Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 05, 22:32)
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike  blush2.gif ):

patinka man tos naktinės foto labai wub.gif tai negaliu objektyviai vertint smile.gif
Reikės ir man kada paieškot įdomių naktų g.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 05, 22:33)
koks objektyvas tavo?

kitinis. Nesuaugau dar kitam smile.gif

Tiesa, įdėjau paprastą portretuką į fotkį, kas turit noro ir laiko, pakomentuokit ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 05 balandžio 2009 - 21:37
QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 21:35)
kitinis. Nesuaugau dar kitam smile.gif

kas cia per atsakymas biggrin.gif kokia diafragma? nuo iki? koks zoomas?
Atsakyti
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike  blush2.gif ):
user posted image

Oho bigsmile.gif Man labai patinka... ax.gif pavydziu tokiu vaizdu... Gyvenu mieste kur diena per valanda kokios 5 masinos pravaziuoja doh.gif lotuliukas.gif Ka jau kalbet apie nakti dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 05, 22:40)
kas cia per atsakymas biggrin.gif kokia diafragma? nuo iki? koks zoomas?

aaaa, 18-55mm, diafragma nuo 3.5 atrodo g.gif
Atsakyti
user posted image

oooo, kad ir paprastai, bet man vistiek patinka thumbup.gif naktines mane veeeza

kokybe liuksine , kas labiausiai mane ir traukia wink.gif

Tai kur tas menulis JuJu? g.gif sakei, idesi gi cool.gif
Atsakyti
Ruste, patiko man tavo pavasarinis Nemunas bigsmile.gif tik matosi, kad čia Lietuva, šiukšlių kraštas cool.gif ir pirmoj foto man tos šakelės pačiam pirmam plane truputį ne į temą ax.gif

Stikline, puiki šeimynėlė bigsmile.gif turbūt tavo bigsmile.gif dabar įsivaizduoju, kodėl nenori vaikų, yra kas juos pakeičia hihihi.gif jungiuos prie tų, kurių dėmesys ne į šuniukus MB irgi ilgaplaukis blush2.gif

Sadi, pirmasis medis toks linksmuolis thumbup.gif stiebiasi į saulę patiko tas įstrižas kadravimas ir išplaukimas wub.gif tik prie ryškumo kabinsiuos cool.gif tolimesnis lapukas fokuse, o artimesniam nebeliko ryškumo cool.gif

Kaktuke, nemoku aš vertinti naktinių foto doh.gif galiu tik pasakyti gražu/negražu doh.gif taviškė man graži biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 05, 20:40)
Tai ten viskas taip atrodo del to ps pagrazinimo neva, kuri naudojau smile.gif neisdege ten nieks smile.gif vienzo... viskas aisku, cia reik tik grynas fotkes kelt smile.gif

nebūtina grynas dėti tongue.gif žinau, kad kai kurie action'ai mažina nuotraukos ryškumą, padaro ją tokią minkštesnę. bet nendrių ir baslių atveju tikrai ne šitas variantas. ten tiesiog per maža ryškumo zona. išdegimų irgi su PS labai lengva prisidaryti, bet dažniausiai taip atsitinka verčiant į j/b.
Atsakyti
Pažiūrėjau Zitlali pažaidimų su PS ir panižo rankos smile.gif

user posted image

o čia dar radau medį kitaip smile.gif
user posted image

kas dedat nuotraukas iš flickr, kokio dydžio dedat? large tampo puslapį, o medium kiek mažokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 05, 23:19)
Tai kur tas menulis JuJu?  g.gif sakei, idesi gi  cool.gif

Labas rytas.
Nelabai patenkinta kokybe irnesakyk.gif Apkarpius ryskumas kencia, o mazyte nieko gero unsure.gif Bet siaip patenkinta esme... matosi kalnai bigsmile.gif Lauksiu dabar pilnaties ax.gif Gaila trikojo neturiu. Gerai nors obj su stabilizavimu, gal kas gausis padoraus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 balandžio 2009 - 06:46
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 21:27)
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu  biggrin.gif  vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai  doh.gif

mopsai thumbup.gif thumbup.gif n e r e a l u s! wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 05, 22:33)
Zitlali, zinai, labiau diafragma priverk - gausis didesnis ryskumo plotas, fokusas labiau matysis g.gif tavo obj graziai fona plauna, bet kartais ir ryskumo norisi daugiau smile.gif

oo aciu uz patarima bigsmile.gif 4u.gif zinai bandziau foto su teleobjektyvu, nu nervina jis mane, nepatinka kaip fotkinu su juo.. kad ir ryskios nuotraukos gaunas, nelimpa nors tu ka doh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 06, 00:11)
Pažiūrėjau Zitlali pažaidimų su PS ir panižo rankos smile.gif

user posted image

man tai suuuper thumbup.gif idomiai atrodo ax.gif

Tiesa kudroj kira ivertino tongue.gif beja aciu visom uz komentarus, vertinu 4u.gif

Patiko naktine foto thumbup.gif rysku, aisku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 07:38
Sadi, Rasytce, yra noras i azuolyna? bigsmile.gif biggrin.gif

Sadi, o kas ten uz medziu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 06, 08:16)
zinai bandziau foto su teleobjektyvu, nu nervina jis mane, nepatinka kaip fotkinu su juo.. kad ir ryskios nuotraukos gaunas, nelimpa nors tu ka  doh.gif

o kas konkreciai nepatinka ax.gif Ir koks obj.? g.gif
Turiu Nikkor 55-200mm - nesiskundziu rolleyes.gif

P.S. Merginos, o jei foto visiskai nepatinka - irgi butina komentuoti blush2.gif Jau esu toks zmogus, kad jei man kas nepatinka svetimo, sedziu ir tyliu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 balandžio 2009 - 07:27
Uoj prisijuokiau is kelbio knygos, ten fotkes idetos kaip fotkina sporto renginius ir kokio dydzio objektvyai blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif sakes.... ! dydis kaip kojos kokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 06, 08:24)
o kas konkreciai nepatinka  ax.gif Ir koks obj.?  g.gif
Turiu  Nikkor 55-200mm - nesiskundziu  rolleyes.gif

nikorr 18-135 mm man spalvos nepatinka ir jos tokios tiesmukos, nzn... sunku paaiskint smile.gif nelimpa... bet reiks bandyti su juo isgauti tai ko noriu, nes su anuo ziuriu ryskumo trukumas daug kur.. nors! pvz. kiru su tele nepagavau, o su makro pagavau ax.gif

Ju ju, kritiku darbas yra labai sunkus! Pirma turi moketi pagirti argumentuotai, o taip pat ir sukritikuoti ARGUMENTUOTAI, o ne patinka/nepatinka.. nes su tais siaip nepatinka nieko konkretaus ir informatyvaus autoriui ax.gif tik subalamutina biggrin.gif o kritikuoti nebutina, bet jei matai techniniu klaidu, butu gerai jei issakytum, taip manau viena kitai akis atveriam, nes juk mums musu nuotraukos mielos, nes jos MUSU, tad sveika argumentuota kritika yra valio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 balandžio 2009 - 07:30