na štai kur buvau savaitgalį - Nemunas ties Druskininkais
tuoj dar įdėsiu ko
http://i23.photobuck...as/PIC_7619.jpg
http://i23.photobuck...as/PIC_7618.jpg
labai didelės , tai tik nuorodas paliksiu
Armana, nelabai supratau, ka tu ten gaudei? Kad saule konturus apsviestu, ar ka?
Ju.Ju, Zitlali, mano akimis, abieju nuotraukose pritryko kokybes... Tiltas patiko. O nestukes tai net truputi gaila - tokie daugiau atsitiktiniai, pykst-pokst kadrai...
Lamella, gera ideja su tuo panku! Gal noretusi labiau isreiksto panko, bet vis tiek smagu.
Linole, tavo nuotraukoj gal truksta kazkokio traukos objekto? Dabar akys laksto po visa foto ir niekur ilgiau neuzsikabina...
Mergaites, as galvoju, gal reiketu siek tiek atsakomybes nukrauti nuo Peperoni peciu? Nes zmogus gi ne gelezinis - ir albuma tvarkyti jai, ir visas temas/datas sureguliuot/sukontroliuot jai, ir versti, ir redaguoti jai, ir blogas jai, ir ND uzskaitymas jai... Aisku, kiek galima tiek vezti. Gal ND galetu kas nors kitas imtis? Ar vienas zmogus, ar kelios senbuves - kuri pirma pamato, ta ir pasako sprendima, uzskaitoma ar ne, o jei uzskaito, nusiuncia ir slaptazodi? Nes dabar visi tik ir laukia, kada Peperoni paskutini zodi tars. Va, ir dabar, kiek prisimenu, kabo Ju.Ju ir Zitlali paskutiniai ND, ir niekas dar nepasake galutinio verdikto.
Ju.Ju, Zitlali, mano akimis, abieju nuotraukose pritryko kokybes... Tiltas patiko. O nestukes tai net truputi gaila - tokie daugiau atsitiktiniai, pykst-pokst kadrai...
Lamella, gera ideja su tuo panku! Gal noretusi labiau isreiksto panko, bet vis tiek smagu.
Linole, tavo nuotraukoj gal truksta kazkokio traukos objekto? Dabar akys laksto po visa foto ir niekur ilgiau neuzsikabina...
Mergaites, as galvoju, gal reiketu siek tiek atsakomybes nukrauti nuo Peperoni peciu? Nes zmogus gi ne gelezinis - ir albuma tvarkyti jai, ir visas temas/datas sureguliuot/sukontroliuot jai, ir versti, ir redaguoti jai, ir blogas jai, ir ND uzskaitymas jai... Aisku, kiek galima tiek vezti. Gal ND galetu kas nors kitas imtis? Ar vienas zmogus, ar kelios senbuves - kuri pirma pamato, ta ir pasako sprendima, uzskaitoma ar ne, o jei uzskaito, nusiuncia ir slaptazodi? Nes dabar visi tik ir laukia, kada Peperoni paskutini zodi tars. Va, ir dabar, kiek prisimenu, kabo Ju.Ju ir Zitlali paskutiniai ND, ir niekas dar nepasake galutinio verdikto.
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 05, 19:54)
Ačiū dėl panko
O dėl ND užskaitymo, tai sutinku. Gal Armana galėtų būti atsakinga, nes ji jau stipriai į priekį pažengus (aš tik siūlau, nes pati tai dar žaloka )
Atsitiktiniai ir buvo kai Trakuose bimbinejom o gailet tai nematau ko ar jei nescia tai reik butinai fotostudija ruost ir sikart nepritarsiu del kokybes visai, tik del nestukes jao, o del kitu tai nini nors... aj... akys neberodo, nematau nieko jau
As da wb neatsiskaicius, o ani sake ok
Einu nuo pc...
Va mano buvo atsitiktiniai kadrai...beto dar tik pradedu palengva susikalbeti su vedrodiniu... tai i super kokybe dar nepretenduoju. Dabar mano uzduotis pajausti diafragma ir islaikyma, tokie namo ND sau O Zitlali manau mano akim ziurint, visai verti demesio darbai, man net atvirukiski ... O nestukes, gal ir neparodiniai, bet i albuma, mamai prisiminimai puikus manau
QUOTE(linole @ 2009 04 05, 18:58)
Jolitana, ar atsiunte kas slaptazodi?
labai aciu, turiu...
o susipazinimui idesiu portreta kai apdirbsiu su pfotoshopu. noriu bent padoriai atrodyti, nes jus visos tokios fainos
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 16:21)
na kaip?
manau, gerai!
QUOTE(Armana @ 2009 04 05, 18:08)
Su vaikų - kažkaip nelabai krito į akis nuotraukos. Antroje krito actiono apdirbimas, o ne pats kadras. Su medžiu gal nieko, bet medis užima pusę nuotraukos. Kitaip kadruočiau...
Zitlali, bendrai: labai labai... bet daugiau dėl idėjų, kampų... Bet nepatiko tas apdirbimas su PS. Ir daug kur trūksta fokuso... Norisi jo daugiau... Nėštukių foto man gražios kaip kad KITOKIOS. Bet aš nematau fokuso
Visų medžių paieškos patiko. Ačiū, kad palaikėte idėją. Nežinau, kaip jums, bet man patiko! Ir patiko, kad tema atsinaujino naujų/kitokių temų nuotraukomis nei kiekvienai įprasta. Sadi, nepamiršk rytoj/šiandien mestelti naują savaitės temą ir perduoti estafetę kitai!
Šiandien pati prigaudžiau medžių nuotraukų, lietuviškų pirmųjų gėlių... ir nei viena foto neatsidarė kompe
Nikke, o ne nori perimti ND priėmimą. Tavo kritika tokia gerulė visada ir labai laukiama O Peperoni tikrai atlaisviname nuo darbų, Tegu pailsi Į blogą aš bandysiu spėti kelti viską. Jei turite gerų action'ų, nuorodų ir t.t. ir pačios nepamirškite mestelti į paštą fotopradziamokslis eta gmail.com. Slaptažodis kaip ir albumo.
Šiaip: Žurnalas Kelionės ir pramogos skelbia Lietuvos tūkstantmečio keliautojo konkursą! Sudalyvaukite!
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 05, 20:44)
Ninin, jei konkreciai, kur truksta fokuso apart nestuke?
Atsakysiu kitaip Man viskas gerai nuotraukose: su laiptais, tiltu (gal tik norėtųsi erdvės viršuje virš stulpo kairėje pusėje. Labiau patinka nespalvota.) ir katinu
ooo, nuotraukų kiek aš šiandien irgi sode buvau,medžių gražių nereadau, bet gėles kelias nupyškinau reiks susikelt į kompą. bet su tom gėlėm kaip sunku, taip norisi pagaut gražią šviesą, nors į balą gulk
Zitlali - tiltas spalvotas patiko ir jb gerai atrodo. Žuvėdros tai nesuprantu - siauri ruožai, paukštis per vidurį, rėmelis labai ryškus. Nežinau
labai patiko smilgos dangaus fone, kaip iš pamokos apie neigiamą erdvę
Lamella pankas būtų įdomus, bet mažai jam vietos.
Armana - kokią šviesą norėjai pagaut?
Ju.Ju - aš tai judesį pagautą suprasčiau kaip ryškų kamuolį. Kaip kad mašina judanti būna ryški, o aplinka išlaukusi, taip ir čia norėčiau kamuolio ryškaus.
Zitlali - tiltas spalvotas patiko ir jb gerai atrodo. Žuvėdros tai nesuprantu - siauri ruožai, paukštis per vidurį, rėmelis labai ryškus. Nežinau
labai patiko smilgos dangaus fone, kaip iš pamokos apie neigiamą erdvę
Lamella pankas būtų įdomus, bet mažai jam vietos.
Armana - kokią šviesą norėjai pagaut?
Ju.Ju - aš tai judesį pagautą suprasčiau kaip ryškų kamuolį. Kaip kad mašina judanti būna ryški, o aplinka išlaukusi, taip ir čia norėčiau kamuolio ryškaus.
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 18:43)
Uk