Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 05, 18:37)
Zitlali suzavejo tilto nuotrauka, ir spalvota "šnaresys"  thumbup.gif Man labai patinka  4u.gif  O man niekaip nesigavo sian remelio uzdet. Na niekaip su PS susidraugaut negaliu bash.gif:

As tai zinai kaip darau, atsidarau fotke, tada darau New -ten renkuosi dydi B3, tada paspaudi ant nuotraukos, ja nutempi ant lapo to B3, darai free transform (cia prie Edit) tada pakoreguoji tame lape fotke, tada kairej pasirenki crop tool (toks kvadraciukas) pazymi balta lauka kiek nori, kad aplink fotke butu, kai pazymi spaudi desini peles klavisa darai CROP ir viola 4u.gif tada issaugai ir viskas smile.gif

Del nuotrauku tai aciu biggrin.gif as jas tik 'pagrazinau' is peties biggrin.gif pasirodau ka moku lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif o tie tekstai tai palikau nes mamkai patiks zinau smile.gif tik nesupratau kas su spalvom atsitiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 balandžio 2009 - 17:46
Armana, man antra patinka, šviesa tikrai žaidžia šešėlis gražiai krinta thumbup.gif
Zitlali, man patiko tiltas labiausiai ir kycius wub.gif Nieštukės foto kažkokios neaškios lyg ryškumo trūksta... g.gif

O čia į medžių temą...
Pankas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 05 balandžio 2009 - 18:09
Zitlali, labai smagi zuvedros skrydzio kompozicija. 4u.gif Dejai turbut kazkoki filtra, nes zuvedra nera ryski? Bet man taip netgi labiau patinka. Apacioje skiriantys atspalviai paivairina koliaza. Labai gyva nuotrauka. thumbup.gif
Taip pat kacius grazus. Vyksvos-spalvota labiau patinka. Turbut todel, kad akys spalvu issiilge.

Armanos smagios nuotraukos. Ka konkreciai bandei padaryti su sviesa?
O apatine kompozicija labai liuks. wub.gif

Ju.Ju judesys neblogai gavosi. Apatine man labai gerai isejusi atrodo.
Virsutinej tai kamuolys per aukstai. biggrin.gif
O del wb- apatines ir virsutines splavos man mazai skiriasi, tik kad apatine-sviesesne. Mano akiai tai nei viena nera balta. Tegu labiau ismanancios pasako, kaip yra is tikruju... blush2.gif

Jolitana, ar atsiunte kas slaptazodi?

Lamella, nerodo...
Aha, dabar jau rodo. Idomiai.

Zitlali, tavo Kazkas tai visai idomus. 4u.gif

As dar balto vandens idedu. Kartu ir i medziu tema. Kazkaip nevuykes vanduo. Norejau gerai, bet gavosi kaip visad:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 05 balandžio 2009 - 18:24
O dabar jau rodo...? unsure.gif

Na išnaujo įdėjau, negi vėl nerodo? unsure.gif Nes aš tai matau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 05 balandžio 2009 - 18:10
Nerodo...

Cia tiltas spalvotas:

user posted image

cia dar kazkas:

user posted image

cia su 'gyventojais'

user posted image

Aha, pauksciai siaip tikra foto ryski, specialiai uzsaldinau iki negaliu , amerikoniskai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 balandžio 2009 - 18:09
QUOTE(linole @ 2009 04 05, 18:58)

Ju.Ju judesys neblogai gavosi. Apatine man labai gerai isejusi atrodo.
Virsutinej tai kamuolys per aukstai.  biggrin.gif

Dziaugiuosi kad isvis kamuolys papuose i kadra doh.gif lotuliukas.gif Ten toks judesys - spurdesys buvo rolleyes.gif
Del wb, tai pati matau kad ne super, bet gal kaip nors praslysiu blush2.gif ax.gif Bet kai tik pavyks ismatuoti puikiai balta spalva, tada parodysiu palyginimui... Bet darbo savaite sunkiai gaunasi, nes kai griztu namo jau temsta,o butas ir taip tamsus...nebent i darba fotika nestis doh.gif

Zitlali
, man tilto spalvota geriau, daaaaaaug geriau mirksiukas.gif As aplamai uz spalvota foto , retai kada juodai balta patinka mirksiukas.gif O piesti labiau piestuka renkuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 05 balandžio 2009 - 18:15
o man kaip kada.. nzn... del spalvu, nesu megeja spalvotu foto, nebent tai grand kanjonas ar niagaros kriokliai lotuliukas.gif

lamella rodo jau smile.gif

Cia pauksciai be to saldaus reikalo, jauc pazaidziau ir nesamone, normalios foto geriau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 balandžio 2009 - 18:21
O as renkuosi j/b tik tada kada reikia negrazia veido spalva paslepti lotuliukas.gif Arba kaip be makiazo ax.gif
Atsakyti
Zitlali, man su tiltu tik nespalvotai thumbup.gif O antra su tiltu tai biški pilkoka, kontrasto daugiau norėtusi ax.gif
Atsakyti
o kur meeto fotkes? g.gif nerandu doh.gif
Atsakyti
Ejau medziu ieskoti,radau kruma-
user posted image
Atsakyti
aaaaaaa kur jau rododendrai zydi????? blink.gif doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ne Vokietijoj kartais? ax.gif
Atsakyti