ir ant gerai apsviestos sienos, kazkur arciau lango, pro kuri matosi pavasaris... manau labai tinka....
nekriepkit demesio, as visa laika matuoju foto , kaip ji ziuretusi ant sienos, ir kur ja kabinti.... doh.gif ax.gif Man gaila kai grazios foto dulka CD unsure.gif

** aciu uz nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Sadi as isdegimu nematau g.gif bet va seseliai man irgi nlb g.gif kazi su PS galima kazka padaryti?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 06, 10:50)
Ju.Ju. koks tavo fotikas? (itrauksiu i sarasiuka) 4u.gif

Nikon d40 4u.gif
Atsakyti