Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 20:59)
Ju.Ju - aš tai judesį pagautą suprasčiau kaip ryškų kamuolį. Kaip kad mašina judanti būna ryški, o aplinka išlaukusi, taip ir čia norėčiau kamuolio ryškaus.

visai atvirksciai g.gif Na tada bandysiu jau su masinom pagauti kadra ax.gif
Ka tik is balkono, menuli gaudziau ax.gif jei kas vykusio bus - parodysiu...gaila kad nepilnas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 21:19)
visai atvirksciai  g.gif Na tada bandysiu jau su masinom pagauti kadra  ax.gif
Ka tik is balkono, menuli gaudziau  ax.gif jei kas vykusio bus - parodysiu...gaila kad nepilnas  ax.gif

kodel as nematau jokio menulio nei pro viena langa ? g.gif i visas puses galiu ziuret, anu ale nematau mastau.gif

noriu ir as nufotkint, kelk greiciau fotke - labai idomu ka tu ten pagavai biggrin.gif
Atsakyti
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu biggrin.gif vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai doh.gif

user posted image
Atsakyti
Laba

Armana, mačiau jau Baccardi apie tuos action'us atsakė. aš nesu dar bandžius šito reikalo, bet turbūt, kad teks pasigilinti ir pabandyti.

Edeva, negaliu nieko papasakoti apie Gymp'ą verysad.gif Peperoni su juo darbuojasi mirksiukas.gif

Ju.Ju, sutinku su Sadi pasisakymu. norisi ryškaus kamuolio ir išplaukusios aplinkos, jei jau gaudytas judesys. o jei ne, tada berniukui ryškumo pritrūko (bent jau mano akiai).

Zitlali, nu žinok ne tik nėštukei pritrūko to ryškumo unsure.gif nendrėse irgi jo mažoka. ir dar tie basliai neryškūs. paukštuko man ryškesnis variantas patiko, tik išdėstymas vienam lygmeny man ne.. blush2.gif tiltas man spalvotas patinka, geras kampas pasirinktas. laiptų irgi kampas geras, bet man atrodo, kad išdegimas jau ten nemažas.

lamella, fainas tavo pankas thumbup.gif tik gal erdvės gal kiek mažoka.

linole, turiu įtarimą, kad didesnė vandenuko foto geriau žiūrėtųsi ax.gif man visia patinka tokia kompozicija su medžiu. o nebandei pažaisti su išlaikymais? ilgesnis išlaikymas turėtų tą vandenuką šilkiniu padaryti.

InesaS, tu mums tiek pavasario atneši wub.gif greičiau įsibėgėtų ir pas mus tas pavasarėlis...
Atsakyti
Tai ten viskas taip atrodo del to ps pagrazinimo neva, kuri naudojau smile.gif neisdege ten nieks smile.gif vienzo... viskas aisku, cia reik tik grynas fotkes kelt smile.gif

Ciuoziu wink.gif iki visom
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 21:27)
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu  biggrin.gif  vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai  doh.gif

cia jusu visi ? blink.gif wub.gif
Atsakyti
Galima aš savo alia buitiaką parodysiu  biggrin.gif  vis rodau surežisuotus kadrus jau net nebeįdomu pačiai  doh.gif

gerai atrodo thumbup.gif tik tie žali medžiai ant kalniuko dalį dėmesio pagrobia. ir norėčiau didesnę dar pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 05, 20:40)
Tai ten viskas taip atrodo del to ps pagrazinimo neva, kuri naudojau smile.gif neisdege ten nieks smile.gif vienzo... viskas aisku, cia reik tik grynas fotkes kelt smile.gif

Ciuoziu wink.gif iki visom

Be pagrazinimo graziau,bent man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 20:27)

Koks grazuoliukas wub.gif (tas ant dvieju koju) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 05 balandžio 2009 - 20:46
aš šiandien radau draugą tam Ninin pasipuošusiam medžiui lotuliukas.gif

user posted image

ir vis dar tirpstu iš laimės kaip veidrodinukai foną plauną wub.gif

Stiebiasi link saulės
user posted image
didesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 05 balandžio 2009 - 20:46

va cia tai man patinka thumbup.gif

o tai cia visi jusu? bigsmile.gif itariu smagumelis namie turetu but thumbup.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 21:44)
Stiebiasi link saulės

grazuuuuu wub.gif
Atsakyti
ateinu trumpam su naktine foto (sakiau, kad nrturesiu galimybiu, bet gi pasitaike blush2.gif ):
user posted image
Atsakyti
Zitlali, zinai, labiau diafragma priverk - gausis didesnis ryskumo plotas, fokusas labiau matysis g.gif tavo obj graziai fona plauna, bet kartais ir ryskumo norisi daugiau smile.gif

as tai jau dociau tau ta pasv kad ir be uzskaitytu nd - kiek zmogus cia kalba, rodo foto blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 05, 20:27)

user posted image

patiko bigsmile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 05, 20:44)
Koks grazuoliukas  wub.gif (tas ant dvieju koju) blush2.gif

as pamaniau, kad ten pana lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 05, 20:44)
ir vis dar tirpstu iš laimės kaip veidrodinukai foną plauną  wub.gif

koks objektyvas tavo?
Atsakyti