Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Labas rytas wink.gif

Oj ačiū už gerą įvertinimą mano alia buitiako...nors gal ir negerai jį buitiaku vadint, nes tai jau beveik šventinė foto biggrin.gif pricitavau pasisakymų, alia šypsenėlių per daug pasirodo...tai tingėjau jau trint tas šypsenėles, rašau taip...mopsas tik vienas mano (gaila sad.gif ) gal ateity ir daugiau bus wink.gif vaikinukas ne mano (per jaunas hihihi.gif ). Et.... biggrin.gif
Papildyta:
Zitlali, dėl tavo foto...mačiau rašei, kad čia reikia dėt be visokių pagražinimų PS...Šiaip aš anksčiau irgi labai buvau pamėgusi spindesį...labai panašų kaip tu savo foto dabar pagražinai biggrin.gif bet dabar man tai atrodo labai dirbtina...būna foto, kurioms tai atrodo gražu, bet reikia labai atsirinkt kur ir kada panaudot efektus. Pastaruoju metu aš už natūralumą, kiek galima didesnį....nekalbant apie spalvų korekcija ir actionizmą, kuris beveik mus visas čia užvaldęs biggrin.gif bet manau ir jis su laiku gal praeis...palyginus tavo kirų dvi foto, man ta natūralioji yra kur kas gražesnė už pakoreguotą smile.gif

O tiesa ar Ju.Ju jau gavo slaptažodį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 06 balandžio 2009 - 07:39
nerodo man nei peperoni, nei nikkes foto unsure.gif
Atsakyti
Stikline 4u.gif jau pati suprantu smile.gif as cia tskant ismokau nulaizyt nuotraukas tai visom ir pavariau negailedama lotuliukas.gif teisingai sakai, kad reikia atsirinkti smile.gif kirus i kudra irgi 'negrazintus' dejau smile.gif o del spalvu kaitaliojimo, mano akim ziurint jau pabodo net ziureti i spalvotas tas zalsvai rudai gelsvas, pati tokiu nedarysiu jauciu.. viena padariau ir viskas, kazkaip jau per daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 07:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 08:27)
o kritikuoti nebutina, bet jei matai techniniu klaidu, butu gerai jei issakytum, taip manau viena kitai akis atveriam, nes juk mums musu nuotraukos mielos, nes jos MUSU, tad sveika argumentuota kritika yra valio!

Supratau ax.gif Mokinsiuos...
Pabandymui blush2.gif Sadi orchideja? man pasirode salta ir nemaloni akiai, gal cia kaltas mano monitorius unsure.gif Aplamai geliu fotografija man reikalauja spalvu. O j/b nuotraukos tinka isreiksti ramybe, liudesi ir svajones......
Kadangi nemoku su PS, gal cia daug teko dirbti kad toki rezultata gauti, taciau man nesiziuri. O gal paprasciausiai tai nemano stilius ir savo fotografija matau visiskai kitokia ax.gif Gyvesne, jausmingesne, fiksuojanti akimirkas....

Nea, Ju.Ju dar negavo slaptazodzio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 balandžio 2009 - 07:43
ir c-girl pvz nematau unsure.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 04 04, 18:13)
Vakarykščiai medžių ieškojimai:

tavo medis man patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 18:34)
o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...

is pirmo zvilgsnio man ir super sudcetingai atrodo unsure.gif ir vel bus 2 ND vienu metu? unsure.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 18:38)
O aš vėl  su savo triptikais  lotuliukas.gif  įmetu... tikiuosi kurį laiką nesirodyt daugiau su jais  doh.gif  bet šiaip noriu nuomonių, ar čia labai baisu  g.gif

gal ir grazu, bet va man dar toli iki tokio meno supratimo blush2.gif cia kaip ir peperoni anu drugeliu is ND blush2.gif blush2.gif todel nemoku tokiu ne komentuot blush2.gif
Atsakyti
Reik i kokia Indija menesiui nuotrauku daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Aj del triptiko, man suuuper mintis, bet norisi siek tiek nuolydzio kompozicijoje pirmoje foto arba kaip tik pakilimo... kad vientisa linija daugiau butu visose isaugota, jei kreipiant demesi i rankas, tai gaunasi - - ir nuolydis desineje su ranka i apacia... tai as keisciau kazkaip i /-ir nuolydi arba pan... (jei ka nors supratot blink.gif doh.gif lotuliukas.gif ) ir desineje mergina atrodo didesne nei kaireje g.gif gal kad plauku ant veido ner kaip kaireje, zodziu as bandyciau pakeisti kaire foto g.gif nu pakritikavau blink.gif neisizeisk tik, ideja man suuper thumbup.gif As apskritai esu megeja diptiku, triptiku ir pan smile.gif tik sunku vientisuma issaugoti, ypac kai zmones fotkini...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 07:53
4u.gif Labas rytas...

Sadi, medžiai thumbup.gif Prisiminiau, kad Vilniuje yra medis su spalvotais inkilais. Reikės ir jį į draugiją nufotkinti lotuliukas.gif

Stikline thumbup.gif Tik truksta erdvės iš kairės (labai jau pašonėje tas gražuolis lotuliukas.gif )
Atsakyti
rico, tavo medis, tas kur is apacios fotkinta i virsu, kur kamienas matos thumbup.gif patinka man toks kampas thumbup.gif

Sea ta moteryte su lapais bigsmile.gif nu ir sugebejimai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 05, 19:30)

Visų medžių paieškos patiko. Ačiū, kad palaikėte idėją. Nežinau, kaip jums, bet man patiko! Ir patiko, kad tema atsinaujino naujų/kitokių temų nuotraukomis nei kiekvienai įprasta. Sadi, nepamiršk rytoj/šiandien mestelti naują savaitės temą ir perduoti estafetę kitai!

a jau savaite praejo? blink.gif bliamba, kaip greit blink.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 20:27)
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu  biggrin.gif  vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai  doh.gif

idomiai bigsmile.gif , ale be actiono noretus irgi pamatyt blush2.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 05, 21:32)
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike  blush2.gif ):

kaip cia daugelis -alpstu del naktiniu foto, ir sita man limpa wub.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 23:11)
Pažiūrėjau Zitlali pažaidimų su PS ir panižo rankos smile.gif

nors geliu j/b visumoj nemegstu, bet tavoji visai ziuris mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Kaktuke, patiko naktinė fotografija.smile.gif
Sadi, man įdomiai žiūrisi gėlė, tokia grafiška. smile.gif Ir manau, kad nebutinai gėlės turi būti spalvotos, kartais labai gerai žiūrisi jb. smile.gif
Stikline, kaip keista matyti kitokią Tavo foto biggrin.gif Faini šuniai ir spalvos smile.gif O aš pagalvojau, kad ten panelė, o ne vaikinukas. blush2.gif Matyt gerai neįsižiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 06 balandžio 2009 - 08:25
A duodam Ju.Ju slaptažodį? biggrin.gif ji berods jau viską padarė wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 06, 08:53)
Stikline  thumbup.gif Tik truksta erdvės iš kairės (labai jau pašonėje tas gražuolis  lotuliukas.gif )

Tiesą sakant kirpau visiškai neapgalvojus biggrin.gif ir net negalvojau čia dėt foto....reiks pakankint dar namie, berods buvo kairėj daugiau erdvės likę....jei originalą išsaugojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 09:29)
A duodam Ju.Ju slaptažodį? biggrin.gif ji berods jau viską padarė wink.gif

Duodam
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 05, 23:39)
Ruste, patiko man tavo pavasarinis Nemunas  bigsmile.gif  tik matosi, kad čia Lietuva, šiukšlių kraštas  cool.gif  ir pirmoj foto man tos šakelės pačiam pirmam plane truputį ne į temą  ax.gif 

nu Lietuva, ką padarysi...

beje visi Druskininkai pliki, tik medžiai žaliuoja...amalu ohmy.gif

http://i23.photobuck...as/PIC_7637.jpg

P.S. reikės visas foto sukelti per naują...per didelės galvosi sad.gif
Atsakyti