Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

na štai kur buvau savaitgalį - Nemunas ties Druskininkais smile.gif

tuoj dar įdėsiu ko smile.gif

http://i23.photobuck...as/PIC_7619.jpg

http://i23.photobuck...as/PIC_7618.jpg

labai didelės doh.gif , tai tik nuorodas paliksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 05 balandžio 2009 - 18:44
Armana, nelabai supratau, ka tu ten gaudei? Kad saule konturus apsviestu, ar ka? g.gif biggrin.gif

Ju.Ju, Zitlali, mano akimis, abieju nuotraukose pritryko kokybes... blush2.gif Tiltas patiko. thumbup.gif O nestukes tai net truputi gaila - tokie daugiau atsitiktiniai, pykst-pokst kadrai...

Lamella, gera ideja su tuo panku! biggrin.gif Gal noretusi labiau isreiksto panko, bet vis tiek smagu. biggrin.gif

Linole, tavo nuotraukoj gal truksta kazkokio traukos objekto? Dabar akys laksto po visa foto ir niekur ilgiau neuzsikabina... ax.gif

Mergaites, as galvoju, gal reiketu siek tiek atsakomybes nukrauti nuo Peperoni peciu? Nes zmogus gi ne gelezinis - ir albuma tvarkyti jai, ir visas temas/datas sureguliuot/sukontroliuot jai, ir versti, ir redaguoti jai, ir blogas jai, ir ND uzskaitymas jai... schmoll.gif Aisku, kiek galima tiek vezti. swoon.gif Gal ND galetu kas nors kitas imtis? Ar vienas zmogus, ar kelios senbuves - kuri pirma pamato, ta ir pasako sprendima, uzskaitoma ar ne, o jei uzskaito, nusiuncia ir slaptazodi? Nes dabar visi tik ir laukia, kada Peperoni paskutini zodi tars. Va, ir dabar, kiek prisimenu, kabo Ju.Ju ir Zitlali paskutiniai ND, ir niekas dar nepasake galutinio verdikto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 05 balandžio 2009 - 18:56
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 05, 19:54)
Lamella, gera ideja su tuo panku!  biggrin.gif Gal noretusi labiau isreiksto panko, bet vis tiek smagu.  biggrin.gif

Mergaites, as galvoju, gal reiketu siek tiek atsakomybes nukrauti nuo Peperoni peciu? Nes zmogus gi ne gelezinis - ir albuma tvarkyti jai, ir visas temas/datas sureguliuot/sukontroliuot jai, ir versti, ir redaguoti jai, ir blogas jai, ir ND uzskaitymas jai...  schmoll.gif Aisku, kiek galima tiek vezti.  swoon.gif Gal ND galetu kas nors kitas imtis? Ar vienas zmogus, ar kelios senbuves - kuri pirma pamato, ta ir pasako sprendima, uzskaitoma ar ne, o jei uzskaito, nusiuncia ir slaptazodi? Nes dabar visi tik ir laukia, kada Peperoni paskutini zodi tars. Va, ir dabar, kiek prisimenu, kabo Ju.Ju ir Zitlali paskutiniai ND, ir niekas dar nepasake galutinio verdikto.

Ačiū dėl panko 4u.gif biggrin.gif

O dėl ND užskaitymo, tai sutinku. Gal Armana galėtų būti atsakinga, nes ji jau stipriai į priekį pažengus ax.gif (aš tik siūlau, nes pati tai dar žaloka biggrin.gif )
Atsakyti
Ju.Ju, Zitlali, mano akimis, abieju nuotraukose pritryko kokybes...  blush2.gif Tiltas patiko.  thumbup.gif O nestukes tai net truputi gaila - tokie daugiau atsitiktiniai, pykst-pokst kadrai...

Atsitiktiniai ir buvo kai Trakuose bimbinejom biggrin.gif o gailet tai nematau ko blink.gif ar jei nescia tai reik butinai fotostudija ruost blink.gif ir sikart nepritarsiu del kokybes visai, tik del nestukes jao, o del kitu tai nini schmoll.gif ax.gif nors... aj... akys neberodo, nematau nieko jau smile.gif
As da wb neatsiskaicius, o ani sake ok smile.gif
Einu nuo pc...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 balandžio 2009 - 19:04
Ju.Ju, Zitlali, mano akimis, abieju nuotraukose pritryko kokybes...  blush2.gif Tiltas patiko.  thumbup.gif O nestukes tai net truputi gaila - tokie daugiau atsitiktiniai, pykst-pokst kadrai...

Va mano buvo atsitiktiniai kadrai...beto dar tik pradedu palengva susikalbeti su vedrodiniu... tai i super kokybe dar nepretenduoju. Dabar mano uzduotis pajausti diafragma ir islaikyma, tokie namo ND sau blush2.gif O Zitlali manau mano akim ziurint, visai verti demesio darbai, man net atvirukiski ax.gif ... O nestukes, gal ir neparodiniai, bet i albuma, mamai prisiminimai puikus manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 05 balandžio 2009 - 19:08
QUOTE(linole @ 2009 04 05, 18:58)
Jolitana, ar atsiunte kas slaptazodi?

labai aciu, turiu...
o susipazinimui idesiu portreta kai apdirbsiu su pfotoshopu. noriu bent padoriai atrodyti, nes jus visos tokios fainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 16:21)
na kaip?  blush2.gif

manau, gerai!

QUOTE(Armana @ 2009 04 05, 18:08)
Vakar bandžiau gaudyti šviesą
...
O čia į medžių temą ax.gif
...

Su vaikų - g.gif kažkaip nelabai krito į akis nuotraukos. Antroje krito actiono apdirbimas, o ne pats kadras. Su medžiu gal nieko, bet medis užima pusę nuotraukos. Kitaip kadruočiau... g.gif

Zitlali, bendrai: labai labai... bet daugiau dėl idėjų, kampų... Bet nepatiko tas apdirbimas su PS. Ir daug kur trūksta fokuso... Norisi jo daugiau... Nėštukių foto man gražios kaip kad KITOKIOS. Bet aš nematau fokuso schmoll.gif

Visų medžių paieškos patiko. Ačiū, kad palaikėte idėją. Nežinau, kaip jums, bet man patiko! Ir patiko, kad tema atsinaujino naujų/kitokių temų nuotraukomis nei kiekvienai įprasta. Sadi, nepamiršk rytoj/šiandien mestelti naują savaitės temą ir perduoti estafetę kitai!

Šiandien pati prigaudžiau medžių nuotraukų, lietuviškų pirmųjų gėlių... doh.gif ir nei viena foto neatsidarė kompe doh.gif doh.gif doh.gif

Nikke, o ne nori perimti ND priėmimą. Tavo kritika tokia gerulė visada ir labai laukiama smile.gif O Peperoni tikrai atlaisviname nuo darbų, bigsmile.gif Tegu pailsi wink.gif Į blogą aš bandysiu spėti kelti viską. Jei turite gerų action'ų, nuorodų ir t.t. ir pačios nepamirškite mestelti į paštą fotopradziamokslis eta gmail.com. Slaptažodis kaip ir albumo.

Šiaip: Žurnalas „Kelionės ir pramogos” skelbia Lietuvos tūkstantmečio keliautojo konkursą! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sudalyvaukite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 05 balandžio 2009 - 19:40
Ninin, jei konkreciai, kur truksta fokuso apart nestuke?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 05, 20:44)
Ninin, jei konkreciai, kur truksta fokuso apart nestuke?

Atsakysiu kitaip wink.gif Man viskas gerai nuotraukose: su laiptais, tiltu (gal tik norėtųsi erdvės viršuje virš stulpo kairėje pusėje. Labiau patinka nespalvota.) ir katinu mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo, nuotraukų kiek bigsmile.gif aš šiandien irgi sode buvau,medžių gražių nereadau, bet gėles kelias nupyškinau thumbup.gif reiks susikelt į kompą. bet su tom gėlėm kaip sunku, taip norisi pagaut gražią šviesą, nors į balą gulk doh.gif

Zitlali - tiltas spalvotas patiko thumbup.gif ir jb gerai atrodo. Žuvėdros tai nesuprantu - siauri ruožai, paukštis per vidurį, rėmelis labai ryškus. Nežinau ax.gif
labai patiko smilgos dangaus fone, kaip iš pamokos apie neigiamą erdvę thumbup.gif

Lamella pankas būtų įdomus, bet mažai jam vietos.

Armana - kokią šviesą norėjai pagaut?

Ju.Ju - aš tai judesį pagautą suprasčiau kaip ryškų kamuolį. Kaip kad mašina judanti būna ryški, o aplinka išlaukusi, taip ir čia norėčiau kamuolio ryškaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 05 balandžio 2009 - 20:00
Cia ne zuvedros o vienas kiras ir jo skrydis smile.gif pavyko pagauti ji kai lanka suko smile.gif man ji patinka, nors anksciau tokiu banaliu nemegdavau, bet kadangi pati uzfiksavau tai man miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 18:43)
aaaaaaa kur jau rododendrai zydi?????  blink.gif  doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ne Vokietijoj kartais?  ax.gif

Uk mirksiukas.gif
Atsakyti