Labas rytas
Oj ačiū už gerą įvertinimą mano alia buitiako...nors gal ir negerai jį buitiaku vadint, nes tai jau beveik šventinė foto pricitavau pasisakymų, alia šypsenėlių per daug pasirodo...tai tingėjau jau trint tas šypsenėles, rašau taip...mopsas tik vienas mano (gaila ) gal ateity ir daugiau bus vaikinukas ne mano (per jaunas ). Et....
Papildyta:
Zitlali, dėl tavo foto...mačiau rašei, kad čia reikia dėt be visokių pagražinimų PS...Šiaip aš anksčiau irgi labai buvau pamėgusi spindesį...labai panašų kaip tu savo foto dabar pagražinai bet dabar man tai atrodo labai dirbtina...būna foto, kurioms tai atrodo gražu, bet reikia labai atsirinkt kur ir kada panaudot efektus. Pastaruoju metu aš už natūralumą, kiek galima didesnį....nekalbant apie spalvų korekcija ir actionizmą, kuris beveik mus visas čia užvaldęs bet manau ir jis su laiku gal praeis...palyginus tavo kirų dvi foto, man ta natūralioji yra kur kas gražesnė už pakoreguotą
O tiesa ar Ju.Ju jau gavo slaptažodį?
nerodo man nei peperoni, nei nikkes foto
Stikline jau pati suprantu as cia tskant ismokau nulaizyt nuotraukas tai visom ir pavariau negailedama teisingai sakai, kad reikia atsirinkti kirus i kudra irgi 'negrazintus' dejau o del spalvu kaitaliojimo, mano akim ziurint jau pabodo net ziureti i spalvotas tas zalsvai rudai gelsvas, pati tokiu nedarysiu jauciu.. viena padariau ir viskas, kazkaip jau per daug...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 08:27)
o kritikuoti nebutina, bet jei matai techniniu klaidu, butu gerai jei issakytum, taip manau viena kitai akis atveriam, nes juk mums musu nuotraukos mielos, nes jos MUSU, tad sveika argumentuota kritika yra valio!
Supratau Mokinsiuos...
Pabandymui Sadi orchideja? man pasirode salta ir nemaloni akiai, gal cia kaltas mano monitorius Aplamai geliu fotografija man reikalauja spalvu. O j/b nuotraukos tinka isreiksti ramybe, liudesi ir svajones......
Kadangi nemoku su PS, gal cia daug teko dirbti kad toki rezultata gauti, taciau man nesiziuri. O gal paprasciausiai tai nemano stilius ir savo fotografija matau visiskai kitokia Gyvesne, jausmingesne, fiksuojanti akimirkas....
Nea, Ju.Ju dar negavo slaptazodzio
ir c-girl pvz nematau
tavo medis man patiko
Papildyta:
is pirmo zvilgsnio man ir super sudcetingai atrodo ir vel bus 2 ND vienu metu?
gal ir grazu, bet va man dar toli iki tokio meno supratimo cia kaip ir peperoni anu drugeliu is ND todel nemoku tokiu ne komentuot
QUOTE(Ninin @ 2009 04 04, 18:13)
tavo medis man patiko
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 18:34)
o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...
is pirmo zvilgsnio man ir super sudcetingai atrodo ir vel bus 2 ND vienu metu?
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 18:38)
O aš vėl su savo triptikais įmetu... tikiuosi kurį laiką nesirodyt daugiau su jais bet šiaip noriu nuomonių, ar čia labai baisu
gal ir grazu, bet va man dar toli iki tokio meno supratimo cia kaip ir peperoni anu drugeliu is ND todel nemoku tokiu ne komentuot
Reik i kokia Indija menesiui nuotrauku daryt
Aj del triptiko, man suuuper mintis, bet norisi siek tiek nuolydzio kompozicijoje pirmoje foto arba kaip tik pakilimo... kad vientisa linija daugiau butu visose isaugota, jei kreipiant demesi i rankas, tai gaunasi - - ir nuolydis desineje su ranka i apacia... tai as keisciau kazkaip i /-ir nuolydi arba pan... (jei ka nors supratot ) ir desineje mergina atrodo didesne nei kaireje gal kad plauku ant veido ner kaip kaireje, zodziu as bandyciau pakeisti kaire foto nu pakritikavau neisizeisk tik, ideja man suuper As apskritai esu megeja diptiku, triptiku ir pan tik sunku vientisuma issaugoti, ypac kai zmones fotkini...
Aj del triptiko, man suuuper mintis, bet norisi siek tiek nuolydzio kompozicijoje pirmoje foto arba kaip tik pakilimo... kad vientisa linija daugiau butu visose isaugota, jei kreipiant demesi i rankas, tai gaunasi - - ir nuolydis desineje su ranka i apacia... tai as keisciau kazkaip i /-ir nuolydi arba pan... (jei ka nors supratot ) ir desineje mergina atrodo didesne nei kaireje gal kad plauku ant veido ner kaip kaireje, zodziu as bandyciau pakeisti kaire foto nu pakritikavau neisizeisk tik, ideja man suuper As apskritai esu megeja diptiku, triptiku ir pan tik sunku vientisuma issaugoti, ypac kai zmones fotkini...
Labas rytas...
Sadi, medžiai Prisiminiau, kad Vilniuje yra medis su spalvotais inkilais. Reikės ir jį į draugiją nufotkinti
Stikline Tik truksta erdvės iš kairės (labai jau pašonėje tas gražuolis )
Sadi, medžiai Prisiminiau, kad Vilniuje yra medis su spalvotais inkilais. Reikės ir jį į draugiją nufotkinti
rico, tavo medis, tas kur is apacios fotkinta i virsu, kur kamienas matos patinka man toks kampas
Sea ta moteryte su lapais nu ir sugebejimai
Papildyta:
Visų medžių paieškos patiko. Ačiū, kad palaikėte idėją. Nežinau, kaip jums, bet man patiko! Ir patiko, kad tema atsinaujino naujų/kitokių temų nuotraukomis nei kiekvienai įprasta. Sadi, nepamiršk rytoj/šiandien mestelti naują savaitės temą ir perduoti estafetę kitai!
a jau savaite praejo? bliamba, kaip greit
idomiai , ale be actiono noretus irgi pamatyt
kaip cia daugelis -alpstu del naktiniu foto, ir sita man limpa
nors geliu j/b visumoj nemegstu, bet tavoji visai ziuris
Sea ta moteryte su lapais nu ir sugebejimai
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 05, 19:30)
Visų medžių paieškos patiko. Ačiū, kad palaikėte idėją. Nežinau, kaip jums, bet man patiko! Ir patiko, kad tema atsinaujino naujų/kitokių temų nuotraukomis nei kiekvienai įprasta. Sadi, nepamiršk rytoj/šiandien mestelti naują savaitės temą ir perduoti estafetę kitai!
a jau savaite praejo? bliamba, kaip greit
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 20:27)
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai
idomiai , ale be actiono noretus irgi pamatyt
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 05, 21:32)
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike ):
kaip cia daugelis -alpstu del naktiniu foto, ir sita man limpa
QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 23:11)
nors geliu j/b visumoj nemegstu, bet tavoji visai ziuris
Laba ryta
Kaktuke, patiko naktinė fotografija.
Sadi, man įdomiai žiūrisi gėlė, tokia grafiška. Ir manau, kad nebutinai gėlės turi būti spalvotos, kartais labai gerai žiūrisi jb.
Stikline, kaip keista matyti kitokią Tavo foto Faini šuniai ir spalvos O aš pagalvojau, kad ten panelė, o ne vaikinukas. Matyt gerai neįsižiūrėjau
Kaktuke, patiko naktinė fotografija.
Sadi, man įdomiai žiūrisi gėlė, tokia grafiška. Ir manau, kad nebutinai gėlės turi būti spalvotos, kartais labai gerai žiūrisi jb.
Stikline, kaip keista matyti kitokią Tavo foto Faini šuniai ir spalvos O aš pagalvojau, kad ten panelė, o ne vaikinukas. Matyt gerai neįsižiūrėjau
A duodam Ju.Ju slaptažodį? ji berods jau viską padarė
Papildyta:
Tiesą sakant kirpau visiškai neapgalvojus ir net negalvojau čia dėt foto....reiks pakankint dar namie, berods buvo kairėj daugiau erdvės likę....jei originalą išsaugojau
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 06, 08:53)
Tiesą sakant kirpau visiškai neapgalvojus ir net negalvojau čia dėt foto....reiks pakankint dar namie, berods buvo kairėj daugiau erdvės likę....jei originalą išsaugojau
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 06, 09:29)
A duodam Ju.Ju slaptažodį? ji berods jau viską padarė
Duodam
QUOTE(Peledike @ 2009 04 05, 23:39)
Ruste, patiko man tavo pavasarinis Nemunas tik matosi, kad čia Lietuva, šiukšlių kraštas ir pirmoj foto man tos šakelės pačiam pirmam plane truputį ne į temą
nu Lietuva, ką padarysi...
beje visi Druskininkai pliki, tik medžiai žaliuoja...amalu
http://i23.photobuck...as/PIC_7637.jpg
P.S. reikės visas foto sukelti per naują...per didelės galvosi