Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 00:11)
Pažiūrėjau Zitlali pažaidimų su PS ir panižo rankos smile.gif
o čia dar radau medį kitaip smile.gif

gelyte man tokia niuri, bet ziurisi toks expermentas, bet medis tai tikrai neeeeeeee
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 04 06, 09:37)
gelyte man tokia niuri, bet ziurisi toks expermentas, bet medis tai tikrai neeeeeeee

kodel ne? ax.gif yra begale niuriu nuotrauku fotografijoje, bet del to jos nera prastos blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 08:46
pasisakysiu ir as lotuliukas.gif man visai ziurisi ta Sadi gelyte, tokia grafiska atrodo smile.gif
Atsakyti
Lekiu i miesta, tikiuosi gyrzus rasiu daug idomiu foto biggrin.gif 4u.gif geros dienos mamytes ir dar ne mamytes biggrin.gif iki
Atsakyti
Paziurejau jusu auto rolleyes.gif Labiausiai patiko Armanos darbai ir Duomos. Mano manynu pilnai atitinkantys tema "autoportretas" thumbup.gif Tokie naturalus... na nzn, ka dar pasakyti - bet ji juos man norisi ir norisi ziureti 4u.gif O Duomos akys doh.gif wub.gif

...dar tik mokinuosi komentuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 05, 20:30)
Nikke, o ne nori perimti ND priėmimą. Tavo kritika tokia gerulė visada ir labai laukiama smile.gif O Peperoni tikrai atlaisviname nuo darbų,  bigsmile.gif Tegu pailsi wink.gif Į blogą aš bandysiu spėti kelti viską. Jei turite gerų action'ų, nuorodų ir t.t. ir pačios nepamirškite mestelti į paštą fotopradziamokslis eta gmail.com. Slaptažodis kaip ir albumo.

Ninin, aciu, kad tvarkai bloga! 4u.gif Ir aciu uz komplimentus 4u.gif , bet zinok as sitoj temoj esu pats netinkamiausias zmogus ND vertinimui. schmoll.gif Gal pastebejai, as visada stengiuosi rasti laiko pakomentuoti kitu foto, bet ND nesu nei karto komentavusi, nes tiesiog nelendu i ne savo darza, kur nieko nesuprantu. ND vertinimas tikrai yra labai toli nuo manes.
Kadangi neatsirado vieno savanorio, tai gal susitarkim taip del tu ND - kas pirmoji pamato, ta ir pasako, uzskaitomas ar ne. Paskutiniam ND pirma pamaciusi patikrina, ar viskas buvo padaryta, ir nusiuncia pswd. Jau net as tada apsiimu, jei niekas nieko nepasakys kokia para, irgi bandysiu priimineti... blush2.gif

Stikline, oi koks buitiakas, tiksliau pasakius, mopsiakas! wub.gif O kadangi esu bjauraus budo, biggrin.gif tai dar pridursiu: nezinau, ar tinkams actionas, nes mopsai kaip ir sulieti su fonu.

Patiko Sadi stiebelis (man negrazus bokeh, bet is kitos puses - zaluma verziasi is pilkumo g.gif ) ir Kaktukes naktinejimai. Sadi, as is flickr dedu medium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 06 balandžio 2009 - 09:16
Labas rytas smile.gif

turiu plika savo pc - ale veikianti thumbup.gif yahoo.gif dabar laukia didelis darbas viska i vietas susidet... Brolis neleido man daugiau "dziaugtis" Vista, tai gavau daba XP hihihi.gif nervina, kad daug ka pamirsus, kur kas yr... blush2.gif doh.gif

Norit nenorit - teks mane pavaduot ax.gif biggrin.gif tongue.gif kol atsistosiu i vezias... smile.gif

nepykit foto nekomentuosiu daba... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ateinu su keliom foto is savaitgalio ...

Visu pirma medziu temai jei dar spejau i traukini blush2.gif

Kelias į...

user posted image

ir su viena magiska foto wub.gif del sitos turiu labai dideliu dvejoniu, bet man ji nu tiesiog wub.gif cia originalas nekoreguotas su PS

user posted image
Atsakyti
Labas ax.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 05, 17:53)
O čia į medžių temą...
Pankas biggrin.gif
user posted image

Ale tikrai labai pankiškas bigsmile.gif biggrin.gif tik gaila, kad viršutinės šakelės šiek tiek nukirstos.

QUOTE(inesaS @ 2009 04 05, 18:40)
Ejau medziu ieskoti,radau kruma-
user posted image

Kaip gražiai žydi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 06, 10:15)

Stikline, oi koks buitiakas, tiksliau pasakiu, mopsiakas!  wub.gif O kadangi esu bjauraus budo, biggrin.gif  tai dar pridursiu: nezinau, ar tinkams actionas, nes mopsai kaip ir sulieti su fonu.

Jei foto kokybė blizgėtų, tai ir tie mopsikai nebūtų susilieję su fonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 20:27)

O jau mopsų grožis wub.gif wub.gif O nuotraukytė tai man atrodo per daug šviesi blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 20:44)
Stiebiasi link saulės
user posted image
didesnė

Ši man labai graži, tokia pavasariška nuotraukytė wub.gif
Ir dar labai patiko tavo snieguolė wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 05, 21:32)
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike  blush2.gif ):
user posted image

Liuks thumbup.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 09:01)
Paziurejau jusu auto  rolleyes.gif Labiausiai patiko Armanos darbai ir Duomos. Mano manynu pilnai atitinkantys tema "autoportretas"  thumbup.gif  Tokie naturalus... na nzn, ka dar pasakyti - bet ji juos man norisi ir norisi ziureti  4u.gif O Duomos akys  doh.gif  wub.gif

Ačiū už pagyrimą ax.gif wub.gif

Ruste, smagiai praleidai laiką, o tai yra šaunu drinks_cheers.gif

P.S. Ačiū visoms už komentarus mano nuotraukytėms ax.gif Bet šį kartą bandymai buvo nelabai kokie unsure.gif Et, matyt mane krizė veikia. Kažkaip pastaruoju metu visai aptingus jaučiuosi, pavasaris savo daro . Net apie ND tingiu pagalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 06 balandžio 2009 - 09:23
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 06, 10:15)
nepykit foto nekomentuosiu daba... ax.gif

verysad.gif O kodėl?
Atsakyti